Александър Симов убеден: БСП промени България

Ще продължим да успяваме, смята социалистът
30 юли 2022 17:28, Анисия Иванова
140
Александър Симов убеден: БСП промени България
Снимка: БСП

„Когато това правителство беше създадено, никога не съм имал колебания, че БСП трябва да участва във властта. Единственият въпрос, който ме тревожеше, беше, когато това управление свърши, ще мога ли да застана пред вас, да ви погледна в очите и да кажа “Направихме и дадохме всичко от себе си“. И днес мога да кажа, че не ви предадохме.“ С тези думи се обърна към всички присъстващи на събора на Бузлуджа народният представител от “БСП за България” Александър Симов.

Според него предизборна коалиция с "Продължаваме промяната" и "Демократична България" не е възможна, но след изборите може отново да седнат на масата на преговорите.

„Водихме много битки, срещу нас бяха всички, и въпреки това в условията на тежка коалиция, на тежки политически условия, ние издържахме и България днес има най-социалният си бюджет в историята на Прехода“, заяви социалистът, цитиран от пресцентъра на партията.

По думите му този бюджет няма никога да бъде повторен, ако левицата не участва в управлението. „Защото БСП е голямата разлика, ние променихме България, започнахме да я превръщаме в социална държава“, допълни депутатът от левицата.

Още по темата

„Дянков затягаше коланите, Борисов знаеше само да краде, неговите депутати затънаха в схеми. В това управление БСП застана като стена срещу корупцията и това беше причината всякакви политически еднодневки, всякакви безличия да се упражняват върху нас и да изкарват БСП виновна за всичко. Но това е знакът за качество. БСП пречи на най-мрачните сили в България, които ни докараха до това положение“, заяви Александър Симов, който е убеден, че на предстоящите избори левицата ще се представи по-добре, защото знае какво е направила и хората вече усещат по джоба си разликата.

„Днес БСП има една единствена зависимост – зависимостта от вас, от вашите интереси и желания и от това как искаме да променим България“, обърна се социалистът към всички присъстващи и категорично заяви на финала: „Ние не се провалихме и ще продължим да успяваме.“
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
23
 
2
 
! Отговори
БСП преди 1 година
Бях на митинга. На 25 съм . И след 50 години ако съм жив ще бъда там, както хилядите хора които бяха днес!
72
0
 
2
 
! Отговори
до Пак по опорката? преди 1 година
На почти 50% си прав, а за поседните си думи 0%.
71
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес на Банкета на БСП на Бузлуджа.- Пий, бе! Защо не пиеш?- Не мога, другарю Рашков, притеснявам се. Аз да пия пред вас - това е все едно да свиря на цигулка пред Паганини.
70
1
 
1
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
До До 55: Нищо не бъркам. Кой въведе плоският данък? Тройната коалициа, не БСП. Идеолозите на плоският данък бяха юпитата на Симеон подпомогнати от ДПС. Същият този Николай Василев, когото ИТН за малко да направи премиер. Всички го чуха какво исли той за социалната политика. За него такова животно просто няма.
69
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбира се че усещаме по джоба си. Вече с 50 лева неможе да си купим това което за 20 лева купувахме. А тези ще усетят след два месеца народната любов. Ако хванат 10 % трябва да викат кУрааааааа
68
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 71 Отивай да си лекуваш болният мозък крадлив комунист.
67
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-силният коз на БСП се оказа Бойко Борисов. С Борисов лягат. С Борисов стават. Все Борисов им в главата и в устата. Ако го няма Борисов не знаят какво ще говорят.
66
15
 
1
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До Анонимен 63: Долен г'лупак си ти, драги. Най-малко БСП е виновна за инфлацията. Има и външни фактори, но това е много сложно за плиткоумници като теб.
65
0
 
11
 
! Отговори
Обява: преди 1 година
"Искам да се запозная с жена от София, която ще има топла вода от 30 юли до 12 август."
64
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Около мен баби, дядовци, възрастни хора отдавна ги отсвириха, още преди години. Не бели онова БКП, не му били наследници. И прави са били хората. Но е удобно да си присвоят годинките, партия столетница, ама друг път. Онези от БКП повечето бяха идеалисти, при тия и един няма да се намери. Власт, грабене и лапане, това им е целта.
63
2
 
8
 
! Отговори
До 55 преди 1 година
Колега, нещо бъркаш. Кой въведе плоския данък и защо? Действително, ако искаха социална и просперираща държава щяха да въведат прогресивното данъчно облагане, необлагаемия минимум, семейното поданъчно и т. н. Но, но не им отърва. Това е партията на олигарсите, крадците на прехода и мутрите, които ТЕ създадоха. Никога повече във властта.
62
7
 
1
 
! Отговори
Преходът създаде преди 1 година
До БСП създаде: Тъмните сили ги създаде прехода, а за прехода невинни няма. Ако се сложи на кантара вината на партите на прехода, има много по-виновни за бандитската приватизация от БСП.
61
1
 
12
 
! Отговори
без БСп преди 1 година
Вдигнахме ви тока, газа и горивата. Не спряхме инфлацията и спекулата а ги оставихме да се вихрят на воля.Направихме олиото 6лв. сиренето и кашкавала 30 но за сметка на това махнаме ДДС-то на хляба и цената му падна. Докарахме ви газ с висока цена от другия край на света. Увеличихме пенсиите с цели 6 %. Гласувайте за подмяната и на следващите избори другари за един "по-добър" живот другари.
60
1
 
14
 
! Отговори
м...да преди 1 година
Прав е Симо Плюнката! Усещаме как джобовете ни от ден на ден, стават празни!
59
1
 
14
 
! Отговори
хахо преди 1 година
тоя е луд за връзване
58
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откраднахте парите на народа чрез изкуствено напомпаната инфлация. Това ли ви е промяната комунисти долни?
57
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво ще успявате като няма кой да гласува за вас. Ежегодно електората ви намалява, защото за вас гласуват само пенсииии. Много скоро ще сте аут и спокойно може да ходите към Русия
56
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има нещо сбъркано. Защо пишат 131 БСП ???? Не може да е истина. От 1990 са се появили. Вижте само как нагло крадат годините от партията БКП. Те са приватизирали годините от създаването на БКП. БКП е учредена през 1891 г. Крадци на партия, на история. Какво очаквате от крадците на хилядолетието БeСeПe?
55
1
 
8
 
! Отговори
БСП създаде преди 1 година
Тъмните сили и сега се бори срещу тях?!!! Тия от тая партия столетница, толкова бели натвориха на държавата, че 130 години да се извиняват всеки ден по 100 пъти, няма да им стигнат. Няма такива наглеци. Държавата била стабилна?! За една и съща държава ли говориме?
54
7
 
0
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
БСП направи всичко възможно за съставянето на правителство с третият мандат. Но с хора като Слави и Тошко коалиция не става- искаха да им се даде голям финансов ресурс. Първо пробваха с Каримански за управител на БНБ, сетне с милиарди за пътно строителство, и като не получиха и това, се изтеглиха. Дотук са.