По 300 000 лв. обезщетение на семейство искат за разменените бебета

Исковете не са внесени все още официално
17 яну 2023 15:51, Елка Василева
61
По 300 000 лв. обезщетение на семейство искат за разменените бебета
Снимка: архив, БГНЕС

По 300 000 лева на семейство обезщетение поискаха адвокатите на двете майки от болница "Шейново" за размяната на бебетата. Исковете не са внесени още официално, коментира Стоян Стойков, адвокат на една от майките.

Още по темата
"Коментарът за тези обезщетения е на базата на предложението на болницата да плати доброволно. Към момента няма още нищо официално, депозирано, както изисква болницата. Това беше един предварителен разговор, в който болницата покани двете страни да говорят за това, въпреки че ние не желаехме да говорим към онзи момент.

В разговора между нас като адвокат и болничната администрация се коментираше сумата, от наша страна ние на въпроса какво според нас е справедливото обезщетение, ние казахме – на всяка една от майките по 300 000 лв.", заяви адвокат Стойков, цитиран от БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
4
 
! Отговори
Pet преди 1 година
А дали тези двете не са комбина за пари, чак след 3 месеца да види,че бебето не е нейно,черничко?
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
по бг ши имат да вземат... болницата има по убави адвокати пък и съда такива големи суми няма да присъди. ще го изкарат неумишлено или по небрежност на персонала и ония от лекарската мафия ще си избършат ръцете с мед сестрите, тва да не ви е сащ.
48
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прилича на схема за източване. Какви са тия неоправдани по 300 К? То за убийство не дават толкова компенсация.
47
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се вземат разпечатки от телефоните 1 година назад, да се види дали са се познавали от преди случая......
46
3
 
10
 
! Отговори
Господ БОГ преди 1 година
БОГ ДА НАКАЖЕ тези МАЙКИ с тежки болести и силни страдания, които с пари не се оправят. АЛЧНОСТТА е СМРЪТЕН ГРЯХ.
45
2
 
8
 
! Отговори
Възмутен ПРОТЕСТ преди 1 година
Ние какви политици имаме АМА вижте и тези Майки Хиени - родители грабители ЕЙЙ ОГРАБИХТЕ България! ТРЯБВА ПРОСТЕСТ пред ДОМОВЕТЕ на ТЕЗИ ГРАБИТЕЛИ на България.
44
1
 
8
 
! Отговори
Мишки преди 1 година
Има еволюционен натиск да се множат хората които са разгонени, като хапнат гранична и я превръщат в генетични копия по свое подобие, няма друго изискване, и не задължително да са честни и съвестни. Даже напротив раждат ги като стока за продажба и допълнителни доходи или пенсионно осигуряване. Цялята схема ще се събори върху себе си рано или късно.
43
3
 
16
 
! Отговори
Крадливо Алчно племе преди 1 година
ЗА КАКВО да се множат ТАКИВА АЛЧНИ ХОРА ГРАБИТЕЛИ и РАЗРУШИТЕЛИ всичко ПРЕЗ тях да мине и ДА ГРАБЯТ от всякъде. Пфууу гнус ме е от тикава хора. Самозабравили се нищожестваааа.
42
5
 
17
 
! Отговори
Безсрамни Родители преди 1 година
Трябва с камшици, тояги и камъни да бъдат прогонени от България. Това не са хора.
41
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цветната майка се е привързала към бялото бебе и сега иска обезщетение защото при разделянето ще получи пост травматичен стрес от разочарованието. За това е ***.
40
4
 
10
 
! Отговори
Безобразна АЛЧНОСТ преди 1 година
Не адвокатите а сами РОДИТЕЛИ се смятат ЗА НЕЩО повече от всички останали българи. Мааамата им мръъснаа. ДА ПРОВЕРЯТ за БАЩИНСТВО СЪЩО че ЖЕНИТЕ в БЪЛГАРИЯ МАСОВО се Чифтосват с чужди мъже и после съпрузите гледат чужди деца.
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не мога да разбера какви са тези 300 000,Много по добре звучи 1 300 000.Тези адвокати много скромни.Данчето фандъкова да развързва кисията
38
0
 
8
 
! Отговори
🎶&#1 преди 1 година
300.000×30%=.? Келепира на адвоката Ясна е сметката
37
2
 
14
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
И ало-измамниците ще завидят на тая схема за облажване - вече лъсна истината,че бебетата са " раменени " ден преди да информират медиите и то при явна уговорка между "майките" .
36
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По 300 милиона не щат ли ?
35
2
 
17
 
! Отговори
Възможно е да има преди 1 година
много желаещи да си разменят бебетата в бъдеще, ако сега всяка от тези две майки получи по 300 000. Не, че тези от "Шейново" не заслужават да бъдат сурвакани и с по-тежки санкции. Но си мисля, че етническа българка и за 30 000 лева трудно би си оставила бебето за 4 месеца в определена среда. Ще има обаче доста индийски двойки, които не биха имали нищо против такава рокада. И тогава ще започне размяната "едната ромка взела бебето на дУругата ромка, *** тва сигур е по вина на персоналЪ мa, како!"
34
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези да не са си разменили бебетата след изписването от болницата?
33
1
 
6
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
При такова обезщетение, можем да кажем.. чао мила бебе, ще се видим след години при адвокат, но ти не плачи за мен, просто....няма работа за мен, нали разбираш!
32
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1111 - Дори в този случай да няма измислена схема, ако искът бъде удовлетворен, ще последват размени на бебета в епидемични размери.
31
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това някой адвокат, пратен от някое НПО ли го е измислил?

Спонсорирани публикации