Тийнейджър пострада след като подкара АТВ и се блъсна във варели

Той е със счупени тазобедрена кост, гръдни прешлени и ребро
14 юли 2023 22:23, Йоана Цонева
9
Тийнейджър пострада след като подкара АТВ и се блъсна във варели
Снимка: БГНЕС

Непълнолетен е пострадал след шофиране на АТВ в пернишкото село Рударци. Инцидентът е станал вчера, малко преди 19:00 ч., съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Превозното средство, управлявано от 15-годишен младеж, е излязло от пътното платно и се е ударило в кофи за смет. Пострадалият непълнолетен е настанен в столично лечебно заведение със счупена тазобедрена кост, гръдни прешлени и ребро. Извършен е оглед от служители на Второ районно управление в Перник и е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под надзора на прокуратурата.

Както БТА съобщи, за периода от 6 до 12 юли на територията на област Перник са регистрирани десет пътнотранспортни произшествия, две от които тежки. Органите на реда са връчили и множество електронни фишове за вече извършени нарушения. Засиленият контрол по пътищата в региона продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Можеше да убие човек. Трябва да вкарат в затвора този, който му е дал атв-то
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да не е братовчед на Емили с тротинетката?
6
0
 
13
 
! Отговори
Дедо Поп преди 9 месеца
Никой не го е карал насила да се качва на АТВ-то. Щом като и на родителите му не им е пукало как може да пострада ... значи напълно са били приели последствията от евентуално падане . Какво другите могат да кажат.... НИЩО. Жив и здрав е ... малко потрошен, ама той е млад , бързо ще се възстанови . Ако си вземе поука - такива "катастрофи" нама повече да му се случват. А ако му е празна главата .... посещенията по болниците тепърва започват. Дано да му се услади болничната храна .... Амин.
5
0
 
11
 
! Отговори
Бай Пешо преди 9 месеца
Перничанин и акъл. Кой да му каже на този сополанко, че АТВ-то може да изглежда безобидна играчка, ама всъщност е много опасна. Даже по опасна от мотора, ама кок да му каже.
4
0
 
16
 
! Отговори
Teo преди 9 месеца
Още един, който е решил да подложи на тест законите на физиката! Е, резултатът не е в негова полза! Слава Богу, жив е, и ще разказва! И ако един слънчев ден има дете, ще си помисли, преди да му даде ключовете за подобна играчка!
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Добре, че не е помел някой човек, а само той се е потрошил.
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пернишки неволи, тоя мозък сега ще се възстановява с години, ако въобще се възстанови.
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Варелите добре ли са

Спонсорирани публикации