HelpBook сигнали: Недовършен тротоар, съмнителна храна...

Ако видите нередност, пишете в платформата
Обновена: 14 ное 2023 20:09 | 14 ное 2023 20:03, Анисия Иванова
3
HelpBook сигнали: Недовършен тротоар, съмнителна храна...
Снимка: Helpbook

Ние от Helpbook.info избрахме няколко от получените сигнали през последните дни в платформата, с които ще ви запознаем.

Потребител от град Враца изказва възмущението си адресирано към Български пощи за извършване на проверка по случая. Оплакването му касае поведението на тяхна служителка, която нетактично е оповестила конфиденциална информация на всеослушание, която засяга конкретното лице. Без дори да се представи, започнала да декламира текста, изпратен от прокуратурата. "Тази служителка трябва да я научат на обноски и да я върнат в 1-ви клас!“

Друг наш потребител се обърна към БАБХ с молба да се провери уличен хранителен обект в столицата. След консумацията на дюнер, същият твърди, че получил силни стомашни болки, придружени с гадене и повръщане. В резултат на това се почувствал отпаднал и безсилен да се грижи за бебето си в продължение на часове.

Сигнализираха ни за недовършен тротоар в район „Красно село“, който при валежи се превръща в кално езеро, а мръсотията се разнася из целия квартал. „Моля да се обърне внимание и тези има няма 50 м, за да бъде направен и да може да се ползва при лоши метеорологични условия. Както и по възможност да се поставят кашпи или антипаркинг съоръжения, тъй като често се паркира и се руши още повече тротоарът“, пише авторът на сигнала.

В район „Слатина“ карето около Румънското посолство не е почиствано от месеци. От изпратените снимки се вижда, че нападали листа са превзели улици, тротоари и градинки, като задръстват и отводнителните шахти в квартала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Закривай бардака, наречен- България
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това нищо не е! Елате да видите какво става в кв. Кайсиева градина Варна. Всичко е разорано, навсякъде купчини пръст и чакъл и пясък, навсякъде кал по улиците. Разказаха играта на тревните площи покрай блоковете заради новите кооперации който ги нагъчкаха на 50 метра една до друга. За 5-6 години направиха втора кайсиева градина в кайсиева градина. Който е от този квартал знае за какво говоря.