Ще има ли нов осиновител за кучето-депутат?

Вълна от възмущение след скандални кадри с осиновителя на четириногото
23

Най-известно куче у нас в последния месец  - това, което посрещна депутатите в първия им работен ден в НС, намери своя нов дом преди по-малко от месец. Грижите за него пое столичанинът Петър Илиев. Преди дни обаче бяха разпространени скандални кадри в социалните мрежи, на които се вижда как мъжът прави действия, които приличат на приемане на наркотици.

Тази гледка притесни природозащитници и поискаха емблематичното куче да бъде отнето от осиновителя му.

"За нас притесненията са само и единствено, че това не е достоен собственик за това куче. На видеоклиповете се вижда колко професионално борави с наркотиците и според мен това не е аматьор, който не е ползвал наркотици никога", коментира Мартин Янчев от "Организация защита на животните".

Бивша съседка на Петър Илиев заяви пред телевизия Bulgaria ON AIR, че неведнъж е виждала мъжа в неадекватно състояние по улиците на Елин Пелин.

Пред екипа на Bulgaria ON AIR осиновителят на кучето заяви, че въпросните клипове са стари, поне от 1-2 г., и отрече да взима наркотици.

А вече се появи нов кандидат да вземе кучето. Каква ще е съдбата на животното предстои да разберем.

Вижте повече в репортажа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Друг преди 1 година
Сигурно и за него ще се намери! За другите нали народа се грижи!
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човекът го гледа, грижи се за него, играе с него, свободно се разхожда в жилището му, защо и двамата да не са щастливи! НПО защо не се загрижат за млекодайните, от които хората имат полза!
16
1
 
9
 
! Отговори
ами, може пък да е преди 1 година
щастливо това куче, с този весел стопанин, нали го взе човека, преди това , защо никой не го е взел?!По-добре весел стопанин, отколкото агресивен, колко агресивни гледахме, как си бият кучетата?!Хайде малко позитивност!!
15
1
 
13
 
! Отговори
Малеей преди 1 година
То и аз сутрин, ако не си дръпна трите кафета, ходя неадекватна и не мога да си уцеля ни крачката, ни приказката. Не ми се мисли как ще ме изтипосат комшиите, ако някой ги пита.
14
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И на леглото го пуснал чак Бати *** куче
13
1
 
3
 
! Отговори
Кроми преди 1 година
До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА -- Нерон е бил бруталн ***, само че не подпалва Рим (Рим), а подпалва околията където живее раята в дървени къщи. В самия Рим всичко е било от камък и бетон, няма кво да гори там.
12
6
 
5
 
! Отговори
Хазарта ще преди 1 година
го прибере и ще запише нов хит,а кутрето ще му е бек вокал,и без това не му се разбира какви ги плещи... Ще го храни,ще го разхожда в Борисовата,ще му събира ако-то в торбичка,ще си дели косчето с него,ще го води на прайда на Провалени Пр0дажници.
11
11
 
6
 
! Отговори
Кучеландия преди 1 година
В тая страна, явно кучето е свещено животно, като кравите в Индия!
10
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Стига с клишетата, че който гледа/обича куче не гледа/не обича деца. Освен това доста може да се поспори дали отглеждането на куче е по-трудно. Като почнеш от място в детска градина и продължиш с дрогата и хулиганите в училищата, кучето си е направо песен.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При недостиг на средства, наркоманите са готови да вършат и престъпления, за да си набавят средства, такива хора, трябва да се лекуват, някъде в отдалечено място и да бачкат, за да не мислят за наркотици, да се откъснат и от средата+комапнията, която ги подтиква да се връщат към наркотика, те вредят на себе си и на обществото, но обществото трябва да намери начин да ги вкара в пътя, чрез клиники,търпение и работа!
8
3
 
15
 
! Отговори
Бездомни преди 1 година
Може ли загрижените да намерят дом и на всички останали хиляди (в България) бездомни кучета? Щото Екоравновесие трябва да се прекръсти на Еконеравновесие. Или ако не са известни кучетата, не е проблем? Понеже едно куче, ако убие човек, за него и стопаните му, ще се говори един ден. Но ако е куче-депутат - месеци. Да поработим върху аршина. Имаме нужда от адекватни мерки, касаещи бездомните животни. А зимата е страшно. Поклон пред хората, които наистина приютяват, без да търсят слава.
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименТой ако взема наркотици е за затвор или клиника, да се лекува, за да стъпи отново на краката си, ако трябва и компанията и местоживеенето да си смени, да работи и не мисли за наркотици, за да се откъсне от тази поквара!
6
2
 
9
 
! Отговори
до Lina преди 1 година
Да ама някой ако прецени, че вече няма възможност и търси нов дом на животно, ще го разкъсате, нали...
5
0
 
15
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Първо трябва да се научим да носим отговорност за себе си и след това да се запитаме имаме ли възможност, средства, нерви, желание и за животно. Животните не са стол от ИКЕА, който можеш да оставиш на *** пред блока .
4
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България може без проблем да караш кола дрогиран, но виж да гледаш куче.....
3
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няколко въпроса изникват по този повод...1) Защо този човек го следят какво прави (дали взима наркотици или каквото и да е) и го разнасят по социалните мрежи?2) Тези организации като съд ли се изживяват, че да отнемат каквото и да е от когото и да е, защото те така са решили?3) Този интерес е защото кучето стана известно покрай Народното събрание, или така се действа по принцип винаги?4) "Една съседка каза" аргумент ли е за каквото и да е?
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименЗащото такива хора, обикновено дават всичките си средства за наркотици, продават си дори имуществото или банди идват и им отнемат всичко, самия той, също трябва да се лекува, а кучето да бъде на по-добро място, поне докато се излекува напълно този наркоман! Знам за семейство, които се отказаха от сина си и се преместиха на друго място да живеят, защото бандитите свързани с наркотци, им звъняха на вратата и ги заплашваха,ограбваха!
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кучето заслужава нещо по-добро от наркоман, а наркомана, да го изпратят в клиника за година, за да се излекува от наркотиците и здрава работа, за да не мисли за наркотици!