Бащата на съпругата на Къро, убита в ЮАР: На жена и деца не се посяга - изроди, злодеи

"От бизнеса нищо няма да остане, всичко свърши", твърди Петър Кочанов
Обновена: 27 май 2023 10:36 | 27 май 2023 09:42, Елка Василева
374
Бащата на съпругата на Къро, убита в ЮАР: На жена и деца не се посяга - изроди, злодеи
Снимка: архив, БГНЕС

Четирима българи бяха застреляни в Кейптаун преди дни. Сред тях са издирваният с червена бюлетина на Интерпол Красимир Каменов - Къро и съпругата му. Пред Нова тв говори бащата на убитата Гергана Кочанова - съпругата на Красимир Каменов-Къро. Това е големият български плувец от миналото Петър Кочанов, който сега живее в САЩ.

Още по темата
Петър Кочанов е един от най-добрите български плувци през 70-те и 80-те години на миналия век. Научава за смъртта на дъщеря си от служител в дома на дъщеря си.

"Тя беше най-добрия човек за мен, най-красивата жена. Загубата е огромна. По принцип е казано, че жените не трябва да се закачат. И децата. Но тези хора, които направиха това нещо, са някакви злодеи. Това мога да кажа", споделя той.

Гергана Кочанова е била модел. През 2007 г. заминава на снимки в Чикаго, където се ражда първият й син Красимир, кръстен на баща му.

"Сега внучето ми изпраща снимки. И казва "Най-добрата майка на света". Не мога да спра да плача…за всичко най-хубаво на този свят. Вие може да се обадите на други нейни познати да питате. Тя беше най-добрият човек. Най-прекрасното дете. Тя остави три сирака, прекрасни деца. Аз също израснах сирак и знам какво е. Имам само една дъщеря. Нямам 2, 3, 5. Тя искаше и четвърто дете да има, голяма любов. Мъката е огромна", категоричен е Кочанов.

Съкрушеният баща е шокиран от жестокостта на убийствата и погазването на неписани закони дори за мафиотските среди. "Не се посяга на жена и деца. Това са злодеи. Това са изроди, това не е човешко. Това не са хора. Но много предатели. Всички са предатели. Всички искат власт и пари. Както и в политиката, така и в това".

Тази година Петър Кочанов отпразнува 60-и юбилей. Издържа се като шофьор и сега се притеснява как ще се грижи за трите деца, останали сираци. "От бизнеса нищо няма да остане. В България, неговият бизнес, нищо няма да остане. Никой не разчита на това. Всичко свърши. Край. Ще го разграбят. Да. Ненапразно казвам, че всички около него бяха предатели. Всички. Той беше сам срещу всички. Това беше. Но беше голям мъжкар. Голям мъжкар. Много си обичаше децата", твърди Кочанов.

И допълва: "Защо жена? Защо жена? Какво общо има тя? Какво може да направи тя? Тя е един красив и добър човек. Нищо повече. Никаква власт няма, не може да вземе никакво решение, от нея нищо не зависи. Защото посягат на нея? Все пак в последните 100 години не вярвам да има такъв случай в историята, не само в България, но и в Африка, Русия, Италия, в Америка. Няма такъв случай. От нея нищо не зависи. Абсолютно. Той си решаваше всичко сам", казва бащата на Гергана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
304
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Няма какво да ревете , га ядохте,кюфтетата не ревахте ,сега ревете.....Малко ли деца изтровихте с дроги, малко ли майки разплакахате??? ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА НА ТОЗИ СВЯТ. КАТО НЕ НА ТЕБЕ НА ДЕЦА ,НА ВНУЦИ ....
303
0
 
0
 
! Отговори
хм преди 10 месеца
Жалко за жената и за децата, ама този съвсем в погрешна посока тръгнал да се жалва - бизнеса заминал, как щял да гледа децата? Той тоя голям мафиот, ако няма заделени няколко милиона поне, под формата на кеш, имоти, злато и квото се сетите ликвидно, какъв мафиот е бил? Парите и издръжката ще им е най-малкия дерт, според мен. Подобни босове, които знаят, че днешния ден може да им е последен, обикновено имат винаги заделени пари за децата. Още повече, щом твърди, че много ги обичал.
302
0
 
0
 
! Отговори
Ft преди 10 месеца
Интересно, дали и те правят така
301
1
 
2
 
! Отговори
Трейспортинг преди 10 месеца
В реалния живот филма свършва така...
300
0
 
0
 
! Отговори
Децата са пощадени преди 10 месеца
Децата са тръгнали на училище 10 минути преди клането ...
299
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пабло е тръшкал наред, така че не е прав!
298
1
 
7
 
! Отговори
Uiu преди 10 месеца
А, га е яла кифтетата цели - не ривала, га е яла шницелите напреко - не ривала ... Всичко тряа се чисти - и жени и деца и родители и братя и сестри ...
297
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Освен да събираме капачки, че бизнеса с наркотици вече не носи пари на семейството!? Значи рапалясвала се е с престъпник и няма проблем, но като дойдат да му търсят сметка и става. При положение, че говори по телефон цени за убийства на магистрати, мъжът й не мисли ли, че тези магистрати имат под ръка хора, които им дължат услуги?
296
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Стига ни занимавахте с къровци-мъровци.Краят на работната седмица е и народа иска да яде да пие и да се весели.Какво ни занимавате със разни плувци гребци боксьори и разни там от школите на МВР. Зетя по-дърт от бащата на булката,ама в техния етнос мси е нормална работа.
295
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не разбирам тоя защо се жалва? Идва време да си платиш сметката.
294
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Като се занимаваш с мафията, нямаш гаранции. Този живот тя си го е избрала.
293
1
 
3
 
! Отговори
Защо? преди 10 месеца
Защо ли?
292
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бонус от ония свят за статията на Лелка Василева...Обикновенна пиянска свада прераснала в конфликт.Няколко хиляди долара за един от многото желаещи *** и масово убийство без свидетели.
291
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бизнеса му е бил химически.
290
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До УраАд и Рай няма. Невежи индивиди. Неосъзнати. Има духовен свят и земен. А за действията си всеки човек плаща с Кармата на душата си в този или следващ живот животи. Та вие вместо да гледате да си вършите работата за която сте слезли на земята що се бъркате в чужди животи и карми. Така ще направите по големи грешки . Когато ви пречистят но преди това види човек живота си - никой не го съди Душата сама се съди за действията си и изплаща. Затова са болестите и недъзите. За да се плати.
289
0
 
24
 
! Отговори
Или как преди 10 месеца
Един престъпник става държавна тема.
288
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен277 Руската мафия ....А американската армия ...жени ..деца ,старци ....сватби ,погребения .... Е ? Грешка станала ,приятелски огън ...
287
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Направо сълза пуснах. Жалко, че не са гръмнали и децата. От такива не трябва да остава нищо. Все едно никога не са съществували.
286
0
 
27
 
! Отговори
Защо преди 10 месеца
Убийството на някакъв издирван мафиот ,който службите знаят къде е живял стана тема номер 1 в новините?
285
0
 
31
 
! Отговори
375 преди 10 месеца
Да се върне в България,тук много хора гледат по 3 деца,Социалните ще помагат.Що за човек е този,първо за пари мисли и за бизнеса на зет си?