Второ автошествие срещу скъпите горива в Несебър

Цената на дизела по морето надмина 3 лв. за литър
2 апр 2022 14:51, Елка Василева
40

В Несебър се проведе протестно шествие срещу високите цени на горивата. Недоволните шофьори казват, че цените са спекулативни и настояват правителството да се намеси и да намали акциза на горивата.

Цената на дизела по морето тази седмица надмина 3 лв. за литър. Това ще доведе и до покачване на пакетите за почивки за предстоящия летен сезон и по- малко туристи, твърдят протестиращите, предаде Bulgaria ON AIR.

Протестът в Несебър беше подкрепен и от украинци, които са настанени в хотелите в Слънчев бряг. По думите им, докато войната не свърши, цената на горивата ще продължава да се качва, а оттам ще поскъпват и стоките.

Протестното шествие премина по улиците на Несебър, а автомобилите образуваха колона на пътя за Варна. До блокиране на движението не се стигна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бренда Урал който се обработва в Лукойл е паднал с 30 долара от началото на войната, прокуратурата кога ще нахлува там или Асан ги "пази"?
5
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ааах, Несебър. Където е пълно с руснаци. Даже български не могат да говорят.
4
2
 
9
 
! Отговори
НикогаПовечеСДС-Чума преди 2 години
С шествия нищо няма да се промени.Трябва час по -скоро да бъдат скопени и изгонени с камъни и павета от България англо- краварските ***, *** и ***, иначе затъваме още.
3
2
 
10
 
! Отговори
Солидарност преди 2 години
Как така? Нали трябва да сме покорни на политиките на Брюксел, санкциите, които налага, и в знак на солидарност да гладуваме.
2
3
 
20
 
! Отговори
Сандо преди 2 години
Долу ЕС! искаме хора там които да се разберат с Русия! кви са тия санкции все едно Украйна е най-важното нещо в Европа и всички ние нека мръзнам, гладуваме и плащаме баснословни сметки. Аман от некадърници и псевдо демократи
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
spekulanti out ms, ns, beh, kevr, nso, dance, noi!