Оставката на министър - по всяко време на дневен ред

Димитър Гочев: Проявяваме нулева толерантност към корупцията
Обновена: 10 мар 2022 21:51 | 10 мар 2022 21:51, Веселина Йорданова
16

Сектор "Гори" създаде напрежение в управляващата коалиция. Депутатът от "Продължаваме промяната" Александър Дунчев директно обвини министъра на земеделието и храните Иван Иванов в липсата на прозрачност при назначенията в сектора.

"Коалицията е стабилна. Подкрепям своя колега Александър Дунчев в това, което прави. Това е човек с чисто сърце, който милее за гората и иска най-доброто за нея", заяви депутатът от "Продължаваме промяната" Димитър Гочев в студиото на "Денят ON AIR".

И беше категоричен, че обвиненията към Дунчев за интереси в сектора за неоснователни.

"Той със сигурност има лични интереси, като всички нас - да бъде запазена българската гора. За лични финансови интереси - не мисля, че може да става дума в тази ситуация. Нито веднъж не е изявявал пред мен желание да оглави Агенцията по горите", коментира Гочев пред Bulgaria ON AIR.

Депутатът добави, че оставката на всеки министър по всяко време може да бъде поставена на дневен ред.

Всеки един министър или директор на агенция има възможност да получи обратна връзка от своите партньори, дава обратна връзка, която се надяваме да бъде взета предвид.

"Проявяваме нулева толерантност към корупцията, на всеки един ще бъде потърсена отговорност. Ако се докаже, че има корупционни схеми, ще поискаме оставката на министъра на земеделието Иван Иванов", категоричен беше Гочев.

От "Продължаваме промяната" все още не са получили отговор на запитването си до службите за черния печат на лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Той подчерта, че има пълно доверие на министъра на отбраната Драгомир Заков. И подложи на съмнение твърденията на ген. Атанасов, че информацията от българските служби не винаги е коректна".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АКО ДАДЕШ НА ПАРТИЯТА ПП 250 000 ЛВ И СЛЕД ТОВА ТЕ НАЗНАЧАТ ЗА МИН НА ТРАНСПОРТА СИ Е НАПРАВО КОРУПЦИЯ ТА ДРЪНКА.
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БОРБА С КОРУПЦИЯТА НАЛИ- АКО ДАДЕШ НА ПАРТИЯТА СПЕЧЕЛИЛА ИЗБОРИТЕ 250 000 ЛВ ТОВА НЕ Е ЛИ КОРУПЦИЯ
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До8.Бягъл съм и преди и много пъти и винаги съм се връщал с надежда,че нещо ще се промени.Но уви.С такива жалки същества,дори и крачка напред не може да направи народът.Намалете си заплатите и субсидиите както обещавахте за да ви повярва някой наистина.Не думите а делата показват човещинита.А кой какъв е народа ще прецени не и вие.Клетва сте се клели пред българския Народ бе gebuли,а не пред нашественици и поробители.Изгонете Американския посланик ако ви стиска,само заради биолабораторийте.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До8.Бягъл съм и преди и много пъти и винаги съм се връщал с надежда,че нещо ще се промени.Но уви.С такива жалки същества,дори и крачка не напред не може да направи народът.Намалете си заплатите и субсидиите ,както обещавате за да ви повярва някой наистина.Не думите а делата показват човещинита.А кой какъв е народа ще прецени не и вие.Клетва сте се клещи пред българския Народ бе gebuли,а не пред нашественици и поробители.Изгонете Американския посланик ако ви стиска,само заради биолабораторийте.
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 8 Най-обикновен гербав тррол е, не е човек :)
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 7Дано не ти се налага на теб да бягаш от бомби и стрелби и да нямаш време дори да си вземеш гащите и да отидеш в чужда държава и никой да не ти помогне! Срам ме от такива хора като теб, но не знам дали въобще сте хора!
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога не съм си представял ,чеБългарияи българския народ може да бъде докаран на това дередже.Оставки бе kaтuлu.Не един а вичките.Товс не е никакво Народно Събрание а е Анти Народно Събрание.Да докараш 30 хиляди имигрананти,които вероятно ще стигнат и милион,а да загърбиш българските пенсионери в мизерията им,е най-долна,*** и гадна политика.Държавата няма такава функция,да се грижи за имигранти.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя бивш сикаджиян и настоящ комунист Иванов какво друго може да прави освен да подкрепи мафията в гората. А Кирчо много добре да си помисли докога ще кляка пред Корни и ще изпълнява всички глупости които комунистите искат,защото накрая ще помислим че сме гласували за комунистите, а не сме и ще тегли той. Не мога да разбера кой има 66 и кой 26 депутата.
5
0
 
2
 
! Отговори
Дървосекач преди 2 години
Ще пълнят понеже затворите са за всички които са извършвали ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО СЛУЖБА НА НАШАТА МИЛОСТ
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 20 години най много и ще има само голи баири фирмици секат наред а вечер джунгалите пълнят каруците с дърва
3
3
 
7
 
! Отговори
ЛУКАНОВ=ЖАН=РАДЕВ преди 2 години
=ФАЛИРАЛА БЪЛГАРИЯ....
2
0
 
1
 
! Отговори
Птичката преди 2 години
от 89 няма режим на тока.
1
1
 
9
 
! Отговори
България над всичко. преди 2 години
Хайде Оставка .....ОСТАВКА

Спонсорирани публикации