Великденските добавки към пенсиите ще се изплащат през април и май

Право на сумата имат всички пенсионери
13 апр 2022 10:00, Анисия Иванова
19
Великденските добавки към пенсиите ще се изплащат през април и май
Снимка: БГНЕС

Великденските добавки към пенсиите ще се изплащат през април и май, съобщиха от НОИ.

От 15 април т.г. (петък) всички пенсионери, които получават пенсиите си през пощенските станции, ще могат да получат от тях еднократната допълнителна сума от 70 лв. по повод великденските празници. Изплащането на добавката ще става с отделен пенсионен запис и ще продължи до края на април.

В случай че пенсионерът не успее да изтегли сумата в рамките на настоящия месец, тя ще му бъде изплатена по обичайния график на пенсионните плащания от 9 май 2022 г., съобщиха от НОИ.

Пенсионерите, които получават пенсиите си чрез банка или друг доставчик на платежни услуги, ще получат добавката под формата на допълнителен превод, като платежните им сметки ще бъдат заверени на 15 април 2022 г.

Право на допълнителната сума имат всички пенсионери без значение размера на получаваната от тях пенсия и добавките към нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
1
 
! Отговори
! преди 2 години
До по-полекаМръсен ***, ако не бяхте нахлули в Украйна за грабеж, изнасилвания, убийства, разрушения и гаври тези хора нямаше да скитат с по един куфар дрехи, награбили в чанти кой какво успял да спаси от имуществото си.марш от България, *** ватни вонящи! Не ви искаме между нас!
12
0
 
1
 
! Отговори
До момченцето преди 2 години
До Ай стига бря,което побърза с минусчето. И за Тамагочи да се грижиш на Кристиян,Диор нама да заухаеш. Още откаакто си се пръкнал на тоя Свят, ухаеш на мишки.
11
7
 
1
 
! Отговори
Ай стига бря, преди 2 години
с тия пенсии.Добавката ми я дайте на "математикът Нейков и Сие" , които изчислиха, че при 12 /дванадесет/ часов работен ден/официално, без авралите/ на конвеер, като, както и останалите мъже, с висше и квалификация по международни нормиЖеневска конвенция, Атлантик сити/получиха изчислени пенсии от "ЯКСПЕРТИ" - плямпала на балканско ниво. Отидите и Вие и Отрочетата Ви на пазара на труда, да Ви погледам в карртофената нива От Дедо Ви Морз от ОК Риболов.Анаданъс му нещастици ген повреденяци.
10
7
 
26
 
! Отговори
Защо не преведоха преди 2 години
парите заедно с пенсиите за април?За да подчертаят какъв велик жест за направили за пенсионерите,да го отделят за да бъде забелязан и многократно натякван,че са направили нещо,колкото и мизерно да е.Няма таван на цените,няма намаляване на ДДС и акцизи,няма ваучери за социално подпомагане.Има инфлация(в потребителската кошница тя сега е от 21 до 23%,а не както плямпа Асенчо,че щяла да стигне15% в края на годината),има брутален ръст в цените,има бездействие на властта,не и пука за хората.Оставка!
9
18
 
10
 
! Отговори
по-полека преди 2 години
Радвайте се,че и толкова ви дават!А за украинците плаща ЕС!
8
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние, работещите, т. е. Бедните работещи няма да получим и стотинка!
7
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Великденските добавки към пенсиите ще се изплащат през април и май, А НОВОГОДИШНИТЕ ПО ДОГОДИНА! Плащане след като е минал празника се казва на български след дъжд качулка!
6
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пенсията ми е 14 лв. т.е. 7 евро на ден за храна,лекарства,ток,вода,може някоя дреха или нови обувки,ако останат пари.На всички правоимащи депутати,техните родители и управляващи желая същото щастие да ги споходи.Весели празници.
5
9
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо ги е сметнал. 35 евро за българските пенсионери през април и по 600 евро за всеки украинец дошъл на почивка.
4
11
 
41
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 2 години
Честит Великден през май! Оставка НЕКАДЪРНИЦИ.
3
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле цели две кила и мало више агнешко, как им се откъсна от сърцето на управляващите.
2
6
 
52
 
! Отговори
123 преди 2 години
Много БЕ, цели 35 евро! Да се разплачеш от умиление и благодарност!
1
9
 
53
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 2 години
Великденски добавки - гаври с мизерията на бедните пенсионери!

Спонсорирани публикации