Полицаи и надзиратели вдигат палатковия лагер

Минават към друга форма на протест
Обновена: 11 апр 2022 09:43 | 11 апр 2022 09:43, Камелия Цветанова
39
Полицаи и надзиратели вдигат палатковия лагер
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) и на синдиката на служителите в затворите в България прекратяват десетдневния палатков протест пред Министерството на финансите.

От формациите посочват, че протестът ще продължи под друга форма и след два дни ще обявят следващите си стъпки.
Двете организации преминават към общи действия, защото казват, че за пореден път са убедени в пренебрежението на управляващите страната към социално-икономическите права на служителите в МВР и Министерството на правосъдието.

Работим за сигурността на България и българския народ. В приватизационни сделки не сме участвали, нито сме усвоявали еврофондове и ще защитаваме правото си на достойни условия на труд и на достойно заплащане, както сме го правили от 2009 г. досега, посочват синдикатите,.

Те настояват за реална, а не имитативна, в разрез с обявените намерения реформа, която да гарантира необходимите средства и ресурси за борба с престъпността и добро заплащане на труда. От формациите посочват, че протестът ще продължи. След два дни ще обявят следващите си стъпки.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Застудя, друго си е в патрулката на топло по цял ден.
10
7
 
8
 
! Отговори
факт преди 2 години
Грешката на надзирателите е че протестират заедно с полицаите те така губят подкрепа от народа.
9
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво е това изнудване за пари, никой насила не ви държи. Напускайте и си търсете по платена работа ако намерите, ама надали, защото и да намерите се иска здраво да работите, а не да се возите в патрулките и нищо не правите.
8
1
 
11
 
! Отговори
Vlady преди 2 години
Най-интелигентните служители с интелект 1/1000 от този на еталонната букова талпа.
7
3
 
8
 
! Отговори
Komandante преди 2 години
Знаете ли ,че съпругът на депутатката от Партия *** Михайлова , (Стара Загора ) е във изключително близки бизнес отношения с изявени престъпници в Града !!! Такива са например - лице осъждано за опит за двойно убийство , залавян със 7 килограма хероин с инициали Н.М , друго лице от неговото приятелско обкръжение беше и известният С . И застрелян преди около година ...... Инициалите му са В.Н . Групата действаше дълго в Стара Загора , защото имаше ПОЛИЦЕЙСКИ ЧАДЪР !!!
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Български полицай беше заснет да удря шамар на турски шофьор край София. Кадрите бяха заснети от видеорегистратора на камиона. Случаят обаче предизвика сериозен отзвук в турските медии, защото шофьорът твърди, че получил шамар, тъй като отказал подкуп на униформените. Засрамете се най редовно изнудвате за пари, а искате и увеличение на заплатите. Не се наядохте търтеи, които нищо не работят.Махнете им категорията и 20те брутни заплати при пенсиониране.
5
5
 
11
 
! Отговори
майчиту преди 2 години
това с палатките се получава само на ония врякащите дето системата ги убивала . доста пари искараха :)
4
3
 
13
 
! Отговори
do 1 преди 2 години
За нас не, за минцифаите биещи вързани зад колоните дойде Видов ден
3
6
 
10
 
! Отговори
До първи пост преди 2 години
Това е така, защото "промяната" се оказа поредната подмяна!
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Работим за сигурността в България цитирам .И как работите ?Стари хора са мъчени по селата ,защо?Ало апашите са на мода ,защо?По училища и дискотеки се разнася разни вещества ,защо?Битова престъпност високи нива ,защо?Ако е такава работа е чутовен срам .Благодаря снасим си данъците и има право да изкажа мнението си .
1
9
 
8
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Май промяната се оказа непосилна и за бьлгарските полицаи както за всички нас

Спонсорирани публикации