Патрулки гониха шофьор беглец в Стара Загора, петима го вадиха от колата

Водачът е ударил пешеходец, има ранен и полицай
30 дек 2023 22:48, Анисия Иванова
83

Шофьор блъсна пешеходец в Стара Загора. Инцидентът е станал на бул. "Цар Симеон Велики". Шофьорът се е опитал да избяга. На място са изпратени няколко полицейски автомобила, съобщи Bulgaria ON AIR.

На кадри в социалните мрежи се вижда как 4-5 униформени изваждат шофьора от автомобила и го повалят на земята.

На мястото на произшествието има над девет патрулни автомобила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
6
 
9
 
! Отговори
опетков преди 4 месеца
Полицаите в затвора, това е което им се полага. Полицията няма право да раздава правосъдие. Още повече като се знае как лъжат, манипулират, фалшифицират и прикриват доказателства. Полицията трябва да се изчисти от всичкия ***, с който се е напълнила.
61
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Точно вчера тути ди капо ТУти е минал на това място...
60
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Милиционерите пардон полицаите с поредното УБИСТВО и пак няма осъдени ,, не е ли време и ние да се снабдим с калашници и да им дадем отпор на тези МВР убийци ....Убиват българи,,роми и чужденци не смеят.............
59
9
 
13
 
! Отговори
12345 преди 4 месеца
тОЯ, като е бил чист като сълза, защо ли е бягал от полицейската проверка. Ще се еб***ва с девет патрулки и после КО ????? да му се кланят ли ??????
58
1
 
9
 
! Отговори
Да, ама нали... преди 4 месеца
До хубавоДа, чудесно, когато полицията каже "стой" и т.н., но на кого смеят да казват и кого покровителстват. Дали има съмнение изобщо? Май нямаше кой да каже "стой" на онзи с Поршето, но имаше 40 формени сътрудници, които да го прикрият и да му носят стълби... Абе айййй.... Да са живи и здрави всички!
57
1
 
7
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 4 месеца
ПО СЪЩИЯТ НАЧИН ТРЯБВА ДА СПРЕМ И ПРОВЕРИМ НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ.
56
4
 
13
 
! Отговори
хубаво преди 4 месеца
В демократична държава когато полицията каже стой, стоиш и не мърдаш, че може и направо в моргата да те изпратят. Време е и тук да стане, че сельовците все са над закона.
55
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нарушиш ли закона поемаш риска от последствията. Като те спират полицаи спираш и не те бият. Иначе винаги има риск да пострадаш. Гаден подарък за семейството си е поднесъл героя.
54
7
 
14
 
! Отговори
Обективен преди 4 месеца
По ТВ казаха,че полицаите са го пребили до смърт и съдебния лекар е отказал да направи аутопсия. Дъщерята на убития каза,че целия е бил в синини от боя.
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До На Радев Му дреме... ШЕНГЕН а/?
52
8
 
7
 
! Отговори
На Радев Му дреме преди 4 месеца
Убийство поредно от мафиотитеь на ГРЕБ. Прокурора и началникът на ПОлицията заедно с Председателя на обласният Съд с оставки и за ръчички към Ловешкият изправителен Отряд, проверено е място има!
51
17
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На клиповете в социалните медии се вижда как полицаи УБИВАТ човек а тук виждам как медии дезинформират и стават съучастници в прикриване на убийство!!Ето това се вижда!!
50
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вместо ИСТИНАТА че петима полицаи са го ПРЕБИЛИ започнаха с дезинформацията вадили го от колата?!?!Това е поредното УБИЙСТВО на шапкари в Бг!!
49
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Наркотиците задушиха Стара Загора. След локдауните от 2020 година, града страда от епидемия, но не ковидна. 3 години по-късно, вече няма голяма надежда.
48
5
 
19
 
! Отговори
Ба преди 4 месеца
Петима го вадят от колата?!Абе тоя да ли не е поне 250 кила?!
47
9
 
1
 
! Отговори
Скоро... преди 4 месеца
...гледах една спагети история от дивия запад, където час и половина се гърмяха, галопираха и се биха с юмруци заради една златна мина. Накрая гл. герой както винаги получи целия пакет, т.е., готиното маце и сандъка златен прах. Тръгнаха към Калифорния с докторско ландо, а тя се гушна в него и запита "Защо"?- Един пастор така го обясни. Адам и *** никога не са били женени, а са родили много деца. А щом не са женени, *** е кur-ва. А децата на такива жени са лоши, алчни и престъпници. 19 в.
46
13
 
22
 
! Отговори
Сър Уилямс преди 4 месеца
Аз на мястото на полицаите, бих го напръскал със спрей и бих го праскал с палката по главата докато изпадне в безсъзнание (или умре), след което двама полицаи спокойно могат да го извадят от колата без да шава и оказва съпротива!
45
11
 
14
 
! Отговори
Притиснат във ъгъла преди 4 месеца
Не мразя полицията а питам --защо гони и застрашава живота на много други хора някакъв нарушител , а под носа и се е развихрило масово,тотално повсеместно разпространение на незаконни за употреба вещества и ,,дилър,,е престижна професия ,, и как тази работа става без съучастие никой незнае не е чул и не е видял нищо ,номера че от тях получаваш информация за други по ,,големи,, го знаеме --и ние гледаме филми .така че това е !
44
15
 
8
 
! Отговори
Притиснат във ъгъла преди 4 месеца
Ами то вече за две ракии се влиза във дранголника има много луди глави които няма да искат ей така да ги окаушат предполагам че и до жертви от двете страни ще започне да се стига ....сега този са го вадили 5 човека другия път те ще са вътре -- вечеим са дадени всякакви права стрелят прават струват и за нищо се лежи по 3 г във затвора -- някой ще каже възпиращо е ,аз пък ще кажа погледнете там където ние сме тръгнали отдавана са щатите и най много от убитите са там . Нека да не се силят .
43
2
 
25
 
! Отговори
Щерю преди 4 месеца
Голяма ряпа ще да е бил тоя - петима полицаи го дърпали да го извадят от колата...