Тити Папазов също стригал гадже, заличиха Тото от YouTube

Двамата се хилят на историята като нещо нормално
273
Тити Папазов също стригал гадже, заличиха Тото от YouTube
Снимка: БГНЕС

Стар разказ на Тити Папазов как остригал гаджето си, защото му изневерила с близък приятел, предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи. Баскетболният шеф разкрива историята в подкаста на Тото на фона на непрекъснат смях и шеги от негова и от страна на водещия.

След случая с накълцаната с макетно ножче и остригана нула номер Дебора, историята на Папазов не се различава кой знае колко.

Приятелка на Гергана, момичето, което навремето му изневерила, разкрива още по-шокиращи подробности. Не само е била подстригана от Папазов, но е била заключена с белезници за парното и е стояла така над 24 часа, докато не дойдат роднините й.

Междувременно всички клипове от канала на Тото в YouTube са свалени. Вероятно подкастът е докладван заради съдържание на насилие в интервюто на Тити Папазов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още по темата: тотоТити Папазов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 9 месеца
трудът на Ломброзо:..-"За престъпните типове"..
123
1
 
16
 
! Отговори
edin ot ??? преди 9 месеца
Цялото ни общество е извратено и маргинализизирано ,бг нацията е деградирала и толерира психопати и садисти като ,Тото ,Тити,сега покрай това момиче се разбра и изплуваха вече тези факти!Др е въпросът къде е съдебната с/*** и отговрът отдавна е погребана -просто липсва тя е патологичен придатък , един рецидив наричащ се "бг народ"??
122
0
 
25
 
! Отговори
хм.. преди 9 месеца
Тото и Тити, Слави и Тошко..персонажи от медиите, които дълги години облъчват и "възпитават". Обществото допуска това!
121
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Три мацки са ме зарязва ли - ДА - гадддно е ама не съм си и помислял за Вендета. Месец два пиеш повече и с времето ти минава, даже ти е смешно.И трите после се молиха да сме *опитали пак*. На първата любовника я изостави, на втората мъжа И влезе в затвора, а третата си хвана нотариус ама оня си ходи по жени и я спуквва от бойй. Така че съдбата си знае работата, не си слагайте грях на душата с отмъщение. Бог ще даде възмездието вместо вас.
120
2
 
4
 
! Отговори
До 123 преди 9 месеца
Прочетох ти само "да живее ес и нато и ми стана ясен"
119
0
 
27
 
! Отговори
Резидент-разединител преди 9 месеца
И Тото ми е беше мега ***, на който не мога да понасям бездарната музика. Тити ми беше смешен като почне да рИве ама след като прочетох това ми стана мега противен.
118
7
 
18
 
! Отговори
Да живее НАТО и ЕС преди 9 месеца
Никога не съм удрял жена. Даже не ми се е искало. А съм се карал доста с жени. Никога не съм посягал, така ме възпита баща ми. Това са семейни ценности, а не тези руски разбирания за патриархат.
117
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Хубаво са го гаврили Жоро Илиев и другите мутри тоя клоун.
116
0
 
34
 
! Отговори
Тити Слабак Страхлив преди 9 месеца
Що стрижеш момичето, вместо да си набиеш "приятеля" дето ти се подигрaва. Нали си голема мутра?
115
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Утре ще започнат да съдят, че си видял нещо, което не е трябвало, соца пасти да яде.
114
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тото е виновен, че мутрата Тити бил направил нещо преди и не е бил осъден.
113
3
 
35
 
! Отговори
Неам думи преди 9 месеца
Титко обаче яко се гордее с постъпката си. А тоя Тотко, вместо да се радваше, можеше да се възмути и да прекрати тази позорна история. Явно толкова му е акъла и на него. Заслужава си да му изтрият канала на тоя смeшник. Вика "Слушайте как да не ви изневеряват приятелките" - даже го препоръчва.
112
0
 
21
 
! Отговори
кво очаквате преди 9 месеца
Това е човека казал:моята Църква е Георги Илиев.
111
2
 
34
 
! Отговори
Забележете преди 9 месеца
Той бил остригал момичето, което било на 16, а тоя с когото тя била преспала бил негов "приятел". Това говори, че Тити е страхливец и слабак. Вместо да се изправи срещу тоя, който чyка приятелката му, той я бил "превъзпитал". Това не е мъжко изобщо.
110
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тото с малката чуррка да не се прави на мъж щото помня преди години едно лято как се беше наппил и нашмърккал в Зангадор в Китен и чупеше чаши в пода, тогава не охраната ами клиентите го изгониха с шуттове и токати. Много лошо пиянствво и впечатление. Ама тогава а не се оплака щото знаеше че е виновен. Винаги имайте едно наум с ниските мъже. Страдат от Т. Нар Наполеонов комплекс.
109
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоз Тото не е нито певец, нито какъвто и да е било , а селски бек , но тука такива са масово харесвани. И Тити е същия...
108
1
 
20
 
! Отговори
Мъж като лайно вдъжд преди 9 месеца
Не знам тоя тити колко му е акъла да я разправя тая история, първо че не е повод за гордост а е откровено признание за престъпление, второ че не е мъжко - той разбрал, че детето на 16 години му "изневерило", 3 дни след като се били разделили и видиш ли, понеже бил голям мъж, се бил разправил със слабото и беззащитно момиче, вместо с неговия познат, който я бил оправил. Нали си мъж? *** се бий с оня твоя познат, който явно откровено си е правил гaргaра с тебе, щом ти е е6aл непълнолетното гадже..
107
1
 
22
 
! Отговори
Страхотия преди 9 месеца
Съученичка на стриганата от похвалилия се "мъж" каза, че момичето вече никога не било същото и избягало в чужбина.
106
1
 
36
 
! Отговори
Уплашен Гражданин преди 9 месеца
След като изгледах видеото, вече виждам Титьо в истинската му светлина - на мутра престъпник. Вече не го виждам като онзи добър емоционален човек от екраните, а като престъпник, който смята, че като има пари, всичко му е позволено, включително да употребява сексуално и да определя съдбата на 16 годишни деца.
105
0
 
21
 
! Отговори
Деси от Сливенския преди 9 месеца
раздвоен съм - от една страна съм против поголовната цензура, от друга канала на Тото е клоака; иначе генерално - който бие жени има микропенис