Българинът, пострадал в Скопие, е настанен във ВМА

Той е без опасност за живота
3 авг 2023 20:23, Стела Стоянова
9
Българинът, пострадал в Скопие, е настанен във ВМА
Снимка БГНЕС, архив

Драгомир Андонов, който на 27 юли пострада при инцидент в Скопие, Република Северна Македония, е настанен за лечение във Военномедицинска академия (ВМА), съобщават от Министерството на външните работи.

По-рано днес той е бил транспортиран с полет на Държавния авиационен оператор, а на борда на хеликоптер Mi-8, LZ-CAT е екип на ВМА в състав д-р Александър Соколов и старшина Мария Борисова, медицинска сестра-борден, от евакуационния модул на Военномедицинските модулни формирования.

Състоянието на пациента е стабилно, без опасност за живота, информират от МВнР.

Веднага след като е приет във ВМА, са му направени всички необходими изследвания и консултации за уточняване на неговото състояние. Настанен е в реанимация на лечебното заведение, където ще бъде под непрекъснато наблюдение, се допълва в съобщението.

Назначени са и допълнителни високоспециализирани изследвания за уточняване на терапевтичния план.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
5
 
! Отговори
реджеб иведик преди 8 месеца
кога ще видим интервю с тази свидна жертва да тръгне вълна от съпричастие към него или чакаме да намерим подходящ актьор статист да изиграе ролята на "наръгания"фен че тук с тази дезинформация и пропаганда номерата пред едноклетъчните добХичета могат да минат ама в европата ганьовските номера не минават!!!жертви били нашите фенове правили уж агресия срещу тях а пък глобяват родния ни фут.отбор с 40 000 за РАСИЗЪМ!!!...е що така нали по родните медии жертви на агресия бяхме а???
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аз не разбрах как е посдрадал
6
0
 
5
 
! Отговори
класически ганьо преди 8 месеца
родолюбец до костите на душата си бил,татуйрирал си свобода или смърт пее пияна маса мила родино на 6-та ракия щял да защитава с голи ръце родината срещу врага заканва се прави побоища у фейсбука върти клечката революционно...отиде на живо да гледа футболен мач прекинат го от бой!!!
5
0
 
7
 
! Отговори
БАНко преди 8 месеца
ПОБОЙНИКА ОТ СКОПИЕ Е В ВМА !!!
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ СА НАРКОПЛАСЬОРИ И КОМАРДЖИИ ОТ НАЙ-ДОЛЕН ТИП!!!
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ЕТО КАКВО СА КРЕЩЯЛИ ГАМЕНИТЕ НАРКОПЛАСЬОРИ САМОНАРЕКЛИ СЕ ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ В ЦЕНТЪРА НА СКОПИЕ:МАКЕДОНИЯ Е БЪЛГАРСКА И С.М.Ъ.Р.Т ЗА ШИПТЪРИТЕ
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Левскарите са публика от наркомани и най-долната част от обществото. Където и да отидат, провокират скандали побоища. Ама този път си намериха майстора и изядоха боя в Скопие.
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
да го гонят албанския бг хулигани, сузанита също е шиптер Албан македон , та що в Бг бе

Спонсорирани публикации