Детето Буда три години е без ЕГН, майка му не го вписва в "дяволската система"

Галя Танева родила у дома
25 окт 2022 10:17, Нели Христова
74
Детето Буда три години е без ЕГН, майка му не го вписва в "дяволската система"
Снимка: Pixabay/cherylholt

Абсурден случай от Пловдивско. Близо три години дете живее без ЕГН и без акт за раждане. Майката, която родила сина си вкъщи в село Иван Вазово, отказва да го регистрира в местното кметство. Сега акт за раждане на детето ще бъде издаден служебно от Община Калояново. Това ще се случи след решение на Районния съд в Пловдив, който е сезиран за случая от прокуратурата, съобщава Нова тв.

„Това е стартиране на записването на всеки един от раждането му в „дяволската система”. Всяко ЕГН е номер, с който се регистрира и веднага започва подчиняването. Малкият се казва Буда, той се самонарича Ата”, обясни майката Галя Танева. Самата тя следва крайно религиозен и природосъобразен начин на живот и отхвърля създадените административни правила.

На въпрос дали се страхува, че детето ще бъде лишено от граждански права, тя отговаря красноречиво: „При положение, че аз съм Христос, ни най-малко мога да се страхувам”. За детето се грижи сама. Родила го преди три години у дома. Това е второто ѝ раждане в домашни условия, като първото бебе починало.

Майката и 3-годишното ѝ дете живеят без ток и вода в къщата си. Местните разказват, че жената не допуска никого в дома си. Но виждали често хора да ѝ доставят храна и дрехи за детето.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
23
 
! Отговори
по-добре да преди 1 година
направите репорттажче за дървената мафия ама не ви стиска, къде по-лесно е да изтапанчиш една женица която никога не е крала през живота си;)
18
2
 
21
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
То хубаво, ама - тя Христос, то Буда! Хлопенс зи дъскенс май е тоя случай...
17
17
 
6
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До тук ни докара преходът на БСП! Хората полудяват, раждат деца, които правят на луди също...На такива "майки" децата трябва да се отнемат автоматично - при колкото и лоши други условия да живеят, тези деца ще са по-щастливи отколкото при майка си...Крайно време е да осъзнаем, че следствието си има причина и че причината е БСП с нейната политика...БСП трябва да се заличи от лицето на историята - тя е срам за всеки българин!
16
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изперкали "борци за независимост". Хора с психични отклонения, които навсякъде виждат конспирации, зад ъгъла ги дебнат ГМО, кемтрейлс, световни заговори, за да им откраднат безценния генетичен код, пропаднали хора без перспективи, които искат да се заровят под земята и да нямат нищо общо със света, съжаляващи, че са се родили, и неистово искащи да върнат времето назад и да живеят през 15 век. Доброволни бегълци от реалността, желаещи да се превърнат в до-бичета.
15
4
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Горното дете, дано успее да има щастлив живот
14
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В момента, в който почнат да те идентифицират с номер, ти вече ставаш чужда собственост. Почваш да живееш за да угодиш на някаква презряна система прогнила от беззаконие.
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1 - Като Ювал Харари, нпример?
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми не е ли дяволска системата? Дяволска е.
11
2
 
6
 
! Отговори
Системата преди 1 година
До 11 . Явно си гладна въшка и неграмотен. Пише се "Чакай" а не "Чекай "
10
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да набъркаш Християнство, Будизъм и Тенгрианство (Ата) и да говориш как системата е дяволска... не е дяволска, зле е. Ако работеше до сега е трябвало да помогне за психиката на жената, за да има нормален живот детето. Или да го изведе.
9
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бащата на "Буда" е Методи Борисов (най вероятно)
8
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този въпрос не е за статия да я четат хората , а въпрос , по който трябва да се сезират социалните и да вземат да си свършат работата преди още някое детенце да пострада фатално, като един друг трагичен случай наскоро в Пловдив.
7
2
 
15
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Кой е бащата на Буда :)))
6
3
 
6
 
! Отговори
Системата преди 1 година
Ти само един НОМЕР .
5
4
 
38
 
! Отговори
българин преди 1 година
Майката води ,, крайно религиозен и природосъобразен начин на живот....." ! Това добре , ама Буда как е правен , или е непорочно заченала....??!
4
14
 
27
 
! Отговори
Дедо Йов преди 1 година
Защо детето не е отнето от социалните служби!!!
3
0
 
2
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Чакайте като имате нужда:)))
2
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми тя като го е кръстила на Дядо Бойко за ко му е ЕГН
1
24
 
16
 
! Отговори
Идеята си заслужава! преди 1 година
До АнонименСамо дето системата с ЕГН-тата и лични карти с отпечатъци наистина ни тласка към якото влизане в матрицата. Тъй че, полека с определенията кой бил изкукал и кой не. Преди век хората са живели без такива номера и отпечатъци, някои само са имали т.нар. тескерата.