Метамфетамин установен в кръвната проба на Семерджиев

Тя беше взета дълги часове след катастрофата
Обновена: 15 юли 2022 15:42 | 15 юли 2022 15:28, Елка Василева
48
Метамфетамин установен в кръвната проба на Семерджиев
Снимка: БГНЕС

Метамфетамин е открит в кръвта на предизвикалия тежката катастрофа на 5 юли Георги Семерджиев, съобщи БНР.

Още по темата
Кръвните проби на Семерджиев бяха взети цели 30 часа след неговото задържане. Той беше отказал да му вземат подобни проби, но това беше направено след съдебно решение.

Освен за катастрофата, при която загинаха две млади жени, 35-годишният Семерджиев има и повдигнати още четири обвинения - за намерен в автомобила му наркотик, шофиране с фалшиви регистрационни номера, както и за шофиране с фалшива книжка и след употреба за наркотици.

Вчера Софийският апелативен съд постанови Семерджиев да остане за постоянно в ареста.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Линда галопа преди 1 година
Шефът на АЛФА не е ли търсил отново Симона или я е забравил вече?
38
0
 
0
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Като се зачетох,не само Светата инквизиция(разпусната 1826),но и в Средновековна Европа признанието чрез мъчение е имало по-голяма тежест от доброволното.Най-лекиге мъчения били чрез раздробител на колена,менгеме за гърди за прелюбодейките,клетка гроб без вода и храна,окачена пред портите на града и десетина със сигурна смърт - главотрошач,трион за изтезания - или напречно или вертикално,люлката на Юда - вързаното тяло на жертвата докато не се набие върху острия връх на пирамида.УЖАСИ.
37
0
 
0
 
! Отговори
рибока преди 1 година
И ще ми хвалят "общественият съд".Светата инквизиция е била именно такъв съд,като инкмизитолите са назначавани от Папата.Само в Мадрид са изгорили 32 хиляди на клада.Който се удави след 10 минути под вода е виновен,който успеят да го разчекнат също и който изгори на кладата.Какви доказателства само!
36
0
 
0
 
! Отговори
рибока преди 1 година
То,всъщност и какво да ми е интересен вече Семерджиев след като си е загубил паметта.Бил е обаче доста опиянен,за да не я изгубил веднага,а след като е казал,че е бил отвлечен.Трябвало му е време да осъзнае чутото по новините и да си направи извода,че нищо не знаят след като е бил сам,а говорят за ужена с него и е изгубил спомените си.А е възможно като силно набожен човек да не иска да приеме станалото. От Инквизицията също са вярвали в Бог и в името му са изгорили хиляди на клада.
35
0
 
0
 
! Отговори
рибока преди 1 година
По-интересн ми стана задържаният в Пловдив за измами с прозвището Сергей Харварда.Имал бил снимки с Бойко Борисов и кмета им Здравко Димитров на улицата,фалшива с Кирил Петков в профила си,представял се за депутат от Промяната,дори дал пресконференция за кабинет при третия мандат,в офиса,който се бил отворил.Иначе е бил кандидат за депутат от "Българско лято" на Васил Божков.Интересно ми е кого е посочил за премиер при третия мандат,но не мога да го намеля никъде.Може и себе си да е посочил.
34
0
 
1
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Алекс,очевидно в началото е имало сведения,че е слязла от автомобила и не са били сигурни кой е шофирал,но резултатът от пробата и вече няма за какво да послужи.А този,ако не е бил толкова пиян и да спи непробудно е слушал новините,разбрал е,че няма свидетели и че не знаят нищо защото е бил сам и е решил да не си спомня нищо от катастрофата.Па ко стаа да стаа,ако мине номеро.Трябва му само някой психиатър вярващ на пациентите си от дълго общуване с тях.
33
0
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Кога ще излезе пробата на полицайката Симона?
32
2
 
0
 
! Отговори
рибока преди 1 година
А бе баба нещо е чула по новините,че закопчали някакъв,който се представял за координатор в Пловдив на някаква партия,че бил завършил Харвард и само от Столипиново си тръгнал с над сто бона.Всъщност не може да е Семерджиев,който е задържан от седмица,но първо за него си помислих.
31
0
 
6
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Да му направят цялостно изследване щом не помни нищо.
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ех това добро и възпитано момче така да го клеймите. Бил взел амфети и ненам си ко си. Е да де, ама с тия 30 часа забавяне спазена ли е процедурата по вземане на пробата. А отделно, някой доказа ли, че този човек именно е шофирал джипа? Май не! Ми да той си каза, бил си в къщи и "кобрите" му влетяли с взлом и той е в шок защо са го нападнали. Отделно амфетките, сигурен съм, съседката си ги е забравила до Аналгина му и той по грешка е глътнал от нейните и то на другия ден след катастрофата.
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво ми изброявате безплодно броя на обвиненията, когато според българската съдебна система може да се излежава само едно доказано обвинение, най-тежкото и толкоз. Другите само се вземат като утежняващи обстоятелства. А има купища обстоятелства, предвидени да смекчат наказанието- болести, първоначално неосъждан статус, доказателства за незнание и добро поведение, процесуални непълноти по време на следствието и заседанията, грешки по събиране и окломпектоване на доказателствата и т.н.
28
0
 
8
 
! Отговори
Ямуксикли преди 1 година
И за подкупи на полицаи чакаме обвинение!
27
3
 
4
 
! Отговори
комшия преди 1 година
Много добро момче е винаги поздравява старите хора. На мравката път прави!
26
0
 
0
 
! Отговори
Ало, Ваньо преди 1 година
Ало, Гого,
25
1
 
10
 
! Отговори
,spas преди 1 година
За убийство може и да му се размине,но за кражба на нафта и притежание на наркотици ще му лепнат 2 години! Майтапа на страна ,не вярвам че ще си понесе заслуженото!
24
0
 
8
 
! Отговори
заблудил си се преди 1 година
До 28381 Набожен? В Библията ясно се казва да не пишем и *** телата си, понеже те не са наши и е грях. Тия татуировки. дето ги е изтипосал по лицето ми се струва, че са за подигравка с набожността. Още повече егоисти християни няма, а от това, което демонстрира човекът ми се струва, че е с огромно его подхранвано от Лукавия.
23
9
 
0
 
! Отговори
28381 преди 1 година
Страхотен човек, преди живеехме в един вход и винаги поздравяваше а също и е много набожен.
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 22 Вербувал го е Лукавият, който дърпа конците и на шефовете му.
21
0
 
4
 
! Отговори
До 26 преди 1 година
Няма как да се докаже че е бил там. И няма как да се докаже че някой му е наврял маратонката затисната под че далите като преди това му я откраднал от тях и той ходил с една и по чорап без да разбере
20
0
 
1
 
! Отговори
Пица? преди 1 година
Пица

Спонсорирани публикации