Майката на Сашко не го е виждала от 2 г.: Това е някакво чудо, защото е издръжлив

Радостина Цветанова не смята, че 12-годишният Александър е бил отвлечен
Обновена: 20 ное 2022 12:18 | 20 ное 2022 12:16, Елка Василева
237
Майката на Сашко не го е виждала от 2 г.: Това е някакво чудо, защото е издръжлив
Кадър: bTV

Майката на 12-годишния Александър, който 8 дни беше в неизвестност, не смята, че детето е било отвлечено. Според Радостина Цветанова то се е изгубило и най-вероятно се е разминавало с доброволците. Това сподели тя пред bTV.

"Радвам се, че Александър е жив и здрав. Чувството е неописуемо, все още не съм на себе си – нито физически, нито психически. През цялото време държах връзка с бащата на детето. Той беше първият, който ми се обади, за да ми каже, че Сашко е добре", каза Радостина Цветанова.

Още по темата
Скоро тя ще се върне в България, за да се види с детето си, не са срещали от около две години. Готова е да съдейства на органите на реда, когато те преценят.

"До момента съм имала само един разговор с разследващ полицай от Перник и бях готова да съдействам, но те ми казаха, че няма как разпитът да се проведе официално по този начин. Казаха ми, когато се прибера, да се свържа с органите на реда", разказа майката на Александър.

"Предполагам, че ако беше отвлечен, нещата щяха да са свързани и с обявената награда. Към момента това никой не го вълнува. Единственото ми обяснение е, че това е някакво чудо, защото Сашко е издръжлив", каза развълнуваната майка.

Радостина Цветанова благодари на кмета на Перник, доброволците, институциите и на всички, които са издирвали Сашко. Тя каза още, че вече е била обезверена за това, че детето ѝ ще бъде открито, но все пак не е била изгубила надежда и комуникацията с бащата на сина ѝ ѝ е помогнала.

Радостина Цветанова уточни, че двамата са разведени, а родителските права са присъдени на бившия ѝ съпруг.

Тя допълни, че бащата на Сашко чака детето им да бъде преместено в нормално отделение. "Доколкото знам, Александър го е разпознал и го е прегърнал. Допълнителна информация за състоянието му няма."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е случило на родители, както много други деца.
79
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Погледнете профила на бащата и на майката във фб.И аз на мястото на Сашко бих избягал.Когато имаш над 2000 приятели 80% жени и си правиш селфита нон стоп, няма как сина ти да не си потърси друго място...
78
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми и на Сталин майка му го изоставя на 13-14 години в духовна семинария и на Путин майка му от втория брак го изпраща в държавно училище за до отглеждане. И заживява с трети мъж. Така е при социализма възпитанието. Не е патриархално.
77
4
 
11
 
! Отговори
Пишман юристи преди 1 година
Много сте, силни сте! Мадоната с големите бомби вероятно си е планирала заминаването за Англия и естествено живеейки в чужбина няма как да се упражнява общо попечителство. Което, уважаеми, няма общо с правото на контакт между дете и родител. Както виждаме тя от 2 години не се възползвала от това право, което преди всичко е право на Сашко да вижда майка си. Попечителство се отнема много трудно, дори в България, умници.
76
3
 
23
 
! Отговори
:-( преди 1 година
За жалост детето няма майка. Да е живо и здраво, ще му се наредят нещата н живота!
75
4
 
37
 
! Отговори
Ангел преди 1 година
Това не е майката на Сашко, тази е просто жената, която го е родила.
74
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стефан познава и тримата / така пише/ . Защо се скри Стефан за да го питаме нещо
73
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моля ви скрийте лицето на майката не е етично на оръфляците им потекаха лигите все пак е майка на това злощастно дете
72
2
 
26
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Дреме й на терлика на тая с големите млекоцентрали! Отдавна го е забравила и оставила бащата да се оправя Кукувица!
71
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За пореден път хвърлят българите на върбата с този случай... Това дете е било държано някъде. Планът е бил друг и тази история е друга. Пуснали са го последния ден без обувки за да може по-лесно да бъде намерен. Невъзможно е дете да оцелее мокро и гладно 8-9 дена в планината на температура няколко градуса през нощта!
70
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая Ушева сапунка сме я гледали безброй пъти с Детето чудо.Аз ще си гледам "Дивирсант " и без това съм в Гамбург, какви хубави руски филми даваха по България он ейр сега ги спряха и замениха с някакви японски сапунки, не може човек един хубав филм да изгледа по тия национални медии само сапунки има и по цял ден само със сапунки ни занимават
69
0
 
17
 
! Отговори
хммм преди 1 година
Нищо ли друго не се случва в тая държава че 3 дена само за това пишете, оставете хората най-после на мира. От ром на който са му спрели тока, аттивист на протест и нахален журналист няма спасение.
68
3
 
13
 
! Отговори
Цицолина преди 1 година
раждам ги сякякви на кой пожелае, вие се оправяйте обаче,аз съм свободна жена без ангажименти
67
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Права е75. В България Мъжете първо правят ремонта в имота на жена му и после може и да го изгони. В тоя случай на Александър имота е на бащата и той с власт и пари жени много , може да си избира. Майката , е с професия и в Англия се плаща добре. Още повече , че жените там не са много изучени и са повече за дома. Всеки мъж грабва жена с професия за да му снася . Живота там е по патриархален от тук
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 80 Няма такова нещо!Защо си измисляш,да те пита човек!?
65
3
 
5
 
! Отговори
FAKETAXI преди 1 година
Бих искал да се повози в моето такси.
64
2
 
11
 
! Отговори
Истанбулец преди 1 година
Срам за жената
63
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Развод не се дава така лесно . С лишение от родителски права на майката. Още повече , че тя е правила опити да си го вземе за Англия . Но правосъдието / решението е събразено само с желанието на бащата/. Такова решение се дава много рядко. Майката не го е изживява лесно.
62
9
 
6
 
! Отговори
Семейство преди 1 година
Майката го е изоставила, а бащата му е намерил "осиновители".
61
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
69, дано ти си намериш такъв мъж (явно имаш мерак).Мен не ме мисли - ако мъжа ми ми каже дума на криво, ще изхарчи от къщата и живота ми скорострелно, заедно с всичките си партакеши. Мъже колкото искаш, като не става някой го изритваш и взимаш друг ;)))