Агресия на пътя: Мъже нападнаха жена и дъщеря й, защото ги засякла

Жената направила грешна маневра, тъй като карала кола с десен волан
3 сеп 2023 22:50, Нели Христова
142
Агресия на пътя: Мъже нападнаха жена и дъщеря й, защото ги засякла
Снимка: Pixabay/PublicDomainPictures

Двама мъже нападат жена и дъщеря ѝ на светофар в центъра на София. Това става ясно от TikTok видео. Мъжете се опитват да изкарат шофьорката от колата ѝ.

Потребители на социалната мрежа обясняват, че до спречкването се стигнало, след като жената засякла с колата си мъжете, които пътували с друг автомобил. А като възможна причина за неправилната реакция на жената посочват това, че кара кола с десен волан.

"В Англия карат от лявата страна на пътя, объркала се, извини се и те я нападнаха", пише потребител с име в мрежата Алекса.

На кадрите се вижда как жената се обажда на органите на реда и подава сигнал за случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: бойагресиянападение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
*** прости ли сте какви сте за да защитавате тая *** откачалка . Много ясно се вижда колко е далеч от център на нормален човек. Извадили и ключа от колата и след това дъщеряи сложила колата на паркинг . Ние в България да не караме карети и ние автомати караме без паркинг няма как да извадиш ключа !!!! Но заради медииното внимание което и давате на тая ще старадар същите хора който най вероятно е засякла и изпреварвала рисково
107
1
 
4
 
! Отговори
Загрижен преди 7 месеца
Слушах несвързаното и обяснение - Кола с десен волан - завива наляво-надясно - не знаела на къде да кара, понеже задръстване!?!?!?!? Мъжете - двама, различни мъже от две различни коли, засечени по рано на различни кръстовща я догонват и се опитват да и вземат ключа, защото е опасна за всички!!!! и Вие и симпатизирате?!?!?! А ако беше блъснала вашето дете?
106
2
 
6
 
! Отговори
Я па я..! преди 7 месеца
Жената е рушила със действията с след инцидента да се прави на мутра.Заслужила си е шамарите.
105
1
 
6
 
! Отговори
Така е .. преди 7 месеца
Четох обяснението на жената. Изпреварва другата кола , *** , ...Заслужила си е шамарите.
104
2
 
3
 
! Отговори
lewskar преди 7 месеца
Не съм виждал жена да дава предимство , не съм виждал жена да дава десен мигач , не съм виждал жена да пуска аварийни светлини при движение назад или паркиране , не съм виждал жена да пропуска пешеходец на двойна пешеходна , но пък чак да ги бият!Може да бъдеш цветущ в изказа си относно нейното поведение в обществото,но да биеш жена е срамно и комплексарско.Може пък тези двамата да имат влечение към собственият пол.
103
6
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 7 месеца
Права е анонимна за агресията от някои мъже, не съм съгласен за всички. Ако проследим убитите, вкл. и момчето от преди два дни и доста други, ще видим, че извършителите са предимно мъже. Да, жените извършват психична агресия, но първо, от нея имаш по-голям шанс да излезеш жив, и второ да не би някой да кара мъжа да стои при някаква кресла, нали казваме, че жертвите са си виновни сами......
102
8
 
13
 
! Отговори
анонимна преди 7 месеца
Я стига сте грачили срещу жените, бе ....! То не виждате ли, че точно вие се изпотрепахте, и не само по пътищата, един друг се млатите, ден няма без някой някого да сте убили, но едни усти сте отворили! Проверете колко от претрепаните са от жени, е после грачете! Голям героизъм двама мъже сруу жена!? Че аз пътувам често и засичането е ваш патент, агресия по път и над път, фучат със 160 км и да ни мислите, че са жени, да, ама не!
101
2
 
13
 
! Отговори
Жена преди 7 месеца
Какъв "богат" речник, има тази жена! На нейно място, бих се засрамила от себе си! Ситуацията не мога да коментирам, докато не изслушам и двете страни!
100
1
 
5
 
! Отговори
нито една повече преди 7 месеца
До Анонимен "Как така ще ги засича бе? Те не знаят ли че този свят е мъжки. Да си налягат парцалите, че правото е на по-силния в България" ------------------ шиииба, джери! Нямате ли си там някакъв ивент днес да рекламирате истанбулската жендърпропаганда? Айде плакатчето, дъгата и бегом на улицата да крякате.
99
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Русата сеемегълтачка и малката й ..ва са успели да привлекат "вниманието" на шофьорите на два различни автомобила! Не един, а два! Не знам какво е било прегрешението, но явно не е било просто "безобидно засичане". Уви, това е положението, когато книжки се раздават след устен или креватен изпит!
98
7
 
4
 
! Отговори
Северозапад преди 7 месеца
Нашите мъжкари са велики....Двама срещу две жени, олеле геройство!
97
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Питаха я кой й е дал книжка и това беше, а тя се държеше като cелянка от най-невъзпитаните.
96
2
 
17
 
! Отговори
ШибаРиби преди 7 месеца
Коли с 10 волан трябва да са забранени у нас.
95
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Къде е клипчето?
94
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Как така ще ги засича бе? Те не знаят ли че този свят е мъжки. Да си налягат парцалите, че правото е на по-силния в България
93
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мчи кво толкоз, ни тъ видях.... като нямаме полиция ще взимаме правосъдието в наши ръце! "Мчи кво толкоз, ни тъ видях...." ----- веднъж означава потрошени ламарини, но друг път е унищожени животи! НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ към "грешките" на пътя!!!
92
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не ги оправдавам и двамата! Той можеше да си овладее нервите, а тя от своя страна да се извини и всичко да приключи! Емоционалното шофиране е опасно за всички!
91
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И аз шибнах на една прозореца,защото щеше да ме сгази на пешеходна. Ако беше излезнала и нея щях да я шибна
90
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На тая бих и вкарал един ..... вПарцал в устата за да млъкне. Баси бок.ука писклив.
89
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На кое точно място в София се е случило всичко това? Аз не мога да видя клипа, не знам защо. Само реклами ми излизат.