Смениха командира на "Спартан"-ите

Авиобазата съобщи за промяната във фейсбук
3 май 2023 20:00, Стела Стоянова
3
Смениха командира на "Спартан"-ите
Снимка БГНЕС

Смениха командира в 16-а авиационна база Враждебна. За церемонията съобщиха от самата база във фейсбук профила си.

"Днес в 16-а авиационна база се проведе церемония за сдаване и приемане на длъжността "Командир на авиобаза". Настоящият командир полковник Филип Ангелов сдаде длъжността на подполковник Лазарин Лазаров, който със заповед на министъра на отбраната се назначава за командир на 16-а авиационна база, считано от 03.05.2023 г. и се повишава в следващо военно звание полковник."

"Със заповед на министъра на отбраната полковник Филип Ангелов се освобождава от длъжност и от военна служба, и се зачислява в запаса. Актът по сдаването и приемането на длъжността се проведе в присъствието на комисия от Командването на ВВС, ръководена от заместник-командира на ВВС бригаден генерал Петьо Мирчев", гласи още постът.

"Личният състав на авиобазата благодари на полковник Филип Ангелов за ползотворната съвместна работа и пожелава успех, сили и воля на полковник Лазарин Лазаров в ръководството на личния състав за успешното развитие на авиобазата.

На добър час в цивилния живот полковник Ангелов!

Честито полковник Лазаров! Напред и нагоре!", пишат оттам.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: авиобазакомандир
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
СпартанИте преди 11 месеца
На кои СпартанИ и на двата ли? Или само на единия? То единия от двата не летеше и без това, че нали го бяха строшили нещо при кацане...