Добрев: На хранилката на "Лукойл" има министри и шефове на ПГ

Изумително е как в 3-4 поредни парламента „Лукойл“ успя да събере мнозинство
24 окт 2023 11:25, Александър Попов
197
Добрев: На хранилката на "Лукойл" има министри и шефове на ПГ
Снимка: БГНЕС

Делян Добрев от ГЕРБ-СДС направи изявление, като показа текстовете от закона, чието отлагане носи на  Лукойл по 3 млн. лева на ден.

Брифингът на Добрев се случва минути, след като от ПП-ДБ поискаха Росен Желязков да не свиква извънредно народните представители в петък, за да разгледат ветото на президента върху измененията и допълненията в Закона за енергетиката.

"Хранилката на "Лукойл" се оказва много голяма! На нея има председатели на парламентарни групи, членове на кабинета и министри. Текстът, който виждате пред вас, гласи, в преходните и заключителните разпоредби, че от 31 октомври правителството трябва да започне да събира пари от "Лукойл". По 2,9 млн. лв. на ден. Ще има извънредно заседание в петък. На него ще си проличи кои ПГ са на хранилката, кои членове на кабинета са на нея, и кои не са. Изумително е как в 3-4 поредни парламента „Лукойл“ успя да събере мнозинство", заяви Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още по темата: Лукойлделян добрев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тоя Делянчоу да не е от Хамас, с тая брада и мърлява физиономия човек не може да ги различи вече кой тepopист кой министър?
2
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Добрев съди на по себе си, 10 годин Бойко и ГЕРБ беха на хранилка към, , Лукойл", сега парите спреха и Добрев се разприказва.
1
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Делянчо джуката шизофреничния е много смешен. Хората помнят преди една година каква песен пееше ***