Мъжът с бомбените заплахи в училищата страдал от шизофрения

На 33 години е и живее в Добричко
24 яну 2024 08:17, Анисия Иванова
20
Мъжът с бомбените заплахи в училищата страдал от шизофрения
Снимка: БГНЕС

Задържаният мъж за отправени бомбени заплахи в училища в цялата страна страда от шизофрения. Освидетелстван е през 2020 г.

Още по темата

Това обяви пред Нова тв говорителят на Районна прокуратура в Добрич Даниел Илиев. Мъжът е на 33 години и живее в Добричко. Задържан е за срок до 24 часа.

Ако в процеса на досъдебното производство все пак се докаже, че мъжът е вменяем, го грози затвор до 2 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 3 месеца
Как пък един път един такъв луд не прегази депутат или не го заколи публично, а все скачат на нормални граждани или пречат на живота на редовите граждани? Кога най накрая един такъв ще нападне депутат, че НС да се сетят, че има проблем и да се размърдат да го решат?
8
1
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 3 месеца
Преди около 80-90 години един чичо с мустачки беше реализирал това на дело, но знаеш, че ако днес го посочиш като положителен пример, лошо ти се пише. Мисля, че е най-разумно бременните редовно да отиват на контролни прегледи, защото някои от тези заболявания се диагностицират още в майчината утроба и не е редно да се допусне да се родят. Който вече се е родил или впоследствие е придобил заболяването, трябва да се изолира, дори да има и най-малка вероятност да направи фатална дивотия.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Очаквайте в скоро време да се окаже, че са шизофренички и Красимира Трифонова, и щерка й Габриела. У нас такива медицински освидетелствания не са проблем, зависи кой е сгазил лука и трябва да го спасяват. Но за мъжа от Добричко вярвам, че наистина е болен. Такива сред нас са хиляди. Освидетелствани са и са оставени на собствената си съвест, сами да решават дали ще си пият лекарствата и дали ще се съгласят периодично да влизат на лечение в здравно заведение.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До МВР е проблем...МВР не освидетелства болни от шизофрения.
5
5
 
8
 
! Отговори
МВР е проблем преди 3 месеца
За МВР всички са шизофреници, имат мания за шизофрения без никога да са били специалисти, което говори, че много от полицаите са бандити или се имат за всезнайковци с власт използвана по най некомпетентен начин!
4
2
 
3
 
! Отговори
болни има и преди 3 месеца
не ги наблюдават много . диона се е нашмъркала . който е болен не носи отговорност по закон , а ако извърши тежко престъпление го пращат в лудницата . с порше и кока родните певци тръгват в занаята в 2024 . на бул българия винаги проверяват . значи има наркомани . друго е един бейлис . ама и хора .
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Борисов не се е появявал скоро ....
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
що не е казал че е в народното събрание ами в училище??? свързан е със сглобката...
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички тези шизота са наркомани. Като този, който уби жестоко майка си. От тях няма полза обществото. Ако бяхме здраво такова, щеше да има смърт за тях, а сега дела, затвори, хрантутене. Без каквато и да е файда.

Спонсорирани публикации