Спонсори режат един след друг Тото заради клипа с Тити

И "Пепси" се отказа от него
5 авг 2023 18:30, Стела Стоянова
150
Спонсори режат един след друг Тото заради клипа с Тити
Снимка БГНЕС, архив

Подкастът на Тото с Тити Папазов му изигра лоша шега.

Компанията за безалкохолни напитки Пепси и вносителят на уиски "Тюламор дю" прекратиха сътрудничеството си с блогъра и музикант Йонислав Йотов - Тото, съобщиха от дружествата.

Това се случва, след като преди дни се разбра, че в епизод на популярния му подкаст баскетболният треньор Константин Папазов - Тити заяви, че преди години е подстригал насила жена, защото му изневерила. Думите на Папазов предизвикаха лавина от негативни реакции в социалните мрежи, които освен срещу него се насочиха и към Тото за това, че не е реагирал адекватно на казаното.

По-късно Тото се извини, но въпреки това, след докладване от потребители, всички епизоди от популярния подкаст в Youtube на Йонислав Йотов бяха свалени.

Още по темата

Ето и текста на позицията на PepsiCo:

„Куадрант Бевъриджис“ АД – като официална бутилираща компания на продуктите на PepsiCo за България и организатор на кампанията „Предизвикателството на Pepsi” заявява ясна позиция против насилието. Като социално отговорна компания ние по никакъв начин не подкрепяме и сме против действия, които водят до увреждане на човешкото достойнство и физическо здраве. Ние по никакъв начин няма да толерираме подобно отношение в обществото или даването на трибуна на такъв тип поведение.

На база гореизложеното ви уверяваме, че сме предприели необходимите последващи мерки, свързани с преустановяване на колаборацията ни с г-н Йонислав Йотов (ТОТО).

Преди дни и хотел във Велинград отмени ангжимент на Тотои обеща да върне парите за билетите, които зрителите са закупили.

 "Тюламор Дю" също му обърнаха гръб. В социалните медии от алкохолната марка написаха, че прекратяват партньорството си с Тото. Ето и позицията им:

"Ние поставяме в основата на своите ценности семейството, уважението към личността и достойнството на всеки човек без значение от пол, раса, възраст, политически възгледи, етническа принадлежност и др. Отстояваме неизменните моралните принципи, които са в защита на физическата, емоционалната и психическата неприкосновеност на всеки индивид. Ето защо, се отнасяме с изключителна отговорност и следваме норми за безопасност и ненасилие. Поради тази причина към дадения момент – Tullamore D.E.W. прекратява партньорството си с Йонислав Йотов – Тото".

Реакцията е  контекста на случая с Дебора, която мъж е рязал с макетен нож, и след това подстригал.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: тотоТити
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
11
 
2
 
! Отговори
Мен преди 8 месеца
Ооо я стига клип отпреди месеци ..чак сега се възмутихте на това .... Че се бил изсмял е вие чухте ли го тоя как го разказва сигурна съм ,че преди тази компаньонка Дебора да пострада всичко сте се смяли на изказването...Ама сега всички под ножа момчето храни семейство ..съсипахте го задето не е ревал в ефир а се смял ? На мен бившия ми съпруг ми изневеряваше въпреки ,че бях с бебе на ръце цял живот ще е травма за мен това а той си живее живота сега без последствия дори и дъщеря си не познава..
121
1
 
21
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 8 месеца
Тити и Тото ако се вземат могат да си направят Тоти.
120
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Знаех си че тоз Папазов ененормалник, още от самото начало
119
2
 
27
 
! Отговори
Алекс преди 8 месеца
Паричната санкция е най-ефективна.Адекватна реакция от тези компании.
118
0
 
17
 
! Отговори
Общ работник преди 8 месеца
Как не им увряха главите на разни мачовци! Като попаднеш на ковввра, ми да си събира парцаллките и да си ходи при майка си. Аз имам такава историйка - една моя приятелка се подмами да се е*е с един с мускули татуси и пари. А пък той бил с "бизнес" в Холандия и я готвел за "служителка". И когато загубила почва под краката си, оня и купил еднопосочен билет. Голяма забава беше като мутрата я търсеше из цяла Варна. Опита да се скрие при мен. Била ме обичала. Пратих я при майка й...
117
2
 
25
 
! Отговори
Не е достатъчно преди 8 месеца
А ревльото кога? Всъщност той е бил основния гад....прокуратурата спи, а народът се диви.
116
1
 
