3-4 часа отнема преминаването през сръбската граница

Опашката е дълга 15 километра
23 юли 2023 16:57, Нели Христова
35
3-4 часа отнема преминаването през сръбската граница
Снимка: БГНЕС

Над 15 км. е трилентовата колона от автомобили за влизане от Сърбия в България, предаде БГНЕС. На граничния пункт Калотина - Градина в следобедните часове се чака между 3-4 часа за преминаване на наша територия.

Основната част от пътуващите са турски граждани, които се прибират в родината си от почивка.

От сръбският Автомобилен съюз съобщават, че има огромно натрупване на коли и в междуграничната зона между двата пункта.

На другия граничен пункт на България със Сърбия - Стрезимировци, за влизане в България се чака поне 2 часа, а колоните на самия пункт вече са пет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Драган Илич от Беча преди 8 месеца
Тия сърбежите ме врътнаха на времето със 4 000 марки,едвам не умрях от глад.добре че ме хванаха и ме върнаха в България.От тогава като видим сърбин на снимка,бием докат ме държат кокалчетата на юмруците.Не че не съм ги срещал,просто някак си не ги кефя,а и не искат да ,,причат" со мене. България си е за бугарите и толико..
26
0
 
1
 
! Отговори
Мен преди 8 месеца
3-4 часа друг път.Точно 6 часа чакахме на влизане от Сърбия в България на 9.07.23 опашката беше чак до Пирот без вода без тоалетна. Никога повече с колата лятото
25
0
 
1
 
! Отговори
Я преди 9 месеца
Хайде, откога ви чакаме да тръгнете, но вие само плашите гаргите.
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Браво на гастарбайтерите, да продължават да се бутат на Калотина, че да може да се минава през другите пунктове. Неприятно впечатление правят дежурните плювачи по България за контрола на ГКПП- все пак пунктовете имат пределен капацитет според средната, а не пиковата натовареност. Същата опашка е на Унгария-Сърбия, но вероятността унгарец да хули държавата си ~0
23
1
 
1
 
! Отговори
Я преди 9 месеца
За пашите и бейовете, които се подвизават тук и се правят на много загрижени за пътуващите на българските граници. Ще го кажа във ваш стил, за да разберете по-добре. ... България си има и друга работа освен да дундурка турски туристи по границите си, които отказват да използват самолети за туристическите си пътуванията през лятото, въпреки всички рационални аргументи.
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Хората не са виновни, че на Ганев не му се работи. То всяка година е така я ремонт почнат или не са недовъшили от миналата година или граничари не са доволни от заплата.
21
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
хората са измислили самолети ама *** не може си остай половината покъщина
20
2
 
9
 
! Отговори
Кунчо преди 9 месеца
Може да е трудно за разбиране, но е редно да се каже, че пътищата в Европа не са правени само за турски туристи за да се разхождат с коли между Франция и Турция например.
19
3
 
8
 
! Отговори
Я преди 9 месеца
Повечето пътуващи и сега седящи на Калотина пътуват например от Швейцария до Турция и обратно без други обиколки. Със самолет едно семейство ще пътува за два три часа, с кола е три дена път с камили. Дори да е малко по-скъпо, ако си сметнеш и времето пак е по-евтино.
18
2
 
13
 
! Отговори
+++ преди 9 месеца
турски граждани, които се прибират в родината си от почивка.Ама наистина ннормален ли си - това са ГАСТАРБАЙТЕРИ, които се прибират в анадолско...... Всяка година тази ннапаст прави задръствания. Да отвморят допълнителни гишето и българите да минават с предимство и да се прибират без проблеми в Родината си.....
17
1
 
4
 
! Отговори
До 11 преди 9 месеца
Цените на самолетните билети тази година са в небесата - Мюнхен-Атина, Атина-Варна, Варна-Мюнхен - самолетните билети ми излязоха 1:1 като цена с това, което бих платил за бензин и винетки/такси. За семейство от 3-4 души е безмислено да се смята. Догодина прехода ще е със сигурност с колата, но за да избегна това висене ще е вероятно с ферибот от Венеция до Патра.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тировете за Австрия и Холандия бих ги преглеждал на следващия ден щото не бързат!
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ганев се сетил, кога да прави ремонт на КПП.
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
О за тази граница не важи шенген,както на турската и македонската.Та с или без шенген ще си е същото.
13
0
 
14
 
! Отговори
Боби преди 9 месеца
По повод на последното изречение в статията "На другия граничен пункт на България със Сърбия - Стрезимировци, за влизане в България... колоните на самия пункт вече са пет.", физически не е възможно, защото пункта е с една лентаза вход и една за изход, преди него в сръбско, шосето и то е такова - по една лента в посока.
12
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
След като има коли между двата пункта, при равен брой отворени гишета, значи от БГ страна се мотат. А това не е нищо ното под слънцето. Отпуснати, неприветливи, гледащи лошо - и тези хора са "лицето" на дъвжавата. Всяка година има такъв трафик, нищо не се прави за да се подобри. Понакога седят в гишето и се крият и по нищо не личи че работи.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До АнонименАми ракиено време...не само за читателите, но и за писателите -)
10
2
 
13
 
! Отговори
Я преди 9 месеца
Цял свят пътува със самолети, само турците пътуват с коли до Турция.
9
0
 
5
 
! Отговори
Фяфъ преди 9 месеца
Кога ще почнат с каруци да пътуват?
8
3
 
12
 
! Отговори
Фън Кун Хан преди 9 месеца
Тези хора не се научиха да пътуват със самолет.