Протест срещу слабата икономика пред НС във вторник и сряда

Организатор е Национално движение "Хан Кубрат"
39
Протест срещу слабата икономика пред НС във вторник и сряда
Снимка: НС

Мирен протест срещу слабото икономическо развитие на страната организира Национално движение „Хан Кубрат“.

Той ще се проведе на 21 и 22 юни от 11 до 12,30 ч. в пространството между Народното събрание и Патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“.

Протестът е насочен и срещу намеренията за промяна на позицията на за Република Северна Македония.

Галопиращата инфлация, резкия скок на цените на горивата и електроенергията и обедняването на нацията трябва да спрат, мотивират действията си от „Хан Кубрат“.





 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакат автобусите с платените. Нека ГЕРБ пак да са на власт, то тогава няма да има война, коронавирус и газта ще е 5 стотинки. И след още пет години в България ще останат само гербаджийте / държавната администрация, пенсионерите и малцинствата. Кой ще плаща данъци тогава - няма значение само Русия да дава пари да си строим "пътища" и да режим лентички
33
0
 
1
 
! Отговори
Ханко брат преди 1 година
Ханко брат
32
0
 
0
 
! Отговори
кико харвардски преди 1 година
е как слаба икономика бе , та ние произвеждаме ел. автомобили , икономиката у нас достигна невиждан ръст през последните две години , доходите също скочиха !
31
2
 
3
 
! Отговори
МММ преди 1 година
До ВъZраждане - а на мен ми се струва, че е време жандармерията да си свърши работата за която и плащаме. Аман от непрокопсани аутсайдери лочещи по цял ден бира които само се чудат каква простотия да свършат. Колко ви е мизата от Копейкин за следващия "протест" - 50 кинта или нарастна?
30
0
 
3
 
! Отговори
МММ преди 1 година
До Чук и Гек - Притеснянат се за интересите на Путин. Еефа на "националното сдружение" Хан Кубрат гравитира около Валентин Златев. Същия Веселин Костов подкрепял "Нощните вълци" на Путин и не крие "топлите връзки" с Кремъл и изповядването на идеологията на Решетников - анти-европейска и про-кремълска. Въоще не го бразди икономиката, от която не разбира. Просто поредния руски пето-колонник прави хода си. Ще изпълзяват още и още такива!
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"В мичиган са 6%,а кой ще ти плаща федералните ,щатските и ss такси" - There is NO U.S. tax if you meet the following conditions: 1. All owners are individuals (not corporations) and all are non-USA residents 2. You do not have any U.S. employees 3. You do not have a warehouse or shipping facility in the US. Ако беше продавал кокиче като Кирчо щеше да ги знаеш тия неща. Тия трикове ги знаят и малките деца.
28
0
 
2
 
! Отговори
Хмм... преди 1 година
Ама за каква икономика иде реч тука бе? То тук в територията такова чудо "икономика" няма бре! Пък и била тя видиш ли слаба. Няма слаба, няма силна, всичко е вятър и мъгла. Крепим се на внос ей , на внос! Там дето се появи нещо родно, в магазините то е в пъти по-скъпо от вносното.
27
5
 
2
 
! Отговори
ВъZраждане преди 1 година
Като се съберем движение Хан Кубрат, движение Български хаганат движение Русофили, партия Боец и партия Възраждане.. такъв протест ще им спретнем, че парламента ще падне!!
26
5
 
2
 
! Отговори
потрес преди 1 година
трябва да си крайно ограничен за да присъстваш на това рандеву...ще има интересни кадри по телевизора със странно изглеждащи хора :)
25
6
 
2
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
НЕ НА ЕВРОТО,НЕ НА СКОТОМИСЛИЕТО,НЕ НА УБИЙСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ!
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кукубенд парламент! Царство Чалгария най-сирната абсолютна парламентарна маймунархия на света! Да живее цар Радо Шишарката и хан Володя Стоянов! Нашта чалгарска благородническа класа поздравява вашта класа с песента Месечина, месечина, йойой!
23
0
 
0
 
! Отговори
До 22 преди 1 година
В мичиган са 6%,а кой ще ти плаща федералните ,щатските и ss такси
22
1
 
4
 
! Отговори
ХАНКО Брат преди 1 година
До Анонимен А да протестираш срещу опозицията, трбва да си по-*** от Бойко.
21
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
кирчо, дори и да паднеш да не забравиш да си дадеш заплатата за украйна, и ленчето и тя, нали това са вашите европейски ценности!
20
2
 
6
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
Петър Велики е ВИНАГИ С ХАН Кубрат!
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да има силна икономика, трябва да има високообразовано население с предприемачески дух. Силна икономика не става с недоообразовани мрънкачи и хора, които цял живот си мечтаят да ударят джакпота.
18
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мога да регистрирам фирма в САЩ, да плащам 7% данък печалба в Уисконсин, вместо 40% в Германия и да порзвам услуги без ДДС в Европа. Защо да плащам данъци в Европа като мога да ги прескачам напълно легално? Аз съм със западни ценности и ме вълнуват парите, а не околните.
17
4
 
5
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
Глупусти! Френското предложение не устройва македонците, а вие се притеснявате за ,,нацисткия" си интерес!?
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз ще изчакам да дойде протеста срещу слабата гравитация и тогава мисля да се присъединя към протестните действия.
15
4
 
6
 
! Отговори
Ханко брат преди 1 година
Тея па какви са "Хан Кубрат". Много луди в тая държава. Всеки втори се мисли и оприличава с някой владетел. То, за това и има кой да им гласува. "Хан Кубрат".......смешно и несериозно.