Задържаха жената, заканила се да убие 10-годишно дете

Предвиденото наказание е до 6 г. лишаване от свобода
14 юли 2022 22:55, Петя Славова
31
Задържаха жената, заканила се да убие 10-годишно дете
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Задържаха под стража жена, привлечена към наказателна отговорност за закана с убийство на 10-годишно дете по искане на Софийската районна прокуратура, Софийският районен съд.

На 11 юли 2022 г. около 16:40 часа на кръстовището на бул. "Черни връх" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в София, обвиняемата С.П. се заканила с нож на малолетното момче, съобщиха от Софийската районна прокуратура.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда наказание "лишаване от свобода" до 6 години.

С.П. е осъждана и беше задържана за срок до 72 часа. Състав на съда се съгласи с доводите на наблюдаващия прокурор, че обвиняемата може да извърши друго престъпление и постанови най-тежката мярка за неотклонение – "задържане под стража".

Мярката за неотклонение подлежи на обжалване пред Софийския градски съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Да ама това е смешно за заплаха 6 години а за убийство и то на двама души 5-20г. хммммм да ти се.а на правосъдието аз .....
20
0
 
3
 
! Отговори
До20 преди 1 година
Какво общо има случая с малоумното ти расъждение?Да защитаваш най-корумпираното, най-некъдърното и изпълнено с лъжи управление, може да означава само, че си абсолютен мазохист.
19
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гн Каскета си назначава свой опълченци във ВСС.Осигорява спокойствие на Пеевски Доган ББорисов Цацаров на всички грабители помощници и на себеси.Спете Българи,милиярдите искат тишина,това е най лесно.ППромяната се бори срещу тях,борисе за нас а ние как я подкрепяме,със дълбок сън.После щее много късно.Приятни дълбоки сънища.
18
3
 
19
 
! Отговори
Анонимна преди 1 година
А някаква информация за 10-то дете какво е направило или казало че да заслужи тази заплаха? Щото се шири тука една тенденция, че като е дете всичко му е позволено, и откакто либерализацията измести шамарената фабрика, наблюдаваме не деца, а диваци.. Дим без огън няма, та затва питам....
17
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В момента е бум на престъпността, а Бойко Рашков се търкаля някъде пиян и нищо не го интересува.Долу жълтопаветната диктатура!
16
0
 
19
 
! Отговори
.. преди 1 година
провокират после им се заканваш 6 години. 16 години безчинстваш нарушавш закона всеки ден хващат те редовно с наркотици убиваш хора и накрая не лежиш?!?! българия батко. за кокошка няма прошка...все по валидно а не ретро песен.
15
1
 
51
 
! Отговори
Видяно във Варна преди 1 година
Бях свидетел, как над 15 тинейджъри замерваха с камъни и орехи възрастен човек, а той се опитваше да се отърве от тях, беше видимо изплашен, а те на възраст 10-12г. В момента, в който реших да му помогна, си помислих че ще ме сполети съдбата на тази жена от статията. Ако бях ошамарил 2-3 ***, щяха да ме приберат в полицията 100%. Докато се чудя, възрастния човек взе един кол и ги подгони и те се разбягаха. Това е някаква шибaнa тинеджърска мода. Разбрах че са замервали с камъни и тая жена!
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а за закана да убием народен хрантулник през интернет какво е наказанието или да питаме фандъкова и митева?
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали гласувате, какво недоволствате.
12
1
 
4
 
! Отговори
Въпрос преди 1 година
"Токсичен феминизъм"?
11
1
 
28
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Абе не е трЕбело да вади нож... Ако бях на нейно място и някакви келеменца ме замерват с камъни хващам първото дето докопам и шамари до откат, ще му пищят ушите два дена, и като казах уши - щях да му ги извия че чак да му омекнат... Жената явно е с лабилна психика, ама и келешиттте са виновни.
10
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Говори се че е свързана с едни варненски жалки мутри
9
2
 
16
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО преди 1 година
Името на туркинята пак е спестено - ЗАЩО ЛИ???
8
1
 
20
 
! Отговори
Абе ? преди 1 година
Със Семерджиев какво става? Няма ли да го съдят? Или пак през задната врата?
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен3 Ceлчo, не мисли за другите по своите собствени критерии. Заобиколен си от чалгари и цър ву ли. Но вината за това е изцяло твоя, ceлчo. Има и други среди, недостъпни за тебе. Там чaлгapи и кючeкчии няма.
6
1
 
48
 
! Отговори
р преди 1 година
На тая болна жена ще й дадат 6 години за заплаха, но на татурирания 2-3 най-много за убийство на 2 жени... Абсурдистан, сър.
5
1
 
35
 
! Отговори
Разбирам... преди 1 година
Че жената не е права, детската психика е лабилна но все си мисля, че имате по-сериозна работа от МВР и прокуратурата. Например Семерджиев?
4
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен3 Ти ако ги учиш твоите на "чaлгa и кючeци", други не са чaлгoпитeци като тебе.
3
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В последните 33 години децата нямат никакво уважение към по възрастните. Едно време в училище ни учеха да уважаваме възрастните да им помагаме да отстъпваме място в превозните средства на възрастните. Така ни учеха и вкъщи и в училище. Сега на каво ги учат на чалга и кючеци..
2
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ще си плати и всичко е ок а тук нали разбирате че едни кееелеши са хвърляли камъни по жената и са се подигравали и тя се е защитила от еа деца да го уважа на майките им