Пенсионери: За оръжие може, за нас добавки няма!

Парите вероятно са отишли за поредните предсрочни избори, предполагат те
4 апр 2023 17:00, Анисия Иванова
444

За първи път от години пенсионерите няма да получат великденски добавки. Изплащането на пенсиите този месец започва в нормалния график - от 7 април, петък, но без станалите традиция допълнителни пари, отпускани винаги за великденските празници. Пенсиите ще се изплащат до 20 април.

"Това е подигравка с пенсионерите, за оръжие може, за всичко може. Пенсионерите сме станали като просяци, да се засрамят тези управници, които ще да са", каза пенсионер пред Bulgaria ON AIR.

Възрастен мъж добави, че не им остава друго, освен да се примирят с решението да нямат надбавка. А миналогодишните 70 лв., които получиха за Великден, почти не им стигнали за нищо.

"Има ли пенсионер, който да не е ощетен? Няма такъв. Особено тези с най-ниските пенсии. Във вестника четох, че Радев не разрешава, кой не разрешава - нямам представа. Спасяваме се поединично. Гледаме да живеем някак колкото ни е останало", сподели друга възрастна жена.

Възрастните хора изразиха съмнение, че парите за надбавките вероятно са отишли за поредните предсрочни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


444
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
381
0
 
0
 
! Отговори
Станински преди 1 година
До анонимен - Радев няма нищо общо с това, за което го обвиняваш,льольо ! Всичко това е следствие на десетгодишното управление на мутрите и колосалните им кражби !? Мутрите , за които ти, неграмотнико, така послушно гласуваш !?
380
6
 
0
 
! Отговори
икономист преди 1 година
Напълно съм съгласен с коментарите, че пенсионерите сами са си виновни за незавидното си положение. Когато дневният ред на обществото се определя на избори, за да си част от този дневен ред трябва да си активен и да гласуваш. Къде бяха пенсионерите на изборите? Защо повечето не гласуваха, а тези, които го направиха, пуснаха гласа си преимуществено за десни партии?
379
1
 
4
 
! Отговори
От хората преди 1 година
За какво се гневите.Нали образно казано нашите деца и внуци ни управляват .На това сме ги научили.Забравяте поговорката да храниш лаещо животно.
378
1
 
2
 
! Отговори
Еееееееееееееееееее! преди 1 година
Едното с другото нямат нищо общо.
377
1
 
7
 
! Отговори
Еврогейец преди 1 година
Укрите са по важни от нашите пенсионери! А нещо за вдигане на депутатските заплати?
376
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на Латинка,Мишо Белчев,Тони,Богдана и други който мислят за пенсионерите.Ама де сА Лили , Мими Васко и т.н. Нали и те реват ,а пенсии.
375
0
 
6
 
! Отговори
Един беден преди 1 година
Дано ви заседне козунакаПравителство Аз ще ям коприва.
374
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАТО ГЛАСУВАТЕ ЗА РАДЕВ ИДЕТЕ ПРИ НЕГО ЗА ПЕНСИИ!ОТ ДВЕ ГОДИНИ ТОЙ УПРАВЛЯВА! ДАЖЕ РЕДОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПРОМЯНАТА Е ОТ МИНИСТРИ ДОВЕДЕНИ ОТ НЕГО!БЯХА ХВАЛБИ!ПОСЛЕ КАТА СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА НАРЕЧЕ ОТЛИЧНИЦИТЕ МОШЕНИЦИ! ЗАБРАВИ ДА СЕ ИЗВИНИ, ЧЕ ИМ ДАДЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!НЕКАДЪРНИК!
373
1
 
4
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Надбавките и те може да бъдат оръжие, зависи кой ги дава и с каква цел!?
372
11
 
7
 
! Отговори
Народ преди 1 година
Ще запомним Румен Радевия гладен Великден!Важно е пътят на копринката и подаръчните торбички да вървят към президентството!
371
0
 
10
 
! Отговори
До 396 преди 1 година
Те няма да доживеят до пенсионери понеже са наркозависими и с обратни наклонности та някъде към 60 години ще отпътуват към отвъдното а някои и още към 40 годишни
370
1
 
17
 
! Отговори
123 преди 1 година
Много грозни изказвания, но един ден и вие ще бъдете пенсионери тъй че спестете си ги.
369
3
 
16
 
! Отговори
Честито преди 1 година
Като разбият корупционната схема на фитосанитарния контрол на Капитан Андреево ще има пари за големи пенсии. Само че Боко Тиквата рева и драпа за да свали правителството на ПП и да си запази нагласените схемички от 12 години управление, такава златна кокошка не се дава лесно. Честито на всички гласували за ГЕРБ - сами си избрахте да са ви ниски пенсиите.
368
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какво са им добавки на пенсионерите, да ги дават на Ало Измамниците ли?
367
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев лиши пенсионерите от Великденските добавки, понеже раздаде 23 милиарда лв. на бизнеса за енергийни помощи. Гoлoдмop за пенсионерите при Радев.
366
1
 
15
 
! Отговори
До 393 преди 1 година
*** то и сега се произвежда оръжие в България бе шнорхел, от 12 месеца изнасят за Украйна муниции например! Но това са частни фирми които правят луда печалба! Нито ти нито някой пенсионер ще видите нещо от тази печалба! Както последната година показа..
365
14
 
2
 
! Отговори
към пенсионерите преди 1 година
Ами настоявайте за огромно увеличение на производството и износа на оръжие, защото то не е даром и от него мноооого се печели, за да има пари и за вашите пенсии. А вие хем не искате производство, хем пари искате.
364
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полираните, инфантилни мозъчета гласували за ПП и ДБ, прехвърлят отговорността за сегашната катастрофа на Радев и служебните правителства без никаква аргументация и основание! За всеки трезвомислещ човек е ясно, кой и как краде за световно, похарчи милиарди по съмнителни схеми и раздаваше "хеликоптерни" пари на когото трябва! После същите тия инфантилни *** гласували за същите техни сатрапи ги връщат на бял кон за втори дубъл ....трагедия
363
11
 
10
 
! Отговори
Пффф преди 1 година
Това докато служебния министър на м.у ньо обяснява за 8-9-10% дефицит и фалит на държавата. Успяха за по-малко от 2 години да я докарат до Жан Виденово време... На ви промяна, на ви юмруче!!!
362
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пари за пенсии няма и в РФ, така че червените пенсионери да се обаждат неподготвени.

Спонсорирани публикации