Бременна българка е загинала в катастрофа край Одрин

Съпругът и синът й са пострадали тежко
30 апр 2023 19:48, Нели Христова
9
Бременна българка е загинала в катастрофа край Одрин
Снимка: Pixabay/NettoFigueiredo

Млада бременна жена е загинала на място при тежка катастрофа край Одрин в събота. В колата са се возили и съпругът й и техния син, съобщи haberbg.net.

До инцидента се е стигнало след като шофьорът на лекия автомобил е загубил контрол над превозното средство и се е забил на ТИР на магистралата Бабаески, на територията на община Бабаески, уточнява турската агенция ИХА.

Колата е с варнеска регистрация. Съпругът на загиналата жена и синът му са пострадали тежко и са откарани на университетската болница при Тракийския университет в Одрин.

Тялото на починалата млада жена е транспортирано в моргата на болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нероденото си е най-добре, този свят е абсолютен ад. И хората продължават да изчукват начуканите си бебета и да говорят че било някакъв Дар. 40 години смърт чрез старост нерадост или дори да не разбереш. Кой знае какво бабата е правела драми в колата.
6
0
 
1
 
! Отговори
До 5 преди 11 месеца
Той няма съвест.
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До този под мен:Беше ли там, видя ли как стана или просто си трупаш самочувствие върху смъртта на бременната? Стана ли по-добър човек с този си коментар? Днеска какво добро дело извърши? Ще спиш ли по-спокойно, след като изкоментира факта, че една млада жена и нероденото и дете са починали? Оставям те на съвестта ти!
4
5
 
10
 
! Отговори
Need for speed преди 11 месеца
Плоския балкански мозък така и не разбра, че автомобила не е компютърна игра като Нийд фор спийд и се мачка, а острите парчета метал режат плътта като сатър паржола. Само преживелите го, знаят за какво говоря. Тон и половина ускорена маса, вътре най- близките ти и да караш така, че да загубиш контрол. Сега ако оцелее тоя цял живот ще изкупва жена си и нероденото си дете. А то пък какво е било виновно, че баща му е каиш? Горкото!
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Скъпо им излезе евтиното пазаруване. Иначе е класика, да се натресеш на тир по магистралата
2
19
 
8
 
! Отговори
Лутфи преместан преди 11 месеца
Важното е, че няма пострадали хора!
1
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Така наречената българка Хьосмен ли се казва или Найрадин?!Или оък Фатма?!Хайде стига с тия измислени българи че вече ми се драйфа от разни горяни с потури.

Спонсорирани публикации