Азис: Не се казвам Васил! Да ви приличам на човек с това име?

По цял свят хората му говорели на арабски
1 яну 2023 16:10, Анисия Иванова
273
Азис: Не се казвам Васил! Да ви приличам на човек с това име?
Снимка: Facebook

На 1 януари имен ден празнуват хората, носещи имената Васил, Василка, Василия, Василена и техните производни. Един от тях, от средите на попфолка у нас, заяви, че не приема поздравления в днешния ден. И някой да не се обърка да му честити.

"Аз не се казвам Васил!", написа известният изпълнител Азис в профила си във Facebook. Зад артистичното му име стои Васил Троянов Боянов.

"До всички с пожеланията и милите думи. Да ви приличам на човек, който носи това име? Аз избрах своето име преди 20 години, сам! Онова, другото ми е сложено от други хора, родителите ми. С една единствена цел, да бъдат приети в семейството на дядо ми и баба ми. Не са харесвали баща ми за зет и на него му хрумнала тази безумна идея да ме кръстят на дядо ми. Разбирате ме вече какво имам предвид. По цял свят на всички летища хората ми говорят на арабски и никога на славянски език, което какво ви говори на вас?! Умните ще разберат. Успешна нова година на всички! Казвам се Азис!", пише той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още по темата: АзисВасилимен ден
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
57
 
! Отговори
Дедо Поп преди 1 година
Ама разбира се че не си Васил . То е ясно. Ти българин не си . Това дори е и очевидно . А по летищата ВЪВ ЦЯЛ СВЯТ ГОВОРЯТ НА АНГЛИЙСКИ , дори и в арабските страни ... ама с твоя умствен капацитет е твърде вероятно да си го полмислил за арабски . Колко му е . И що трябва да търпиш да ти бъркат постоянно името ? СМЕНИ ГО с нещо арабско .... Азис е супер име като за тебе . Направи го официално и да се свършва с тия обяснения и тая мъка .
15
0
 
41
 
! Отговори
рф преди 1 година
Е що не бе, Банго Васил какъв е?
14
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е па смени си името, да ти имам проблема
13
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя жив ли е още?!?
12
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баш на нова година ли?!!
11
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ромската банго Васил е на 14 януари.
10
2
 
49
 
! Отговори
Антон Сираков преди 1 година
Азисчо, в българските медии можеш да лъжеш - тук е безопасно, управляват американски ***. Но не навсякъде по света е така. Естествено, че никой не би те заговорил "на славянски" - отдалеч си личи, че си ***. Но ако в някоя арабска страна излъжеш, че можеш да минеш за арабин, рискуваш доста да пострадаш. Не отивай и в ИРАН - там бесят за хомосексуализъм.
9
5
 
64
 
! Отговори
еврф преди 1 година
Незнам каква му е семейната история на тоя, но така или иначе си остава синоним на пошлата чалга. И духовният убиец на българите. Дали иска да се пише арабин или турчин все тая.
8
3
 
73
 
! Отговори
НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ преди 1 година
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА. Дано такива личности да на станат символи на променящата се ценностна система на нашия клет народ. Левски, Ботев, Раковски..., не само ще се обърнат, ами ще направят салто в гроба. И този е един от символите на тоталната морална и духовна деградация.
7
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ся ша каже и че резбата му не е наопаки
6
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами ти сам се представяше с това име бе, човек! Навремето, когато тв-репортерките те питаха защо се обличаш като жена, ти отговаряше, че ако не го правиш, все още щеше да се Василчо, който пее в кръчмата на Костин брод (или Костенец, не помня) за по една пица (или нещо такова).
5
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Думкай се чакал....
4
5
 
89
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 година
Ама Бангу-Васил ще празнуваш нали. И не обиждай арабите като се сравняваш с тях. Ти си си жив ц. . нин.
3
0
 
72
 
! Отговори
Totenkopf преди 1 година
Освен това, не може явно да осъзнае, че хората - негови почитатели са го направили звезда без тях е никой и нищо!
2
3
 
85
 
! Отговори
Totenkopf преди 1 година
Ами тогава защо още не се е отказал, от българското си граждансто и да ходи някъде другаде да живее и да му говорят на арабски, но той дали знае арабски???
1
4
 
94
 
! Отговори
Азисе преди 1 година
Ъ, нещо ми се е набило в главата от противната, хазартна реклама - Василе? Или ако плащат може?