В кадър: Задържането на Васил Божков

Той бе изведен от полицаи на Летище София
Обновена: 25 авг 2023 17:57 | 25 авг 2023 17:55, Александър Попов
147

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Софийска градска прокуратура задържа Васил Божков за до 72 часа, стана ясно от съобщение на прокурата.

Бизнесменът се завърна днес в България, след като над две години живееше в Дубай. У нас има 19 повдигнати обвинения срещу него.

Той е отведен в МВР болница, каквато е стандартната процедура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още по темата: Васил Божков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Абе те все казват че много неща може да разкажат а накрая никой нищо не е разказал.
92
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да не би да се връща да поведе протеста? Нали на протестите сам се хвалеше, че лесно се управлявала тълпaта? Сега срещу кой ще поведе протеста? Срещу Кирчо ли? Абсурд! Кирчо му е основен свидетел за ареста на Борисов. Аз очаквах Кирил Петков да го посрещне с букет на летището.
91
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Руските служби и копейките хвърлят все повече ресурс в опити да съборят сглобката. Дори Васил Божков докараха, с обещание, че нито ще го съдят, нито ще го затварят. Разчитат на пробитите съдебна система, прокуратура и служби. От ясно по ясно, Русия знае че губи България безвъзвратно и мята на амбразурата де що свари. А зависимите сайтове като днес.ру, блиц, млиц и т.н. ще пускат скандална новина след скандална новина свързана с Черепа 24/7. Много постно и предсказуемо, типично па руски.
90
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До83 . Модела си избрахме да ние като Московския. На олигарси и мутри.
89
0
 
8
 
! Отговори
Аноним преди 9 месеца
Това държавата България ли е в която живеем ние обикновените българи или онези с майбасите протести палатки викове замеряне на обществени сгради юмруци и още и още разруха Българи спасявайте се поединично
88
2
 
6
 
! Отговори
ЗАПОЧНА СЕ преди 9 месеца
Гнилата ябълка на прехода предстои да падне от дървото. А дано! Дано Божков да се е прибрал в родината, за да разкаже неща от последните 30 години. Сигурен съм, че има какво да каже и какво да покаже. Дано за това да се прибира! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
87
2
 
7
 
! Отговори
Бенатова преди 9 месеца
Няма ли сега Кирил Петков са даде показания?
86
0
 
8
 
! Отговори
Хора стига! преди 9 месеца
Стига сте коментирали и критикували мутрите. Те са граждани с много повече права от вас. Не сте им на нивото.
85
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Някой знае ли какво изобщо се случва в тая държава? Кажете поне да знаем на къде да бягаме. Има чувството че се готвят да закриват държавата.
84
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До66. Е не е така Бин Ладен си го гониха по света и когато но настигнаха го гръмнаха. Нямаше белезници . За Миамар Кадафи пак нямаше белезници . Умре в една шахта. Черепа трябва да върне от Москва много антики. Кой се е хванал с Москва това го чака
83
1
 
5
 
! Отговори
Т преди 9 месеца
Ако имаше нормален съд и прокуратура, никога нямаше да си и помисля за пушка с оптика, като начин за справяне с ненаказаната престъпност в БГ.
82
5
 
5
 
! Отговори
Вероятно е болен! преди 9 месеца
Неизлечимо болен! Не е ***, а е ясно,че ще бъде осъден и парите му, поне по-голямата част ще отидат за запълване на празнините в хазната и в офшорните сметки на Кокорчо!Вероятно се надяват да го гръмнат, за да се спаси от силните болки!
81
0
 
14
 
! Отговори
Кво стана? преди 9 месеца
Мутрите направиха народа на луди.
80
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, ОТДЕЛ НА ГРУ МНОГО ГОДИНИ ПРЕДИ 1989Г БЯХА ИЗБРАЛИ И СИ ОТГЛЕЖДАХА БГ ОЛИГАРСИ, А ПОСЛЕ ОБРАХА БГ ИКОНОМИКА ТОТАЛНО И Я ПОДАРИХА НА ОЛИРХИЯТА- ПОМНИТЕ ЛИ АКЦИИТЕ ЩЕДРО ФИНАНСИРАНИ ОТ БГ ОЛИГАРСИ СРЕЩУ СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО- С ДРУГИ ДУМИ НОРВЕЖЦИТЕ ЧАКАТ НА ГРАНИЦАТА ДА НИ ВЗЕМАТ ДЕЦАТА, ТАКИВА СЕ ПРОВЕЖДАХА ВЪВ ВСИЧКИ ИЗТОЧНИ ДЪРЖАВИ И В МОСКВА, ОНЯ ДЕН БЕШЕ ПРИГОЖИН СЕГА ВАСЕТО ЧЕРЕПЧЕТО ЛИ Е ПОСОЧЕНО ОТ БАЩИЦАТА В КРЕМЪЛ- ТИЯ ДНИ ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ Е ДОШЪЛ ЗА ДА СИ ТРЪГНЕ
79
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До67 точно за това , че руските мафиоти са свързани с Кремъл. Става разчистването. Така бе с Илия Павлов , А. Петров , оперативния работник и колега на Черепа от Велинград. Доктора с контрабандата на цигари за Кремъл и много други
78
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Хора, докато продължаваме пасивно да гледаме сеир, никога няма да има край този театър
77
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бърза да се прибере и да мине през съдебна процедура преди да се е задвижила съдебната реформа. Станат ли нещата планирани от ППДБ, Черепа никога няма да може да стъпи в БГ. Това е възможен сценарий. Другия по-вероятен сценарий е, че руските служби са задействали някаква игра. И в двата случая говорим за неефективна съдебна система, пробити служби и псевдопрокуратура, която ще бъде използвана за изпирането му.
76
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Според изключително достоверни източници на АФЕРА, точно Алексей Петров е сдобрил Боко Тиквата с Васил Божков и е логистирал завръщането на Черепа. Както вече АФЕРА неведнъж писа, Алексей Петров играеше закулисна роля да оправя България с посредничество и логистика с татко Петко и Боко Тиквата. А и Петров бе близък с Борислав Сарафов и не го криеше.
75
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Българите докато не се обединят и не сложат всички политически хлеб--ки там където им е мястото, няма да се промени нищо. Как ми се иска да видя този народ да живее достойно, но това е възможно само ако българите защитават ревностно правата си и не позволява да ги правят на маймуни.
74
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Изглежда самоуверен и спокоен.Не му липсва самообладание.Но и Алексей Петров беше еталон за твърдост и увереност.Белезниците му са скрити под якето.Няма да се излага я.