Садистични заплахи получавала Милена след поста си за "София прайд"

Тя и 13-годишната й дъщеря се почувствали възмутени
13 сеп 2023 10:48, Нели Христова
151
Садистични заплахи получавала Милена след поста си за "София прайд"
Снимка: БГНЕС

Певицата Милена Славова е получила садистични заплахи от представители на гей общността след поста си във фейсбук по отношение на "София прайд". Това разкри тя по време на делото във Върховния административен съд (ВАС).

В заплахите се споменавали неща като завързване за инвалидна количка, удавяне в езеро и други подобни. Тя и 13-годишната й дъщеря се почувствали възмутени и омерзени от написаното, пишат от "24 часа".

Милена Славова обясни, че била провокирана да напише своя пост във фейсбук от снимка, на която се виждало гол мъж с българското знаме, забито в задните му части.

Според адвокат Деница Любенова, която представлява ЛГБТ организацията "Действие", Милена е осъществила явна дискриминация по признака сексуална ориентация, а подобни неща на "София прайд" не се били случвали.

Прокуратурата, която също имаше представител на делото, защити певицата като каза, че тя е изразила правото на свободно мнение, което е гарантирано от Конституцията.

Върховният съд ще се произнесе до месец. Пред съда на булевард "Стамболийски" има десетки рокери и граждани, които подкрепят Милена Славова. Сред тях е и Васко Кръпката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всички имаме "обратни" познати, но такива нагли същества на хранилка от НПО-та не сме виждали! Разликата между двата вида е огромна! Тези поддръжници на гей парадите да си пъхнат по една пръчка в г*зовете си, а не бг знамена!
129
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Качете на адвокат Деница Любенова домашният адрес , Регистрационен номер на кола , мобилен телефон и маршрут на предвижаване !Любовта по Контитуция не е забранена , да и покажем любовта си ...
128
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Смахнати сме всички, а другите ги няма, останали са малко и копаят пак.
127
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Е затова аз отдавна съм си деактивирал профила в лицевата книга и всичко е шест
126
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да е жива и здрава, знаела е , че ще се стигне до съд , но си е казала думата, ех да бяхме всички така искрени. И на мен като ми падне пердето, бих направил същото нещо без да мисля.
125
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
С цялото си сърце подкрепям Милена, винаги съм усещала нейната сила и воля , още като младо момиче. Напориста, честна, смела
124
4
 
0
 
! Отговори
аз разбрах преди 7 месеца
две неща от четенето . 3 съд ще я осъди, след месец . Думата извратеняци и извращения и извратени . В казармата имаше извращения . Искала е и от фейсбоок е обидила прайда . Сега показва и лошото отсрещната страна - количка инвалидна и удавяне . Сега . От други хора . Фейсбоок Прайд сигурно има. Не се разбира отсреща обратна жена ли е , или обратен мъж . Милена е станала като Миро от каризма и кеца . Затова седи там и подмята и обижда . Обратните са не извратеняци , а откачалници .
123
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 105 Това не е дискриминация. Това е работна етика. Ако съм продавач в магазин и отида на работа по джапанки и потник и ме върнат да се преоблека дали ще е понеже съм дискриминирам или понеже съм неподходящо облечен? Иначе у нас си ходя по джапанки. И ти у вас си ходи с рокли. В ресторанта като клиент пак можем и двамата да отидем както си искаме. Тъй че плочата с дискриминацията нека да не се върти за всяка ситуация
122
0
 
13
 
! Отговори
ss преди 7 месеца
а тоя с българското знаме в *** не го коментирате изобщо, защо той не получава заплахи и съд, докога гейовете ще се гаврят с обществото ни, чрез паради и подобни глупости
121
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Защитавайте свободата на словото! Нека всеки си има мнение!
120
0
 
30
 
! Отговори
Защо? преди 7 месеца
Защо е всичко това? За безплатна реклама на гейовете или искат да се наложат над нормалните? А се вижда,че те не са и безобидни , нито" огнетени" , след заплахите, които отправят! Крайно време е да разберат, че нямат по-вече права от останалите хора!
119
22
 
4
 
! Отговори
666 преди 7 месеца
Миленка е последния човек, който може да се възмущава от ексцентричността.Ами да се погледне в огледалото.
118
27
 
3
 
! Отговори
Хммм преди 7 месеца
Форумните дървени философи не разбират за какво иде реч. Това не е дело "нормални" срещу "ненормални". Това е дело за използване на обидни епитети. Всеки има право да изразява мнение, но не и да квалифицира обидно някого. Ако е видяла нещо, което я е скандализирало, то да се обърне с оплакване към съответните институции. Време е да се научат хората в България какво е свобода и какви задължения имат. Добре че е тази история, че някой да се сети за тази залязала "звезда".
117
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Сега прокуратурата трябва да се самосезира за заплати за убийство на база дадени показания пред съда под клетва от страна на жертвата.
116
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Най-добре да се изнесете в Прайдландия и да си живеете там както си искате. Вие сами ще се избиете помежду си, само заради това кой какво е казал. Очевидно не търпите чуждо мнение, дори толкова сте се самозабравили, натрапници.
115
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До хе хе хеТези играчки които си ги слагат им доставят удоволствие понеже са направени за това.Така че на един мъж би му харесало да пробва такава играчка.Един приятел беше пробвал на жена си дилдото и ми се похвали.
114
2
 
14
 
! Отговори
(.)(.) преди 7 месеца
ГАрантирано от лгДБППЗа това искат да пипат съдебната система. за да дадат привилегии и власт на джеHдьритеТъмни години предстоят
113
2
 
19
 
! Отговори
Никой преди 7 месеца
Адмирации за прокуратурата!
112
2
 
33
 
! Отговори
007 преди 7 месеца
утре и зоофилите ще искат някакви привилегии да имат
111
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
червена пипируда и гладък мозък - грозна реалност

Спонсорирани публикации