205 са новите случаи на ковид за денонощието у нас

Един човек е починал, 23-ма са излекувани
22 ное 2023 08:30, Анисия Иванова
24
205 са новите случаи на ковид за денонощието у нас
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

205 са новите случаи на ковид за денонощието у нас, според данните на Единния информационен портал. Направени са 2549 теста.

Един човек е починал, 23-ма са излекувани.

В болници се лекуват 364 души, като 29 от тях се нуждаят от интензивни грижи. 53 заразени са хоспитализирани за денонощието.

Поставени са 645 дози ваксини.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: заразениковид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
5
 
! Отговори
Достатъчно преди 5 месеца
Защо да не заредим хората с положителна информация и средства за по-добър живот и здраве? Защо да не спрем терора на страха! Сякаш вие, БОЙНИТЕ ТАЛИБАНИ СРЕЩУ КОВИДА, не успяхте да изстискате всеки сребърник от бясната, злобна лудост на КОВИД! Някои пристигнаха късно и още си мислят, че сега е ден първи, а те си мислят, че са през март 2020 г. и се опитват отново да върнат мерките...
9
5
 
6
 
! Отговори
Стига преди 5 месеца
ТЕРОРИСТИ НА КОВИД ФАШИЗМА, КОВИД е СВЪРШЕН! Всички са приключиха с него, но вие сякаш не можете да го оставите; Защо? Парите ли? Или страхът, че ще се върнете към "незначителността си"? Оставете терора на плашенето, отдавна се превърнахте в дрипави плашила! Нормалните хора вече продължаваме напред, осъзнахме, че затварянето на училища е било ПРОВАЛ... Всички знаят, че 100 % от COVID е лъжа, че ваксината се е провалила и е смъртоносна! можете ли и вие да "се доберете дотам". Защо да не се съсредоточим върху здравето и работата?
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Според мен липсата на доктори и медицински сестри е една от причините за високата смъртност е България. Добре, че малкото останали са почти всичките кадърни в професията си. Е, някои не ги признават съдейки по собствената си некадърност.
7
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Според мен самите доктори са причина за високата смъртност - патили сме от кадърни хирурзи и мед. сестри, които вената не могат да ти уцелят от 10-тия път.
6
7
 
4
 
! Отговори
Бай Дрън преди 5 месеца
Айде, време е да отстъпва място на грипа. Кунчев няма търпение.
5
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
милиони хора, даже милиарди измряха , а тия безсърдечни антиваксъри и антимаскъри пак продължават да бълват отровата си - пепелянки - марш под камъка отдето изпълзяхте
4
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Стойте си вкъщи като сте болни ве плиткоумници. Ние нормалните ваксинирани и спазващи мерки не ви щем вирусите и бацилите.
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
отвсякъде чувам за болни, а само 205 случая - сигурно са поне 20 500 случая
2
8
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 5 месеца
В болниците всеки възрастен го пишат ковид, от каквото и да е болен. Гледат да вземат парите от пътеката, това е.
1
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ахой общество НЕлюбимо антиваксърско, днес сте много бавни и хич ви няма - натръшкани сте явно от короната - ами така е като не спазвате никакви мерки, но така завличате и стотици покрай вас - слагай МАСКА и мълчи антиваксъре