HelpBook: Как офис се превърна в детска занималня

Получихме оплакване до ДНСК
Обновена: 7 дек 2023 13:13 | 6 дек 2023 20:08, Анисия Иванова
8
HelpBook: Как офис се превърна в детска занималня
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Наш потребител е изпратил оплакване до ДНСК с молба за проверка на преустроен обект в жилищен блок със статут на офис в детска занималня.

"Входът към помещението е общ с живущите във входа и дейността се извършва без съгласието на етажната собственост. Тук искам да отбележа, че трафикът през входа е недопустим за всички ни, както и трафикът и задръстването на коли пред блока.  Помещението, в което е занималнята, е в приблизителни размери от 400 кв.м и в него ще се помещават на смени приблизително около 50 деца. Това текучество на хора е недопустимо за нормално обитаване на своите апартаменти от останалите във входа.

Нарушава спокойствието и качеството на живот. Още по-притеснително е как без разрешение на отговорните за това институции може да се извършва дейност, свързана с работа с деца. Имотът разполага и с три тераси, което противоричи на изискванията. Не искаме да ставаме свидетели на инцидент с деца. Моля в качеството си на контролен държавен орган да извършите съответните спешни констатации и да предприемете необходимите законови действия."

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 4 месеца
До Анонимен 6, ти си просто поредният.... нищонеразбиращ. Първо не училището дава стипендията, а МОН! Второ, няма никакво значение дали е частно или държавно училище! Трето спрете да се изказвате по теми, които не разбирате! Смешни сте! Това училище се опитва неправомерно да върне част от парите за тях. Трябва да има санкция! Парите са за децата1
6
0
 
1
 
! Отговори
ПП ДБ преди 4 месеца
В 127 соу София е същото, ако не си плащаш занималнята на учителите ужким частна детето ти няма шансове и се пишат умишлено слаби оценки за да те рекетират! Нямат право учителите да имат бизнес с подобно нещо и със знанието на директора Лазаров
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е ква стипендия очакват в частно училище? Там важи правилото "сам дойдох". Моето не взимаше стипендия като беше в частно. Там бяха от зубър нагоре и ако им раздаваха стипендии, училището щеше да се разори. Не помня някой да се е оплаквал.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В тази държава всичко е извън всякакви норми и правила. Преди ако беше в частните фирми, сега е навсякъде. Назначиха за директори бивши частници и те се самозабравят и се имат за над закона
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Изнудването е тежко престъпление.
2
0
 
5
 
! Отговори
Директори, преди 4 месеца
Мон, министерство - до един в затвора!
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
герб и училищата