40
 
! Отговори
Иван преди 8 месеца
Тити и Тото играят хорото. Народът им го върна - гръб им обърна. Хоро вече няма, беля стана голяма. Тити се о-с-ра , а Тото се разрева. Добра кулминация за всяка ситуация.
115
0
 
39
 
! Отговори
Рашко преди 8 месеца
Наигра се селянчето..бая гуша беше пуснал....ни певец ни шоумен умален вариант на СЛАВИ.....еми заедно с мама и семсале....към северозападна.
114
1
 
50
 
! Отговори
Хюго Капет преди 8 месеца
Тото е ясен. Но Тити защо не го режат? Неговата роля е доста по-укорима. И всъщност Тити с какво се занимава освен да минава на червено и да малтретира момичета? Какво работи Тити?
113
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
118 отговорът е близко до акъла - направи си извод що за индивид трябва да си, че да се кичиш с прозвището "фен на Тото"? Нито музиката му музика, нито подкаста му подкаст, а като човешко същество притежаващо неща като разум и емпатия както се видя от този клип е пълен провал! Как очакваш от хилядите заблудени душици, които му се кефят да проявят гражданска отговорност?! Няма как баце!
112
5
 
31
 
! Отговори
Въпрос? преди 8 месеца
Някой може ли да ми отговори на въпроса. Значи изобщо не коментирам постъпката на Тити. Ясно че е тотално нередно да направиш такова нещо камоли да го разказваш с гордост...наистина нямам думи. Обаче видеото на Тото е отдавна и е гледано хиляди пъти. Защо до сега никой не го беше докладвал или поне да се беше възмутил? Малко ми е лицемерно някак си...
111
2
 
31
 
! Отговори
Минаващ преди 8 месеца
Кефи ме как Тото изпира пешкира след Тити, а за последния, който всъщност е големия ***, минаващ редовно на червено, спиращ на велоалеи, унижаващ млади момичета - нищо. Няма ли кой да уволни тоя *** и да спрат вече да му показват ревливата лицемерна мутра по всички телевизии? Аз разбирам, че Тото се е държал неадекватно, но не той се е гаврил с бившето си непълнолетно гадже, нали?
110
47
 
5
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 8 месеца
Пълна подкрепа за Тото и Тити . Изневярата не е ли тормоз. Изневярата е ужасен психически тормоз. Много по жесток от едно подстригване но отстъпва пред едно обезобразяване с 400 шева. Изобщо неможете да стравнявате постъпката на Тити с тази на Георги от Стара Загора ! На светлинни години са една от друга ! Да не говорим че престъплението на Георги изобщо не е домашно насилие а нападение с неясна към момента цел !
109
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Явно е време Тотето да си намери почтена работа. Муахаха!
108
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
до 113 С това, че е от Враца. :)
107
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Досега не съм разбрал с какво този Тото е ценен за обществото?
106
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А спонсорите на Тити кога ще го оставят??
105
2
 
43
 
! Отговори
Ангелина преди 8 месеца
Тити реве за "щяло и нещяло" - плод на неговите емоции за дреболийки и същият този "ревльо" не е състрадателен към чуждата болка и приема безскрупулната ,бруталност и агресивно насилие.Повечето хора са ,като него -"чувствителни" за собствените си персони ,но напълно "слепи и глухи"за другите.Такива са и тези от правораздавателните и правоохранителните органи ,голяма част ,от които са и насилници ,под една или друга форма и за това оправдават техните себеподобни и неглижират жертвите.
104
6
 
30
 
! Отговори
Кухчо преди 8 месеца
Тити е нарцистичен ***. Той вкара футболната простотия в баскетболните зали, като лично покани футболните агитки преди години. Неприятна личност, предизвиква позиви за повръщане. Накратко - левскар. Дори в СССР нямаше отбори с имена на национални герои. Съд!
103
2
 
9
 
! Отговори
Ангелина преди 8 месеца
Ще напиша пак коментара си ,който "изчезна" - "незнайно ,защо"?!Тити Папазов ,реве за "щяло и те щяло" воден от емоциите си ,дори за "дреболийки" свързани с него. В същото време този"ревльо" е безчувствен към безскрупулната и агресивна бруталност ,насилието и не е състрадателен на чуждата болка .Такива , са повечето хора ,лишени от състрадание - голямата част от правораздавателната и правоохранителната система също и когато самите те са насилници ,приемат насилието във всичките му форми..

Спонсорирани публикации