Тошко Йорданов: Това не е среден пръст, подпрял съм се

Според него кадърът е станал случайно
112
Тошко Йорданов: Това не е среден пръст, подпрял съм се
Снимка: БГНЕС

Не съм показал среден пръст, просто съм се подпрял. Това написа в съобщение до медиите депутатът от "Има такъв народ" по повод снимка от заседанието на Коалиционния съвет.

"От неделя вечерта се забавлявам с волните интерпретации на група жълти сайтове и тролчета в нета по темата с една снимка от коалиционния съвет в МС. Снимка, която породи в постните им душици въпроса - „Показал ли съм, аджеба, среден пръст или не?

Не, мамини сладки, не съм направил жест, а или съм си пипнал слепоочието, или съм се бил подпрял, или нещо такова. Просто случаен момент, заснет под случаен ъгъл. Пет стотни след това или 30 градуса встрани и това нямаше да е така на тази снимка. Случайно е.

Но! Ако ви се привиждат …знаете какво, то жал ми е за начина, по който гледате на света. Толкова по темата!", написа още депутатът в съобщението си до медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: Тошко Йорданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
най полсе свестни управници, омръзна ни оня толуп от банкя да ръси глупости и пъчи с чекмеджета с пари
73
3
 
4
 
! Отговори
ПРОДЪЛЖАВАМЕИЗМАМАТА преди 2 години
РИСТЬО БОЙКИЕВ ТАКА ПРИСМЕХУЛНО ГЛЕДА ТОЧНО У СРЕДНИО ПРЪСТ НА ТОШКО АФРИКАНСКИ,ЯВНО ДОСТА ВРЕМЕ ГО Е ВИРИЛ МАЙМУНЕКА ТОШКО ТОЯ СРЕДНИО.ИЗОБЩО НЕ Е "НЯКАКЪВ ЪГЪЛ "И Т.Н СМЕШНИ ДЕТСКИ ИЗВИНЕНИЯ.ЛИПСВА САМО МУТРАТА-ШЕРИФ НА СТУДЕНТСКА ОБЩИНА ПЕТКО ГОРАНОВ.ТИПИЧЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА НОВИЯ МОРАЛ НА ДЪ-БЪ .РАЗПИЩОЛИЛ СЕ Е КАТО КОМУНИСТ НА ДЕВЕТИ .
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нака мойто момче на теб и на такива като теб всяка власт ще е виновна сигурно си и телкаджийче пиещо по 1литър концентрат като много от телкаджийчетата
71
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Ристю какво прави там ??? Като какъв се явява Ристю ?? Нали подаде оставка ?? Нали е безработен, с отнети адвокатски права ?? Защо и го издържаме и него ?? За да се хили там с мазния си тумбак ??
70
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
явно е гледал оня епизод на "Двоица мъжове и адна третинка",в който Чарли учи Джейк как да показва среден пръст,като имитира чесане на окото..Детскитегъзове попиват и копират такива работи..Та са не чудети за наш Тошко !..
69
1
 
3
 
! Отговори
Чалгаря преди 2 години
Суверена иска това-онова и Тошко им го показа!
68
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми той Славчо се крие зад дивана,а протежето му ,пинчера Тошко интелигентното простее ли,простее
67
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хак да им е на тия 10% дето си ги избраха тези недоразумения
66
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко чобанина,дето не знае какво е четка за зъби,вие какво очаквате от мего?
65
0
 
5
 
! Отговори
BG преди 2 години
Тошко селяни&н#а,е същия като Джамбаски с хитлериския поздрав,на бялото казват, че е черно и тия самодоволни паля:човци ни управляват.
64
0
 
7
 
! Отговори
По-зле става преди 2 години
Абсолютен упадък показва тази снимка. И у животното с жеста, и у останалите които се подсмихват. Нормални хора които искат да свършат някаква работа и да допринесат нещо там няма, не се и допускат. Само лъжци, крадци, позьори, интриганти, арогантни същества. Сетих се оня, който преди години казваше "Да разтуряме седянката". Простаци с гигантски претенции.
63
1
 
5
 
! Отговори
хъм преди 2 години
Пинокио много му се радва
62
0
 
8
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Тези ли са новаторите кой в и е избирал СТАРИ муцуни от време оно Бъзикат се с шараните Африкански бил подмяната УЖАС Заедно с гологлавият така излъгаха шараните и осребриха действията смеят ви се Българио дръж се
61
0
 
1
 
! Отговори
Аврам преди 2 години
И между другото социологическите проучвания го показват.
60
0
 
12
 
! Отговори
Аврам преди 2 години
Не си Тоше, не си се подпрял. Направо си е среден пръст. Откакто сте в политиката винаги съм гласувал за Вас, за надеждата, но това е обидно. Показвате пренебрежение. Идват нови избори, ще се коригирам.
59
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво не ви е ясно дами и господа. Лицата от рода на Тошко в парламента ги вкарахме ние.Сега като гледате нашето брата Тошо да се видим ние самите колко струваме щом допуснахме да решава живота и съдбата ни Тошо,Киро и тн.Помня от 90г насам но такъв парад на клоуни не си спомням.Вдигайте юмрук и да ни е дупе яко.
58
0
 
8
 
! Отговори
Васко преди 2 години
Ние не сму слепи! Тези работи ги обеснявай на Слави! Ще ти го напомним когато дойде времето.
57
0
 
5
 
! Отговори
4epa преди 2 години
До НакатаЕ НАКА, НАКА - С ТОВА УПРАВЛЕНИЕ КУПИ СИ ПОВЕ4КО ВАЗЕЛИН ПОНЕ МАЛКО ДА ОБЛЕК4ИШ БОЛКАТА - САМО СЪС СТИСКАНЕ САМО НЯМА ДА СТАНЕ !!!!!!!!!
56
14
 
5
 
! Отговори
Наката преди 2 години
Що бе аре дружно да си върнете бойка борисова, по добре е от това управление нали?! Майка ви гербаджийска
55
2
 
25
 
! Отговори
към Тошко преди 2 години
Има ли нещо в тази кратуна та я подпираш? Най много да е пълна с бръмбари и да са се разбонтували и те, а ако се почесваш така то е типично за маймуните!

Спонсорирани публикации