Пияна, дрогирана и без книжка: 18-годишна се блъсна на бензиностанция

Заедно с нея е задържана и нейна 17-годишна приятелка
Обновена: 5 авг 2022 15:16 | 5 авг 2022 15:07, Красимир Ангелов
155
Пияна, дрогирана и без книжка: 18-годишна се блъсна на бензиностанция
Снимка: БГНЕС

Полицаи от Шумен задържаха пияна, дрогирана и без шофьорска книжка 18-годишна шуменка, катастрофирала на бензиностанция в града, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Неправооспособната шофьорка е установена да шофира след употреба на алкохол и наркотични вещества при отработване на пътнотранспортно произшествие тази нощ.

В 3:00 часа тази нощ в дежурната част на полицейското управление в града е приет сигнал, че водач на лек автомобил „Мерцедес“ е катастрофирал в колонка на бензиностанция на шуменския булевард " Ришки проход".

Изпратеният на място полицейски екип установил, че зад волана на лекия автомобил е 18-годишна неправоспособна шуменка, във видимо нетрезво състояние. След тест с дрегер са отчетени 1,64 промила алкохол в издишания въздух, а след  тест за наркотици - положителна на кокаин проба.

Във вещите на 17-годишна шуменка, пътувала в автомобила, е намерено и иззето пликче с бяло прахообразно вещество, по нейни данни - кокаин.

По непотвърдена информация задържаната шофьорка е празнувала своя 18-ти рожден ден.

Двете момичета са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.

Образувани са досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
10
 
! Отговори
какво се чудим преди 1 година
До Анонимен Русия е номер едно по спин
26
8
 
10
 
! Отговори
Таня преди 1 година
Производството на наркотици идва от социалистическите държави. В САЩ не се произвежда дрога, нито в Европа или която и да е друга развита държава.
25
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Запад зад волана също е пълно с дроги, защо мислите Лондон, Мадрид, Париж, Холандия, Белжия и т.н. са зони за шофиране с 30км/ч? Пълно е с неадекватни по улиците. Вижте в САЩ кво им прави дрогата, холовината бездомни са толкова продрусани, че не могат да си вържат маратонките и се разхождат по крокове.
24
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ко ти е виновна Америка, че не си си гледал детето, когато е било време.
23
0
 
5
 
! Отговори
Rеее преди 1 година
глупава жена, ако беше се фраснала в колонката преди 12 часа, щяха да я съдят като непълнолетна и щеше да се отърве само с боядисване на пейки
22
13
 
11
 
! Отговори
Румен преди 1 година
До 24.-" Каква краварска демокрация". Луд ли си болен ли си . Запомни комунизъм, тероризъм, наркотици . Идват от Изтока - от Азия, от Русия, Афганистан, Турция. И се движат - продължава на Запад. От Запад идва , ред, правила , евро , фондове за магистрала, земеделие и други
21
0
 
4
 
! Отговори
Ако преди 1 година
Е дъщеря на депутат, да се измести бензиностанцията и да се закрие после...и по-тихо...не вдигайте шум че ще питат пак за момчето което у и Милен Велчев в затвора ли е.., или бензиностанцията е виновна...?
20
4
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
До Анонимен........руските цености неви харесваха......... Блатная е на първо място по брой наркомани и болни от СПИН в Европа бре. Кой ще лъжеш?
19
0
 
12
 
! Отговори
Всеки е мутра или преди 1 година
....мутреса ! Мутри ,,милиционери ,дилъри ,са обединени и дружно крачат на пред !Тая да не би да щяха да я хванат ,тя сама се хвана ,да не би и кокаина сама да си прави и да си го продава ,а от колко години си го продава ? А как си вади парите за кола и кокаин и дискотеки ? Еми така е във Б-я утре ще си вземе висшето и баща и ще я прати във някоя администрация да ни командва !
18
0
 
10
 
! Отговори
подражателка преди 1 година
Пица с кристали.
17
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
западните цености най накрая започнаха да работят в българия--нали за това мечтаехте г-да българи ето ги на лице са руските цености неви харесваха
16
4
 
32
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Искам нарко-тест за всички в МВР. От там да се започне, ама ще светнат много връзкарчета май.
15
5
 
16
 
! Отговори
джоржиано преди 1 година
отиваме на купон, на купон на купон....отиваме на купон
14
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен гербер преди 1 година
До това ни доведе промяната на наркоманите. Всеки ден дрогирани , при Борисов нямаше такова нещо.
13
5
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Чашков каза - Реформата в МВР е на 99 % :))))))))))))))) Наздраве Чашков!!!
12
3
 
30
 
! Отговори
Ъъъ преди 1 година
Има деца ,които учат ,печелят състезания,олимпиади по науки,представят България по света,за тях нито дума.Четем всеки ден за биологичния от,падък .
11
9
 
2
 
! Отговори
состин преди 1 година
Великата реформа на Рашков в МВР е очевадна вече.
10
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Личностите са на изчезване.Само деградирали хуманоиди с няколко мозъчни връзки колкото да знаят кога им се ходи по нужда или кога са гладни но с всички възможни претенции за себе си.Колкото и съдистично да звучи такъв тип плевели реално нямат място в обществото.
9
2
 
32
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Ясно е, няма ковид пандемия. Има нарко пандемия в България. Щом дрогираните станаха повече от пияните.... апокалипсис :))))))))))))))))))))))))))))))))
8
0
 
37
 
! Отговори
Мхмм... преди 1 година
Смятайте какво става, 17-18 годишни карат пияни и дрогирани без да се притесняват, а какво остава за дърти изпечени престъпници или олигарси. Никой вече няма респект към полиция, прокуратура и съд. Те съществуват само защото трябва да обслужват нечии интереси, а за останалите важи закона на дивия запад...