Траурната агенция в Дупница: Нямаме бази данни за издирвани лица

Те не знаели, че Ангел Христов се издирва
5 юни 2023 12:52, Стела Стоянова
32
Траурната агенция в Дупница: Нямаме бази данни за издирвани лица
Снимка БГНЕС

От траурната агенция в Дупница, която се е занимавала с погребението на Ангел Христов - единия от Братя Галеви, отричат да са знаели, че той се издирва, съобщава "24 часа".

"Ние няма как да знаем кое лице се издирва. Оттук може да са минали хиляди хора, които се издирват, как да разбера? Тогава беше Задушница, при нас беше пълно с хора. Ние нямаме такава база данни за издирвани лица. Роднини ми предадоха личната карта и съобщението за смърт от болницата и аз ги занесох при служителката от общината за издаване на смъртния акт", казва пред медията по телефона служителка на траурната агенция.

Той почина мистериозно преди дни, след като 11 години се издирва от Интерпол. Оказа се, че е пристигнал неясно кога и как в България и е починал от инфаркт, а погребението му бе отложено заради образувани досъдебни производства.

Още по темата

От Траурната агенция отказаха да разкажат откъде е било взето тялото на починалия и къде е откарано. МВР съобщи по-рано днес, че той е починал в дома си в Ресилово, а не в частна болница, каквито информации имаше.

Според информация на изданието, полицията в Дупница е открила трупа на Ангел Христов в катафалка на погребална агенция до гробищния парк в града около полунощ в събота срещу неделя.

Точно оттам и трупната линейка на Спешна помощ го е взела и транспортирала до моргата в Кюстендил, по разпореждане на полицията, а след това и в столицата.

От Траурната агенция отказват да съобщят откъде са взели тялото, за да подготвят погребението.

 


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
разбирам че успяват успешно да го скрият ама след като е трупал толкова сухо от далавери и пак не са го спасили в болницата ей тва е резил. значи тука стигнеш ли до лекарска помощ и най много да те пратят горе за помощ.
27
0
 
2
 
! Отговори
Мъгла и чистачки преди 3 месеца
Няма да кажат ,защото ще ги избият всички ,като пилци. Няма свдетели няма дело.Няма истина. Нещата така се омотават ,че нищо няма да разберем.Правят обществото на глупави или самите те са некадърни....Кои...? Ами откъде да знам кой , коя , кого как, къде, защо и т. н.?
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пригожин и Путин ще избягат заедно в България. В голямо имение в Ресилово и Дупница. Там хората са добри, общината е добра, поповете са добри, лекарите пазят лекарската тайна. България е превърната в убежище за престъпници от цял свят. България е новата ЮАР, Дубай, само че в Европейския съюз и НАТО. "Най-чистият път" е да бъдеш в България, докато те търсят по целия свят.
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен Попът така искрено го жали, че ако вложи 1/2 усилие да го възкреси, току-виж успял!
24
0
 
2
 
! Отговори
Запознат преди 3 месеца
Тука корабче минава ли?
23
0
 
6
 
! Отговори
Ехоо преди 3 месеца
Хахаха, за пръв път даже чуват за съществуването им :)
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Оф, реферндум Дупница да се отдели от България и да си стане собствена държава?
21
1
 
4
 
! Отговори
Русия преди 3 месеца
Посолствените медии търсят в хората вината, а що бе питат ПОСОЛСТВОТО как е влязъл.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И как щяха да го погребат? Само в един ров - без кръст, без имена???
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички в Дупница тъжат за него ,само тези от траурната агенция не знаят кой е .. Стига сте ни баламосвали с глупости и не мисля ,че чак толкова ни интересува къде е умрял,та да ни поднасяте всякакви противоречиви версии!
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тези били "благодетели" и на църквата...Боже,Боже...Като гледам попът как ги жали ми се иска отново да повярвам.:))) Ама в Тангра!
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нямате и хич не знаете, че целият свят ги издирва...СМЯХ
16
0
 
12
 
! Отговори
Нас недогонят преди 3 месеца
Добре че поне Господ ги прибира при себе си, защото в България няма институция която да ги прибере на топло.
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Получили съобщение за смърт от болницата значи,че там е било тялото на съхранение в моргата докато не се явят роднини да потвърдят за да се оформи акта за смърт и в болница е писан,че установено,че е починал независимо мястото където е бил намерен и при обстоятелствата които е починал,които се разглеждат от разследващите органи отделно когато е потвърден случая от бърза помощ за станала злополука с лицето и заедно с разследващи от МВР и др. в зависимост от случая се прави аутопсия за причините.
14
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мале, станахме си бетер италианската мафия. Местни жители замесени и помагачи на мафията, която пък ги пази и им осигурява прехрана. Цели семейства, участващи в прикриване на мафиоти. Няма как да не съм впечатлен. Цццц.
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тя Националната полиция сега чу за Галеви, вие искате траурната агенция да е виновна. ЗАЩО ПЛАЩАМЕ ДЕБЕЛИТЕ ЗАПЛАТИ НА ПРОСТИТЕ НИ МИЛИЦИОНЕРИ????? ДО-КО-ГААААА?!
12
0
 
8
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 месеца
А грантовете кога ще пращат? Питам за един приятел.
11
0
 
10
 
! Отговори
банани и WC хартия преди 3 месеца
О...Дупница...црьна дyпка у бебето.
10
0
 
20
 
! Отговори
Джингиби преди 3 месеца
Десет години той скита се бездомен,без сън,без покой,под вънкашност чужда и под име ново ще си харчи милионите а ще заровят някой клошар от улицата!А МеВеРе пак се прай на ударено!
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 2 - Той приживе се е изгаврил със себе си.