Осветени от Поликарп: Радев, Денков и шефа на НС се качват на бронирани мерцедеси за 1 млн. лв.

Те ще се използват и при визити на чуждестранни гости
13 фев 2024 08:10, Александър Попов
117
Осветени от Поликарп: Радев, Денков и шефа на НС се качват на бронирани мерцедеси за 1 млн. лв.
Снимка: БГНЕС

Властта ще усети ново ниво на комфорт по родните улици. НСО се сдоби с три бронирани мерцедеси, като новите придобивки бяха осветени от белоградчишкия епископ Поликарп.

Всеки един от тях струва по един милион лева без ДДС. Бронираните машини ще се изполват от президента, премиера, председателя на парламента и чуждестранни гости.

"С кратка церемония НСО прие в състава си три нови бронирани леки автомобили от висок клас. Придобитите от НСО автомобили, както и всички други оперативни активи на службата, не са предназначени за конкретно охранявано лице, а ще се експлоатират по целесъобразност", посочват от службата в официално съобщение, озаглавено "Националната служба за охрана прие нова материална част", се казва в официалното съобщение от НСО.

"С новата материална част преимуществено ще бъдат посрещнати неотложните нужди на държавната охранителна служба за осъществяване на законовите функции на НСО по осигуряване на чуждестранни официални лица на посещение у нас, както и на лицата по чл. 20, ал. 1 от Закона за националната служба за охрана", се казва още в съобщението на службата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
2
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 2 месеца
ТИЯ АНТИБЪЛГАРИ ПО СКОРО ДА СЕ ВОЗЯТ НА КАТАФАЛКИ.
104
1
 
1
 
! Отговори
до 103 лъжеца преди 2 месеца
Всеки в Берлин знае магазина от който всеки четвъртък Меркел ходи да пазарува. И има охрана незабележима. Така,че *** на власта и на оядените крадци, не ми пиши глупости....че така трябвало да бъде да се возят в МПС за милиони нищо правещия президенти неговото грух, грух вице...
103
3
 
2
 
! Отговори
пича преди 2 месеца
Закон за НСО. (бившето УБО не е мръднало). Устройва и едните (милиционерите) и другите (избраниците). Кой да го промени?! А тук ако някой от тях ходи на работа с велосипед или градски тр., освен, че ще се окаля до врата и вмирише, ще го пребият на първата спирка.
102
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Има безброй клипове в нета как ходят на работа,с велосипед,с влак...като всеки нормален човек." - ПР акциите на датксите управници не ми ги хвали. Мете, дето им е МП, уж беше много социална и прочие, ама децата на часнтите училища. Ако е "пеша" някъде, камерите не ти показват, 4-5 ванчета, дето са с максите и пушките, както и 20-тина по 195 санта "облечение в черно", между тълпата. Не са чак токова прости, че да са така открити.
101
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Е? - Да одят пеша по джапанки ...
100
9
 
7
 
! Отговори
Е? преди 2 месеца
Заглавието е манипулативно! На какво да се возят първите трима в държавата ? На Дачия ли ? аахахахахахах
99
7
 
11
 
! Отговори
Гневен преди 2 месеца
Вместо да купят бронирана техника за армията ни и да увеличат заплатите на войската за да я задржат(да не напускат)те пръскат главоломни суми за най-високоплатените в държавата. Това е кощунство!
98
3
 
33
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Бил съм в прекрасната Швейцария. Там президента и премиера ходят на работа с велосипед,а политиците им с обществен транспорт.Ето това е истинска държава Там народа командва с референдуми и такива като Баце,маце,нотариусите и тем подобни не виреят .Тях системата ги изхвърля,а у нас ги толерираме...жалко.
97
7
 
13
 
! Отговори
Контракоментар преди 2 месеца
Тука едно платено същество трака,че това било редно.....защо това не е редно за дър жави, като Дания и Норвегия, Холандия и Швеция. Има безброй клипове в нета как ходят на работа,с велосипед,с влак...като всеки нормален човек. Безбройните деболовратни охранителни, бронирани майбаси ще пазят от народната любов...Радев? Наби той беше най много за народа. Беше,да...колкото баща му и получената катастрофа...
96
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Таман Радев е прахосника, всички тия екскурзиики на кокорчо и росенчо да ни излагат и по света сами да си ги плащали.
95
9
 
7
 
! Отговори
Тагарев преди 2 месеца
Мишки русофилски, вместо да купуваме оръжие и военна техника, купуваме тъпотии. Армията ни има нужда от поне 100 млрд лева за превъоръжаване и поне 100 000 истински професионални войници, а не настоящите льольовци!
94
0
 
7
 
! Отговори
Възмутена преди 2 месеца
И любовницата на Максим Каракаш, бизнесмена любовчия кара мерцедес за половин милион. А жена му Таня на държавна работа ходи с дрехи трета употреба
93
17
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 92 преди 2 месеца
Аз питам копейките, на нормалните хора с нормални професии едва ли им пука кой точно щял да се вози в бронирани или небронирани коли. Копейките нали нещо ше рестартират, ще зануляват, а то какво се оказа, шефа им на драго сърце ше слага гъзягата в германския кожен салон. Оти си не поръча масквич?!
92
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо И Денков , той е слаба ракия , никой не би си хабил силите за него !
91
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Копейки, вашия вожд Рублю Радев са качва в мерджан за милион лева======Някои льольовци дори не могат да осмислят прочетеното. В същият лукс ще се возят и куклите Габриел и Денков, и Атанас Атанасов и други огрени от слънцето джуджета.
90
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Копейки, вашия вожд Рублю Радев са качва в мерджан за милион лева, а вие по цял ден си чупите пръстите от тролене за по дваесе лева на ден. Добре ли ви е? Друг въпрос. Що не идете в склада за 2К на месец, а се унижавате тука за по-малко от мерезето. Да не говорим, че като склададжии ще имате по-престижно призвание. Всичко е по-престижно от платен русофил!
89
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Както е и редно. Не може най-важните хора в страна, да са оставени за всеки откачалник с глоберка, да ги удари и да дестабилизира държавата.
88
8
 
6
 
! Отговори
карачанаков преди 2 месеца
Амчи Радев от кого ще се пази нали народа бил зад него нали много го обича,е има един дето му има зъб Баджанака Георги ама нали първо в него ще се усъмнят.
87
5
 
3
 
! Отговори
Минуващ преди 2 месеца
Ууууууу, по таван да финиширате дано! Закривай НСО, всички ченгета да се готвят за уволнение. Нямаме нужда от официални мутри да блъскат хората по пътищата.
86
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Адвоката се надява, че имате неприятности, доктора се надява, че сте болни, полицията се надява, че сте престъпник, учителят пък - че сте невежи, гробаря иска да сте умрели и само ИНЖЕНЕРА Ви желае просперитет във вашия живот, за да може да ви построи къща и напълни със създадените от него механизми и прибори, за да можете вие да живеете и да се наслаждавате на дълъг и здравословен живот! Моля прегърни най - близкия инженер! Той е твой единствен верен приятел! Днес е СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ИНЖЕНЕРА!