Подобрява се състоянието на пребития в Охрид Пендиков

В близките дни вероятно ще бъде изведен от реанимацията
25 яну 2023 09:33, Елка Василева
22
Подобрява се състоянието на пребития в Охрид Пендиков
Снимка: архив, БГНЕС

Подобрява се общото състояние на Християн Пендиков, който пострада миналата седмица при побой в Охрид. Това съобщиха от Военномедицинската академия (ВМА), където Пендиков бе опериран преди дни.

Още по темата
Пациентът ще остане и днес за наблюдение в реанимация. Вероятно в близките дни ще бъде преместен в друго отделение.

На 19 януари секретарят на българския клуб „Цар Борис Трети“ в Охрид Християн Пендиков стана жертва на побой и пострада тежко. Той бе транспортиран в София с правителствения самолет „Фалкон“ и настанен за лечение във ВМА.
(БТА, Десислава Пеева)
 


22
Още от Общество
Проф. Байкова за храната от насекоми: Богата на протеини, но и бум на алергии
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Предложение: преди 1 седмица
Поканете еврокомисаря по разширяването Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай 151 годишнината от рождението му....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Цял живот на нас от Пиринска Македония ни викате Макета, писнало ни е от вас шопи български и пр.българи силно мразим това отношение. Та питам уточненете се веднъж завинаги ние българи ли сме или макета. А нашите братя от Македония Вардарска са освободени именно от нашите Гоце, Яне,Даме и пр.Това са нашите Осводители на поробена Македония а българи се държат към нас като чуждоземци пък после реват
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Според Кирил Петков в Македония българи никога не е имало, а Пиринско трябва да се отдели от България!
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Фалкона пак отказа
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А Бабата от Варна,която беше изнасилена дали се е възтановила? Прегазеното дете на пешоходна пътека как е? Как са хора бити по селата? Колко разбити за обир апартамента има само днес в София? Колко бездомни има в София и как живеят? Колко деца чакат за лечение в чужбина? Колко хора посещават културниъе центрове в Охрид и Битоля? Колко пари сме дали за тях?
6
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не Българите ,а точно пет човека. Единия е Джамбаски, другия е Костадинов.Те не са риск само за Македония ,а и за България.На практика всички Български политици са риск и за България и Македония.Те са платени ,наемници.Имат интереси само да усвояват.Питайте Джамбаски,колко хора са посетили културните центрове в Македония и колко пари са похарчени и каква заплата взима 23 годишния Пендиков за да се разхожда по ресторантите в Охрид.
5
3
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 седмица
До Анонимен 2 / ЖАЛКО , ЧЕ И ТВОЯТА ГЛАВА Е ОЩЕ ЗДРАВА ПРОКЛЕТНИКО НИЕДЕН ! И ДА ТИ Е ЯСНО ГО- ВЕДО ИСТОРИЯТА НЕ МОЖЕШ ДА Я ПРОМЕНИШ!
4
1
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 седмица
САМИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ПЕНДЕРОВСКИ НАРЕЧЕ БЪЛГАРИТЕ РИСК ЗА СИГУРНОСТТА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ! ТЪЙ, ЧЕ КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ! А БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ ГЕРБ, ПП, ДБ И ДПС ДАДОХА ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ БЕЗ ДА ПОЛУЧИМ НИЩО СЪЩЕСТВЕНО В ЗАМЯНА!
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Мили хора,това с културните центрове в Македония е сериозен бизнес за определени хора.В тези центрове не стъпва крак на външен човек(клиент),но се дават милиони левове (наши пари) за да се построят ,за заплати и за друго.Защо според вас иначе ще се занимават.В Албания също така се изляха милони.Защо никой политик,например Джамбаски не се зае с пострадалите в Карлово? Знаете ли как живеят хората там? Защото няма далавера.С културните центрове се прибират милиони Български пари.
2
4
 
10
 
! Отговори
А бе... преди 1 седмица
Този не беше ли роден в Македония, македонски патриот имащ купища снимки с македонския флаг, активен поддръжник на ВМРО-ДПМНЕ и изведнъж стана българин с български паспорт, задържан за притежание и разпространение на наркотици?
1
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вече ще знае да не прави нацистка пропаганда на нацистки немски царе. За прусаци ли се мислите вие? Минали сте покрай прусаците. Слабаци.