ВУЗФ и Investor Media Group обединяват усилия в помощ на бежанците

Цялата кампания искаме да бъде напълно прозрачна, посочи Юлияна Георгиева
16 мар 2022 10:28, Анисия Иванова
6

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и Investor Media Group обединяват усилия и стартират дарителска кампания в помощ на пострадалите и бягащите от войната в Украйна.

"Кампанията стартира на 11 март. Основната цел на нашата кампания е да помогнем на нуждаещите в Украйна. Решихме, че ще разделим кампанията на два етапа. Първият ще стартира на 11 март и ще продължи до 20 април, като основният фокус е да събираме необходими хранителни продукти и санитарни материали", заяви мениджърът по комуникации и кариерно развитие във ВУЗФ Юлияна Георгиева в студиото на "България сутрин".

Тя посочи, че всеки, който желае да предостави хранителни продукти, може да го направи всеки делничен ден в университета от 7 до 19 часа до 21 април включително.

"За хората, които не могат да достигнат до университета, сме отворили банкова сметка, в която всеки, който желае, може да отпусне желаната от него сума. С нея ние ще закупим необходимите продукти, от които смятаме, че има нужда", допълни Юлияна Георгиева пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ организаторите искат цялата кампания да бъде напълно прозрачна.

"След края ѝ ние ще предоставим информация какво сме закупили, каква е събраната сума и къде ще я изпратим", каза тя.

"Вторият етап е да подпомогнем хората, които идват в България. Все още доизясняваме финално какво можем да направим и как да помогнем на хората, които вече са тук", завърши Юлияна Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
новия бизнес
4
0
 
4
 
! Отговори
zdr преди 2 години
Похвално!Може ли да откриете успоредно още една сметка за българските пенсионери,защото и те са във война / за оцеляване/
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не чух някой от нашите крадливи олигарси да е дал и една стотинка дарение.
2
0
 
5
 
! Отговори
Ние също помагаме преди 2 години
Всеки клик, коментар или посещение носи парички на бедните украински душици...За болни български деца събираме капачки и пращаме пари по банкова сметка!За бедни и мизерстващи политици, събираме субсидии за да влязат в парламентата и да не гладуват повече! Даже им купуваме луксозни къщи, апартаменти, коли, самолети.З Помагаме на всички, ларж сме,с най-високите пенсии в Европа от по 90? и по 170?, с най-високи заплати сме от по 350-500?,Такива сме българите, даваме, нищо, че за нас няма.
1
1
 
9
 
! Отговори
Какво проумях преди 2 години
В тъй наречената Република България всичко от стругар нагоре е на щатско-натовска хранилка.

Спонсорирани публикации