Жена и кученцето ѝ бяха нападнати от питбул във Враца

Животното е с няколко шева на лицето, а стопанката му с одрасквания
8 авг 2023 11:00, Йоана Цонева
38
Жена и кученцето ѝ бяха нападнати от питбул във Враца
Снимка: Pixabay

Питбул нападна млада жена и нахапа малкото ѝ куче във Враца. Животното е с няколко шева на лицето, а стопанката му е с драскотини по тялото. Какво се е случило и къде е бил стопанинът на агресивното куче?

„С моето куче минавахме от тук, за да стигнем до поляната, другото куче също беше с дълъг повод. Собственикът не беше сложил намордник на кучето. Двете кучета се сбиха по средата на улицата, като другото го нахапа по устата”, разказа Ивелина Стоянова пред NOVA.

Това не е първият инцидент на това куче. То често напада други кучета и разкъсва котки. Но собственикът не предприема никакви мерки.

„Апелирам община Враца да се самосезира и да санкционира всички тези собственици”, заяви Стоянова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Агресивно към хора куче=евтаназия. Няма не искам, няма недей. Обичам кучетата, но не ги слагам преди хората, макар че някои хора-скотове не заслужават.
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Питбулите биват много видове. За сведение на знаещите чистите породи са много добри за лов и са неагресивни към хората, освен ако не са малтретирани. Обаче в България кръстосват питбули едно към гьотьоря, едни породи с други. Мелезите са агресивни. Плюс това недобре гледано куче е по-агресивно, отколкото добре обгрижвано. Щом напада хора, значи стопанинът е мърляч.
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До сиайна. Каква заплаха за стопанина, като кучето е навън без стопанин? Прибирай си питбула на топло и да не си гъкнала!
28
1
 
4
 
! Отговори
До 24 преди 8 месеца
Като не искаш да те хапят овчарско куче, какво правиш при чуждите овце. Долна лъжа. Овчарките са в пъти по-възпитани от питбулите.
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сефте. Питбулът НЕ Е домашен любимец. Такива кучета гледат само комплексарите, да се правят на силни-вилни.
26
5
 
0
 
! Отговори
ъ преди 8 месеца
Този питбул сигурно е от Възрадане. Пък малкото кученце с шевовете е от ППДБ. Мисири и коментатори защо са пропуснали да изяснят това?
25
0
 
15
 
! Отговори
цоко криводолския преди 8 месеца
Кучето е на Венци Недосегаемия - всички го знаят че има и други кучета и се издържа от боеве с кучета. Не виждам как някой ще му направи нещо при положение че 15 години няма дори и глоба за тези си действия
24
1
 
8
 
! Отговори
Млад-мъж преди 8 месеца
Има причина тая порода да се използва масово в бойните спортове с кучета. Не слушайте уж "експертите", слушайте хората, където има пари. Те знаят много по-добре.
23
0
 
11
 
! Отговори
Име преди 8 месеца
Тази порода или скопена или само с намордник когато е навън. Никога пуснато без да бъде водено на каишка!
22
13
 
2
 
! Отговори
До Алекс преди 8 месеца
Вижте статистиката,от овчарски кучета има много повече нападнати и нахапани хора.Ако питбула наистина беше атакувал кученцето на госпожата то нямаше да е живо.Отново се търси с,,сензация".
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Има закони в другите държави, нищо не пречи и тук да се приемат. Но тук трябва народът да страда, заръка от комунизма.
20
2
 
4
 
! Отговори
Край преди 8 месеца
Аууу тая май не обича достатъчно кученцата. как с наморник в тоя жега. Тя що си не сложи наморник. Много ми е забавно кучефилка като се оплаква от друг кучеложец.
19
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кога държавата ще се погрижи за тия дето толкова проблеми се пръкват, заради тях, а именно ММА, алфа, малфа, чалга мъжкари, неграмотни ***. Както чалга кифлите в обществото ни ляти по калъп, така и тия. Забранете я тая чалга и тоя псевдо бг рап вече бе. Вкарайте ги в лагери и ги образовайте или ги пращайте в Африка или в Украйна ли, не знам. Аман вече - над 80% от престъпността е от тия - катастрофи, наркотици, домашно насилия, побоища на пътя, по дискотеки, пистолети. Еми усмирете ги.
18
2
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 8 месеца
Вече трябва да си разхождаш кучето с права лопата.Ако питбул скочи на кучето ти,с лопата между очите и приключваш дзверо.Като няколко питбула дадат фира,собствениците им ще се научат да ги разхождат на каишка и с намордник
17
1
 
2
 
! Отговори
тая преди 8 месеца
с джак рьсела е по опасна за обществото от приближаващите се а тоя с питбула моладжииката вече прекали
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Имали ли са 60 дневна връзка?
15
0
 
0
 
! Отговори
само преди 8 месеца
териера и артерията
14
0
 
0
 
! Отговори
много преди 8 месеца
грамотност
13
3
 
4
 
! Отговори
ебаваи преди 8 месеца
си маиката помиярко много хора гледат кучета вместо такива като тебе
12
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 8 месеца
Ежедневие е наркомани и *** пияници да разхождат зверове по улиците за да се чувстват значими. Все пак и властта позволява.