Андре Токев излиза на свобода, прокуратурата няма да обжалва пускането му

СГС освободи днес предсрочно известният готвач
Обновена: 13 юли 2022 17:06 | 13 юли 2022 17:00, Петя Славова
53

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
 Прокуратурата няма да обжалва решението за предсрочно освобождаване на Андре Токев, предаде БГНЕС.

Прокурор Радост Нацева от СГП заяви, че Андре Токев се е променил и прокуратурата няма да обжалва предсрочното му пускане на свобода.

Още по темата
Както е известно, по-рано днес Софийският градски съд реши да освободи условно предсрочно Андре Токев от затвора месец и половина преди да изтече присъдата му за шофиране в нетрезво състояние.

Съдебният състав мотивира решението си с това, че осъденият е признал и осъзнал вината си, има добро отношение и няма данни за нарушения в затвора. До изтичане на присъдата му, Токев може да шофира, но трябва да се регистрира по постоянен адрес.

Добре осъзнавам грешката си и съм готов да напусна затвора. Успях с оскъдните продукти в затвора да вдигна нивото на готвене, вече има много желаещи да се хранат там и не се изхвърля храна, каза Токев пред съда.

Определението на съда подлежи на жалба и протест в 7-дневен срок пред САС. Това обаче очевидно няма да се случи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 1 година
Прокуратурата в Бг не подлежи на контрол и може да прави каквото си иска. Но ако този пак се напие и този път блъсне и утрепе 1-2 души, някой от прокуратурата ще понесе ли лична отговорност? За един приятел питам.
45
0
 
1
 
! Отговори
Съдията Дред преди 1 година
До арестант .Аз ги намрих.
44
0
 
1
 
! Отговори
Арестант преди 1 година
В заседателната зала забравих едни пари. Който ги е намерил да не ми ги връща.
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
защо му връщат книжката поне 1 -2 год не трябва да има за пияни книжки
42
0
 
1
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Да поравил се е до следващото напиване ... :)
41
0
 
1
 
! Отговори
Star преди 1 година
Андре Токев ...ОК.но да не забравите и за Семерджиев? И той се е поправил! Всъщност кой стои зад двойният убиец? Ако се позовем на НК,на Семерджиев трябва да му дадат достойна за пенсия присъда.Нали така дами и господа ???????????
40
0
 
2
 
! Отговори
ico преди 1 година
Добре поправил се, няма да пие , пускат го за фестивал да ходи.Но забележете връщат му книжката. Да хваща таксита или да го возят им се вижда унизително за такъв богат известен човек и му връщат правото да бъде гъзар.Обикновен нарушител му взимат книжката за дълго и си хваща метрото и не се сърди на живота.Делението на бедни и богати у нас е навсякъде.
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 38 - Никой НЕ му вярва , а и той затова ЗАОБИКОЛИ Българската общественност и реши да влезе през задната врата като ПРОБУТА това решение директо на ЕНП , а те си пазят "своите" , защото и в ЕС е СЪЩОТО , но с по мазни приказки и усмивки - Ние тук я караме просташката през просото , заради манталитета !
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Определено смятам , че е ПРАВИЛНО решението , да пуснат човека ! Всеки може да сгреши , а и Той не е глупав , и със сигурност е разбрал и осъзнал грешката си - Едва ли би я допуснал отново ! Има достатъчно голям контингент който заслужава да НЕ излиза от затворите , този човек НЕ е от тях , а и СРАМА му е предостатъчен !
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много хора се правят на велики тук, но никой не знае какво му е приготвил живота. Така че по кротко.
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще стане интересно ако пак се напие и седне да кара.
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прикриватурата в България винаги защитава престъпниците-примери бол-последен пример е че снимките от шкафчето на ти-квата били фалшиви.Дали има нормален човек който вярва на гешефта и прокуратурата?
34
0
 
4
 
! Отговори
Що пък да не излезе преди 1 година
Поне има обществено полезна професия и е публична личност. По-важно е дали убиецът на Милен и този герой от последната седмица ще влязат в затвора и за колко? Ако въобще бъдат осъдени справедливо...
33
0
 
7
 
! Отговори
Ясен Желязков преди 1 година
Само казвайте "Пази Боже!", че от затвор, бедност, банкрут и опозоряване никой не е защитен. И който се чуди много и се подиграва, утре е в същото положение. Малко помислете, после пишете.
32
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изтърпя си наказанието. Нито увърта, нито нещо. Надявам се поука да е взета.
31
3
 
1
 
! Отговори
СТАКАН преди 1 година
Андрюха, и другия път не прекалявай със самогона, нищо че наполовина си руска немчура.
30
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това момче е пиянка!
29
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това сеяндурче така зсе беше нафиркал че е беше усетил чее спукал гума и караше по джанта. Този следващият път ще убие някой на пътя. Алкохолизма е като наркоманията.
28
3
 
1
 
! Отговори
ха ха ха преди 1 година
До Анонимен 19 Абсолютно си прав!Затворниците сигурно са заплашили,че ще вдигнат бунт ако тоя не се разкара,и ченгетата скоропостижно му дават пътя!
27
4
 
17
 
! Отговори
Някой си преди 1 година
Евала на пича! Излежа си прегрешението,за разлика от много убийци на хора в България!!! В ЕС сме от години,а съдебната ни система е под всякаква критика! И Гешев *** се пуши,че пак е останал на " власт"?-:((( Тъжно! Много тъжно!!-:(((