Денков се зарече: Уверявам, че няма да има повишение на цените на тока

Цените за бита остават без промяна до средата на 2024 година
Обновена: 30 авг 2023 18:45 | 30 авг 2023 10:30, Стела Стоянова
178
Денков се зарече: Уверявам, че няма да има повишение на цените на тока
Снимка БГНЕС

“На 1 септември започва новата парламентарна сесия на НС. Използвахме август, за да подготвим и последните законопроекти за реформи свързани с Плана за възстановяване и устойчивост. Ще бъдат внесени в първите дни на септември”. Това заяви премиерът акад. Николай Денков в началото на заседанието на Министерския съвет, предаде БГНЕС.

Още по темата

“Един от тях, свързан с енергетиката, предизвика опасения за риск от увеличение на цените. Това няма да се случи. Цената за битовите потребители ще бъде запазена без промяна до средата на 2024 г.. След това, и да има увеличение, ще бъде с няколко процента. Уверяваме, че няма да има повишение на цените на тока. Надяваме се НС да приеме всички законопроекти”, каза още премиерът. 

В последните дни КЕВР, КНСБ и омбудсманът предупредиха за скок на цените на тока за бита заради либерализацията, заложена в Закона за енергетиката.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
9
 
! Отговори
Маджо преди 9 месеца
Поздравявам всички вярващи на - клалиция - пп/дб с оркестър канаритеИ специално с песента - о тигре тигре имаш ли пари , нямаш кьхари
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да, той обещава, но Габриел не.
29
1
 
12
 
! Отговори
това преди 9 месеца
правителство е много по-зле от боковото! по-добре да си ходят с мир! Никой не ги иска. Мислят само за себе си. Този измислен академик го сравнявам с Благовест Сендов, Евгени Матеев. Сравнявам изказа на двамата велики академици и този измислен. Разликата е от небето до Земята! Дватама да ти е кеф да ги слушаш, а този - бързащ да изключиш телевизора, защото от устата му само небивалици! Той е пример за състоянието на образованието ни! ЖАЛКО и ОСТАВКА
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
денкоглу лъжеш! Оставка!
27
0
 
5
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 9 месеца
демек ясно.
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Сега ТЕЦ-а бил само на 16% от капацитета си ... ама АЕЦ-а е на 100%, което е ... не е ооптимално.
25
1
 
11
 
! Отговори
Психолог преди 9 месеца
Нищо чудно тоя вече да си вярва. Човек лъже, лъже, и идва един момент в който не прави разлика лъжи ли говори или истина.
24
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Те решенията за бъдещето на България се взимат от посолството. Кабинета е назначен от там за да замазва и лъже народа, колко добре е това за него. Това е единствената им работа. ФАКТ!
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Така казаха и за готивата.
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До този Почакай само да спрат и руския петрол... В Гърция, където нямат такъв, най-евтиният дизел, който видях, е 1.99 евро или 3.80лв. Масовата цена е 2.40евро или 4.80лв. Представи си какво ще стане, ако в името на Украйна без никакъв натиск официално отвън ни натресат на такива цени, вместо да си ползваме отстъпката до края на 24та с надежда тогава и войната да е свършила.
21
1
 
15
 
! Отговори
Бонго Бацил преди 9 месеца
Ужасно нагъл лъжец!!!
20
1
 
16
 
! Отговори
sdf преди 9 месеца
Значи ще има повишение цените на тока.
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Схемата е позната. Ако от 1.1.2024 траба да поскъпне с примерно 10ст, а не стане, то от 1.7.2024 ще се вдигне с 20ст, та забавянето ще се плати барабар с лихвите. Подобна е и схемата с горивата и абсолютно всичко в този разграден двор...
18
1
 
10
 
! Отговори
Ужас преди 9 месеца
Е нали в - пп всички льжат , как да му вярваме , те и клалиция с герб се заричаха , че никога няма да правятБожанката даже щеше да си реже ръкатаКак да ви вярваме - пак ли ни гепихте за канарчета от площада
17
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В същото време затваряте ТЕЦовете в Маришкия басеин произвеждащи 40% от тока в България??!!?? И казваш цената на тока няма да мръдне.. Точно както бензина не мръдна след като взехте нефтения терминал в Росенец. Дали да повярм?
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нещо не разбрах. Нямало да има повишение, ама, ако имало, щяло да е с няколко процента. Кое от двете?
15
1
 
21
 
! Отговори
Уверен преди 9 месеца
То преди изборите ни "Уверявахте", че няма да се коалирате с Тиквата и Шиши ама.......!!!
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
няма да има повишение на цените на тока по време на неговото премиерство, а той е премиер до Нова година. На 01.01.24 г премиерът е Мара, а тя не ви е обещавала да не вдига цените. Така се прай. Сглобка - алъш-вериш и лъже-маже.
13
1
 
9
 
! Отговори
HELL преди 9 месеца
Те и предишните се ЗАРИЧАХА и ОБЕЩАВАХА, че няма да стане. Накрая стана и същите почват старата песен " НЕ СЪМ КАЗВАЛ ТАКОВА НЕЩО, изкривявате и изопачавате фактите".
12
1
 
21
 
! Отговори
този преди 9 месеца
що не си ходи до де е време! При ала бала 20% одобрение, това правителство не е народа, а на 2% от населението. Значи до средата на 24 ще е ок и ще е само с няколко процента, а след това - кучета яли народа. Ако се заседят май вървим към гражданска война. Тези няколко процента, които ги рекламират ще рефлектират върху всичко. Дупе да е яко на народа, защото в ЕС надали има толкова високи цени на храните. От производители на хранителни стоки се превърнахме във вносители.ОСТАВКА!