Само Рашков започнал борба с престъпността по високите етажи

Имаме програма и тя започва с промените в КПКОНПИ, заявиха от ПП
Обновена: 20 юли 2022 12:05 | 20 юли 2022 11:58, Анисия Иванова
70
Само Рашков започнал борба с престъпността по високите етажи
Снимка: Bulgaria ON AIR

От "Продължаваме промяната" поставиха условие за подкрепа на кабинет с мандат на БСП - да бъдат приети промените в КПКОНПИ и Бойко Рашков да бъде избран за шеф на Антикорупционната комисия.

"Много е важно да минем през тези стъпки, защото това беше цялата идея на правителството. Идеята да се борим с корупцията. За да съставим ново правителство, което да стои зад антикорупционни промени, трябва да го покажем. Ние стоим зад името на Бойко Рашков, защото той е единственият, който не само показа, че има желание, а предприе действия за борба с престъпност по високите етажи", заяви депутатът от "Продължаваме промяната" Михал Камбарев за "България сутрин".

Още по темата

По думите му в момента не обсъждат никакви имена за кабинета, а единствено обсъждат дали ще има достатъчно депутати, които да кажат "не" на корупцията.

"Имаме програма вече и тя започва с промените в КПКОНПИ. Смятаме, че тази програма е добра за България и вървим по нея без да отлагаме. Трябва да вървим по стъпките на закона. Не можем да позволим да правим това, което 12 години досега се правеше. Всичко трябва да е прозрачно - не само парламентът да го вижда, но и хората", подчерта Камбарев пред Bulgaria ON AIR.

Той заключи, че с депутата от "Продължаваме промяната" Георги Гвоздейков много добре са работели досега и не знае причините за напускането му на Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рашков бил на 67 години, ми да ходи в пенсия и да се радва на имотите си! Добър пример е за младите, ако много работиш и на държавна служба може да си купиш не 1, а цели 22 имота! Браво, в България няма невъзможни неща!
23
3
 
38
 
! Отговори
Избирател преди 1 година
Рашков бори чашките и мезетата, лично наблюдение от механата. Подигравка е да ни го пробутвате.
22
4
 
19
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
То поне да беше арестувал истински Тиквата а не той да се разкарва из районното с ръце в джобовете и пъцулайките да треперят и да му стоят мирно)))Да беше си ремонтирал МВРто а не само да им вдигне заплатите!
21
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на арест без иск и доказателства борба ли му викаме вече?
20
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аууу, тоя голем красавец, сигурно говори истината?
19
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия от ПП уж се прищят само от думата статукво, пък какъв е тоя зор за Рашков? Прав е Евгени Михайлов, дето се чуди как комунистическият следовател Бойко Рашков е станал зам.-министър председател и министър на вътрешните работи на натовска и европейска България. Какво пребори Рашков по високите етажи? Сънували са тия от ПП или верно ги държи с компромати Рашков.
18
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рашков елиминира конкуренцията. Държавен чиновник на заплата цял живот с 21 имота ще бори корупцията - няма какво повече да се каже .
17
3
 
21
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
13-сти ако имаха нещо освен "гуглето" отдавна да са ги подпукали!!! То се видя и при арестите! Само шум за нищо!!! А ВЕЧЕ И ДЕЦАТА РАЗБРАХА, ЧЕ ИСКАТ ДА СЕ ПАЗЯТ ВЗАИМНО И ДА ПРЕВЪРНАТ НОВОТО КПКОМПИ В НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ПРАВОМОЩИЯТА НА ГЛАВНИЯ ПРО....
16
3
 
33
 
! Отговори
Цървул преди 1 година
И кого пребори за това време? Освен че се сдоби с ОЩЕ един имот?
15
4
 
33
 
! Отговори
Перомир преди 1 година
Рашков щял да бори корупция? Че той е из властта от 43 години, досега какво е постигнал, че да мислим, че рязко сега ще направи нещо? Какво го спираше последните 43г докато беше министър на вътрешните работи, шеф на МВР, шеф на НСС, шеф на спец прокуратурата и събираше доказателства със СРС-та? За 43 години из властта само успя да се сдобие с 19 имота. Интересно как на държавна заплата си купуваш къща за 1 млн. фитнес, складове и апартаменти за още 5млн? Не е от корупция това е ясно!
14
27
 
6
 
! Отговори
ЦСКАр преди 1 година
Ужасява се гадовете само като му чуят името. На прав път е Рашков!
13
3
 
24
 
! Отговори
верно ли бе преди 1 година
бойко рашков с двайсетте имота ( за толко сме чули ) щял да бори корупцията :)
12
3
 
32
 
! Отговори
Ангелов преди 1 година
Тоя вонящ на парцуца индивид щял да бори курупцията смях голям майтап. Ако някои някога почне да бори курупцията то първо трябва да почне с него.
11
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те освен за копупцията имат и други припеви. За газта, за инфлацията, за колко хубав станал живота, за Русия.
10
32
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГРОБ се тресе от страх, защото с Рашков начело на КПКОНПИ с повече правомощия, Борисов, Гешев и Пеевски приключват играта. А Деса реве, защото с бащицата си в затвора, ще трябва да се върне да работи като компаньонка в Дулово
9
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много са нагли тези. Имат си припев за корупцията и си го припяват, независимо колко е абсурден.
8
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Националните предатели поставят условия? А що не им поставят условие - ще подкрепят Рашков, ама анулираме решението за Северна македония и заплашваме ЕС с напускане, ако процеса продължи по този начин? Ееее, да еа и умния Киро и да го туря на Ококор.
7
3
 
28
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Вие от пъпъ мислите българите за някакви слепци Оставка избори
6
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този вече няколко пъти пропусна да си подаде оставката, как може служител на такова високо ниво грубо да гази закони и без капка свян да продължават да се натиска?
5
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тва същия Рашков ли, дето подчиненото му МВР се втурна ЦЯЛОТО да помага на убиеца на двете момичета да се укрива? Тоя ли Рашков е тръгнал да бори престъпността? Абе, вие нас за какви ни вземате?

Спонсорирани публикации