Денди се нуждае от кръв, състоянието му е тежко

Актрисата Касиел Ноа Ашер призова да се дари кръв
20 фев 2022 07:25, Александър Попов
116
Денди се нуждае от кръв, състоянието му е тежко
Снимка: БГНЕС

Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди е в тежко състояние в столичната УМБАЛ "Света Анна" и се нуждае от кръводарители, съобщи актрисата Касиел Ноа Ашер в социалните мрежи.

Вчера от Софийската градска прокуратура съобщиха, че в периода от около 14 часа на 17 февруари до около 1.50 ч. в апартамент на улица "Св. Иван Рилски" в София е извършен опит за убийството на Милчев. Сигналът е бил подаден от друг човек, след като Денди е бил открит в безпомощно състояние в жилището.

Светският хроникьор е транспортиран в Университетската болница "Света Анна", а желаещите да дарят кръв могат да го направят в Националния център по трансфузионна хематология, като съобщят имената на Любомир Милчев, а след това занесат бележката в лечебното заведение.

Още по темата
"За сега ни остава само да се молим Денди да има късмет! Който желае да дари кръв (има нужда) може да го направи в неделя в Национален Кръводарителски център на името на Любомир Илиев Милчев. От там дават бележка, която носите в Окръжна болница св. Анна! А от понеделник можете да кръводарите и в самата Окръжна. Но аз ще ида в неделя - защото нещата са спешни", призова Касиел Ноа Ашер.

По нейна информация това не е първото посегателство над светския хроникьор. По думите на актрисата, Денди е бил пребиван поне два пъти до момента.
 
Тече разследване за опит за убийство.

Досъдебното производство е образувано в Шесто районно управление, вече е разпитан и свидетел.

Нападението се е случило вчера и според свидетелски показания Денди е бил малтретиран в продължение на 12 часа – от 14 часа в четвъртък до 2 часа през нощта на следващия ден.

По неофициална информация мотивът за престъплението е личен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още по темата: Любомир Милчев-Денди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
3
 
! Отговори
Го60 преди 2 години
А може ли семенна течност? Горският не е гълтал вече няколко дена.
34
3
 
28
 
! Отговори
Руси преди 2 години
Денди брат дано се оправиш ,не те знам какъв си що си ! Кефи ме ,че си много шашав и шантав и дано се оправиш ! От фен на Левски София !
33
1
 
2
 
! Отговори
До Мълния преди 2 години
Къде живееш? Тув навсякъде, всеки час има матриал (демек далавера)Ще я продадът
32
10
 
17
 
! Отговори
Mълния преди 2 години
КАК МОЖЕ БОЛНИЦИТЕ ДА ПРОСЯТ КРЪВ ? НЯМА ЛИ ЗАПАСИ ?ВЕЧНО ПРОСЯТ СРЕДСТВА ЗА ТОВА И ОНОВА . МОШЕННИЦИ МРЪСННИ !
31
3
 
26
 
! Отговори
:/ преди 2 години
Виждах го няколко пъти в ресторанта до нас.Поздравяваше ни.Много мил и добре изгледаш човек е.Някой знае ли каква кръвна група е?Благодаря!
30
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименА кои сте вие да съдите? Исус не ви учи на това. Вие сте грешни и сте учинице на земята. Ха ха Та ГОСПОД не съди. Той е любов и обича своите деца - души. Душата сама се съди за действията си и се казва КАРМА КОЯТО ВСЕКИ ИМА И ПЛАЩА В ТОЗИ СИ ЖИВОТ ИЛИ СЛЕДВАЩИЯ И ЖИВОТИ НАПРЕД. МНОГО ИМАТЕ ДА УЧИТЕ И ДА СЕ РАЗВИВАТЕ.
29
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без значение какъв бил, какво правил, е красив и умен мъж.Дано се възстанови напълно!
28
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано се оправи. Нищо, че е гей, той заслужава уважение само заради това, че не натрапва сексуалната си ориентация, подобно на Мариус Куркински. Уважавам ги и двамата.
27
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
14 часа измъчват някого и никой от съседите не са намесва или да извика полиция?
26
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До svetlina Аз вече не съдя никого за нищо, всеки има причина и като го изслушаш, ако е казал истината, разбираш че има оправдание
25
7
 
40
 
! Отговори
svetlina преди 2 години
Ще се моля този хубав и интелигентен чоевек да оздравее и отново да се радва на живота. А за извършителя на насилието - това е човек в чиято душа има само тъмнина и няма нито лъч светлина, жесток и злобен човек , дано Бог го накаже.
24
9
 
22
 
! Отговори
Калбо преди 2 години
И да си здравно осигурен пак си на пангара за многократно време показаха по телевизията няколко тежко болни пациенти не ги приемеха и ходиха от болница по болница и някои от тях си отидоха и какъв е смисълът да си здравно осигурен след като държавата не ти осигурява качествена медицинска услуга ако има в България безплатна медицина както по време на социализма може и да се оправи медицинските услуги тогава докторите наистина обръщаха внимание на болните
23
8
 
12
 
! Отговори
Беше отдавна преди 2 години
На два пъти съм го засичал в влака за Перник. Кметицата му беше първа братовчедка. Винаги пиеше бира в кенче. Марката започва с К. Единия път просто си изхвърли кенчето на земята в купето. Иначе в Биг Брадър като цяло ми направи добро впечетление
22
4
 
20
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
До 25, е да де! Ама майката не я приеха! А тоя няма езин работен ден! Ей в това е проблена! Дали вдяна сега?
21
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
3 банки от трима роми да си купят или от поделението. Безплатен обяд няма, дори и роднини да са ви. Без значение кръвна група на рома. В болницата ти вливат група кръвна на Бенди. Първата е от болницата, след това им връщаш едната, и още две вливат, т. н, общо 3 бланки при инфаркт де. Близката му отвън да си купи от 3 хора кръв... 500 лева пригответе и си я купете.
20
9
 
13
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Кой номер му е кръвната група А В АВ или ОО ?
19
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 71, *** го кажи на детето, чията майка умря зокато й искаха ЕГН-то! Ей, за това има значение!
18
3
 
39
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Много често, да не кажа почти всяка вечер го виждах лятото в градинката на Кристал. През деня ходеше с кученцето си в заведението зад Художествената Галерия, а вечерта там. Учудваше ме, че седи изтупан по пейките с разни млади пичове по на 20 години и пие бира от 2L в пластмасова бутилка с тях. Изтупан като аристократ, пък порка бира от 2 лева. Сигурно с някакви такива кeлемeта се е забъркал нещо. Все по 5-6 седяха с него и той все нещо им говореше, а те слушаха :)))
17
9
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъвто и да е човек, не заслужава това - дано се оправи.
16
26
 
26
 
! Отговори
Хмммм преди 2 години
Може ли да покажете справка от платените здравни на пострадалия от последните 5 години! И после да търсим помощ!

Спонсорирани публикации