Да помогнем на малкия Алекс

Детето има нужна от финансови средства, за да се възстанови
Обновена: 7 фев 2022 14:49 | 7 фев 2022 14:33, Петя Славова
25
Да помогнем на малкия Алекс
Снимка: Личен архив

Шанс да помогнем на малкия Алекс. Детето е преждевременно родено в 38 г.с., поради съмнения, че не наддава.

Раждането не е било лесно и се налага по спешност да бъде изваден с вакуум, което е причинило мозъчна травма. Тази травма се установява едва когато е на 4 годинки при направено ЕЕГ.

Локализират се източници на кортикално забавяне в зони на Бродман 20, 21, 22, 40 и 41. Тези области представляват ключови възли на езиковата мрежа за разбиране и продукция в човешкия мозък. В
допълнение се установява нарушена функционална свързаност между двете полукълба на мозъка на Алекс, което предполага нарушена комуникация между полукълбата и недостатъчна интеграция на входящата информация. Алекс е вече на 5 годинки все още не вербален. Поставена му е диагноза Аутизъм

Украинската клиника Емсел дава 96% шанс за възстановяване на Алекс, чрез вливане на стволови клетки. Ще бъдат необходими 5 вливки, всяка от която струва £10,000. Вливките се правят на всеки 6 месеца. Първата процедура ще е на 21/02/2022. Финансовите възможности на семейството се изчерпват с първата
вливка.

Може да помогнем на Алекс чрез дарение REVOLUT

Както и чрез PayPal

Както и тук.

Чрез банков трансфер:

IBAN: BG98RZBB91551094847881

BIC: RZBBBGSF

Банка: Райфайзен банк

Титуляр: Людмила Пеева

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък предлагам да върнем един от екскурзиантите ни в Пекин и икономисаните средства да отидат за лечение
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако има справедливост, на малкия Алекс трябва да платят лечението болницата и екипът, който го е осакатил! Докарахме я до там, че животът ни и този на децата ни, да зависи от подаяния. И разни мошеници да злоупотребяват с добрината на наивните и милостивите.
17
0
 
1
 
! Отговори
До 13 преди 2 години
Това в Англия, бре умник! Там пациентите и родителите им са културни.
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредното доказателство как масовката българи в чужбина не могат да вържат двата края. Подобна сума (около 100к лв.) тук в София могат да си позволят дори двама бачкатори, взимащи средна заплата (2200лв.)...
15
2
 
1
 
! Отговори
11, преди 2 години
да предположим, че Н-ската клиника се е специализирала в нещо и го прави от години. Също така си води и статистика от първия ден. Също така има и възможност за обмен на данни и опит с други клиники по света. Тогава не е невъзможно при определени състояния, изяснени до голяма степен от медицинска гледна точка, да се уточни, че в общия случай те почват да се повлияват след 3, 5, 20 процедура, примерно. Друг въпрос е, че въпреки най-добрите намерения, нещата може да се повлияят по-бързо/бавно.
14
4
 
7
 
! Отговори
Do 12 преди 2 години
Като не искаш да помогнеш, или си толкова проницателен да "провидиш" измама намери доказателства. На колко хора помогна та офкаш така, балканец нещастен!
13
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Здраво и хубаво дете е ОСАКАТЕНО ОТ НЕКАДЪРНИ ЛЕКАРИ.Съд и затвор за тях, дано бащата ги осакати тях и техните деца.Хора като не ставате за лекари ходете копайте тоалетни но не осакатявайте невинни деца!
12
13
 
8
 
! Отговори
Оффф преди 2 години
Крайно време е всеки родител да си носи отговорност за децата. Ако не можете да ги гледате и лекъвате, недейте да ги правите! Писна ми от загорели, размножаващи се слабо у мници, които вземат всичко за даденост.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За първи път чувам клиника да каже за колко вливания на стволови клетки ще се оправи пациент! Те как знаят?
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въпроса е защо емигранти в Англия искат пари от много по-бедните българи в България? 10,000 лири се изкарват мнооого по-лесно от едно семейство в Англия, отколкото в България! И защо не се дарява по сметка само ами и по разни непроследими онлайн портали?
9
6
 
5
 
! Отговори
Taню преди 2 години
Ако не сте в състояние да помогнете, поне не пускайте злостни коментари. Това е сериозна сума, ако ще и в Лихтенщайн да си. Аз дадох своята лепта, дано всичко е наред с терапията на малкия Алекс!
8
0
 
12
 
! Отговори
maca преди 2 години
Всяка раждала жена знае, че от 36 г.с. нататък вече се води нормално време за раждане и няма как в 38 седмица да е преждевременно родено. Това с вакума е гадно и защо така е изродено само лекарите могат да кажат. Дано се оправи детето!
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кой ще проследи парите дарени на револют или на пахйпал? родоителите могат да си ги йхарчат и за почивки!
6
3
 
14
 
! Отговори
Войко преди 2 години
Видно е че семейството живее в Англия, аз също живях там и знам че здравеопазването е БЕЗПЛАТНО!
5
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как да знаем, че родителите на това дете, което явно е в Англия, нямат пари. Все пам там се плащат 20 лева на час! Да работят и да изкарат. Бедните българи в България да плащат на българите в Англия?
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо са го вадили с вакуум? Секциото не е ли по-благоприятен метод? Не е ли имало друг начин за проверка дали наддава? Горките родители..Дано се оправи детето!
3
1
 
8
 
! Отговори
DDT преди 2 години
Кьорчо, сметка в Райфайзен има ли???
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мхм, малкият сниман на фона на великобританска къща. Бачкаторите, тука не плащат и стотинка данък, ама се пишат българи. "Чудесно" живеят, щом не могат да намерят 50 000 паунда. Айде нЕма нужда. Мерси. Там останалите берачи на малини и бачкатори из фабриките ще им помогнат.
1
4
 
11
 
! Отговори
. преди 2 години
Да открият дарителска сметка на името на детето. С тия шано методи револют пейпал и на името на някоя си Людмила. Няма да имат голям успех.

Спонсорирани публикации