Зов за помощ: Да помогнем на 39-годишната Марияна да пребори рака

Средствата, които са необходими към момента, са 20 000 евро
22 окт 2023 17:35, Нели Христова
9
Зов за помощ: Да помогнем на 39-годишната Марияна да пребори рака

Марияна е майка на 39 години и от няколко години се бори с коварната болест на 21-ви век.

Диагнозота е рак на тънкото черво и са необходими спешни мерки.

Благодарение на дарители до момента бяха осигурени средства за провеждане на част от необходимите терапии, като подготовка за последващо лечение в Турция.

След проведена консултация с професор д-р Джихан Урас от болница Аджибадем в Истанбул (Acıbadem Bakırköy Hastanesi) има становище за успех на проведените терапии и "зелена светлина" за последващо лечение.

Средствата, които са необходими към момента, са 20 000 евро.

Приложени са дарителска банкова сметка и формуляр от болницата за необходимото лечение.

Нека помогнем на Марияна да оздравее и да отгледа детенцето си!

Дарителска сметка:
IBAN: BG04 IABG 7477 5000 7885 01
BIC: IABGBGSF
ASSET BANK
Титуляр: Марияна Начкова Маринова Лазарова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Бог е могъщ преди 6 месеца
Дано бог се смили над това семейство и тази жена още сега в името на Исус Христос да бъде изцерена от всяка болест.. в раните на нашия спасител йсус Христос.. амин.. вечна слава на нашия спасител йсус Христос изворат на живота и вечна слава на нашия създател йеова създател на живота
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Всекидневно излизат по средно 2 изследвания че канабиса и неговите съставки лекуват рак ...кога в БГ. Ще се легализира за превантивно ползване?
4
1
 
12
 
! Отговори
До1 преди 6 месеца
Нали помниш имаше фонд за лечение на деца в чужбина и какво стана, 8 началници му се изредиха и го окрадоха и накрая го закриха та ти искаш да, помогнат на, тая, жена
3
7
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 6 месеца
много лошо!...Но ще използвам случая да споделя:..-Преди години майка ми беше диагностицирана с рак...След като "специалистите"се поупражниха върху нея,просто ме извикаха да си я взема,като й давах месец живот..Разбира се,бях доста шокиран...Какво направих?..-Вас шега,мен истина:..-Помолих се с ВСЯКА КЛЕТКА от тялото си на "св. Богородица" да даде живот поне още 10 годинина майка ми..И позвайте!..-Тази,на която "корифеите" даваха МЕСЕЦ живот,живя още точно ДЕСЕТ години!..Извод:-Не се заигравайт
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Дано се излекува жената. Но е по-добре да пуснете SMS кампания, по-лесно е и не ангажира хората с големи суми, а хиляди хора ще се отзоват.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако последвате линка "Мариана" ще стигнете и до снимката с епикризата от 2022 г. Който разбира да обади за какво става въпрос. Даже и телефоните на докторите ги има на снимката.