Румен Миланов: Чистката в службите води до ниска ефективност

По думите му един ръководен служител се гради 25 г., но стига до върха и партията казва: "този не е наш, махаме го"
15 дек 2023 20:36, Красимир Ангелов
13

"За мен основната модернизация на службите е подборът, обучението на служителите и координацията между службите, защото разбихме отделните структури. Има диалог, обаче целият подход за вадене на една структура от друга е на базата на личностно субективен фактор. Не съм видял функционален анализ за тези прегрупирания на структурите. ДАНС се появи, защото Румен Петков стана силен. Разделихме полиция от контраразузнаване", коментира ген. Румен Миланов в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му един ръководен служител се гради 25 г., но стига до върха и партията казва: "този не е наш, махаме го". Според него "тази чистка води до ниска ефективност".

"Много говорим за евроатлантически ценности. Защо не видим как е кариерното развитие в страните от Западна Европа? Един германец знае, когато постъпва в полицията, какво ще му е кариерното развитие. Няма сила, която да го наруши, ако не извърши престъпление", заяви ген. Миланов и добави, че в България се прескачат важни стъпала.

Той подчерта, че трябва да има отношение, защото тогава се изгражда доверие. По думите му фундаментът е в конкретните отношения и те да бъдат трайни.

"Всяка една система има баланс. Ролята и мястото на президентската институция също е част от баланса. Една система, която не е балансирана, винаги се деформира и върви към тоталитаризъм. Тенденцията е да има едностранно управление", каза ген. Миланов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Гледайте целия разговор във видеото
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Прав е Румен Миланов преди 4 месеца
Наистина, чистката в службите води до ниска ефективност на руската пропаганда у нас.
9
0
 
4
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 4 месеца
НЕ СЛУШАЙТЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ----ЧИСТЕТЕ СЕ ОТ ТЕХНИТЕ ПРОДАЖНИ АГЕНТИ!!!!
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ЧИСТКАТА В СЛУЖБИТЕ Е КРЕЩЯЩО НАЛОЖИТЕЛНА И НЕ ТЪРПИ НИКАКВО ОТЛАГАНЕ!!!!!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вечерта на същия ден Е. Хувър даде пресконференция, на която говори за блестящата операция на ФБР, в резултат на която германските агенти, едва стъпили на американска земя, бяха открити и неутрализирани. Той премълча каква е ролята на Даш в операцията: защо обикновените американци трябва да знаят тънкостите на работата на разузнавателните служби - успехът на операцията беше осигурен от ясната и координирана работа на всички отдели на ФБР! Когато журналисти попитаха дали ФБР има свои агенти в Абвера и Гестапо, Хувър се усмихна загадъчно: Да не говорим за това.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В отговор Даш отвори куфарчето си и изсипа 84 хиляди долара (повече от един милион днешни долара) на масата. Сумата впечатли Лад и той се съгласи да отдели на психото няколко минути от ценното си време.Даш разказа за тайната школа на Абвера, назова обектите на саботаж, даде описания на външния вид и имената на останалите членове на групата и показа носна кърпа, на която имената и адресите на американци от немски произход, които биха могли да окажат подкрепа на саботьори бяха написани със симпатично мастило. Стенографките се сменяха на всеки два часа. Показанията на Даш заемат 254 печатни
5
0
 
2
 
! Отговори
Ааа службите !!! преди 4 месеца
На 19 юни мъж със среден ръст с куфарче в ръце влезе в централата на ФБР във Вашингтон и влезе в първия офис, който срещна:- Аз съм немски шпионин, искам да се предам.Служителят от ФБР беше зает и насочи Даш към следващия офис. Вторият полицай също беше зает и насочи Даш към третия. Зашеметен, Даш отиде направо при един от заместниците на Хувър, Дейвид Лад:- Аз съм немски шпионин, искам да се предам.Лад вдигна телефона.- Какви луди ходят по коридорите? Кой пази реда? А вие, господине обърна се той към Даш, напуснете офиса незабавно или ще бъдете изхвърлен оттук.В отговор Даш от
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоа *** милиционер все му давате трибуна?
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Двойните граждани от Международното събрание ще сложат и двойни граждани, двойни агенти. Ще избираме вече международни представители депутати.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Както казваше един университетски преподавател: "Това го пише и в най-полицейското издание на учебника по органична химия!".
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ами от сглобката не ги интересува кой е добър в своята област, независимо в коя сфера. За тях единствено е важно да заграбят колкото си може повече, като продадат България и унищожат българите. Самите те не са българи