Любомир Николов: Столицата е безопасна, няма повод за притеснение

Протестът вече блокира Триъгълника на властта
10 мар 2024 21:35, Нели Христова
62
Любомир Николов: Столицата е безопасна, няма повод за притеснение
Снимка: БГНЕС

"Не намирам никакъв повод за притеснение на хората. През последните 2-3 дни станаха едни чисто криминални инциденти, които на територията на столицата се случват доста често" - това заяви шефът на СДВР гл. комисар Любомир Николов, който дойде на протеста срещу мигрантите в София, цитиран от "24 часа".

"Столицата е безопасна и от година на година броят на извършените престъпления на територията на София намалява, разкриваемостта се увеличава, така че искам да успокоя всички граждани на София - това е една от най-спокойните европейски столици", посочи Николов.

Той увери, че хората, които живеят около бежанските центрове във Враждебна и Овча купел в София, могат да се чувстват спокойни. Периметърът около бежанските центрове се охранява от МВР, а вътре - от частни фирми.

"Няма агресия нито от протестното шествие, нито от наша страна", увери шефът на СДВР.

Протестът започна пред Министерството на вътрешните работи, продължи като шествие по "Патриарх Евтимий", като за кратко блокира кръстовището с бул. "Витоша", а после - триъгълника на властта. Той е под наслов "Вън мигрантите от София", а организирането му започна след трите сбивания с учасгиен
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
3
 
! Отговори
до 44 преди 1 месец
До Анонимен,умни също не сте
46
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 27 Ще те срещнем по вечерно време за да ни обясниш защо според теб българска тийнейджърка трябва да се чувства задължена безропотно да тръгне с някакви пришълци, само защото те я били познавали? Ами прати им твоята мaйкa, щом толкова си се загрижил как ще се забавляват представителите на мирната религия.
45
1
 
5
 
! Отговори
Правиха-струваха преди 1 месец
И в крайна сметка представиха нещата така, че за първия случай да намекнат, че поведението на българчетата е провокирало зверския побой над едното от тях, а във втория случай - българите се оказаха изцяло виновни.
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НЕ СМЕ М А Л О У .Н И
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Периметърът около бежанските центрове се охранява от МВР, а вътре - от частни фирми.":"Столицата е безопасна"................И този си мисли,че сме ***! Алоооо !?
42
2
 
3
 
! Отговори
Вярваме на Любо преди 1 месец
Благодарим ти човече, че се грижиш за нас неуморно!!!
41
1
 
15
 
! Отговори
Еееее преди 1 месец
Истински лъжи
40
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щом от телевизора ви казват, че няма опасност, значи е ясна работата.
39
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 28 _ До изсъхне ycтaтa ва всеки нuкaквeц, който охули българско момиче или момче с цел да оправдае бесуването на нежеланите пришълци!
38
2
 
27
 
! Отговори
До 32 преди 1 месец
Вземай си ги вкъщи като ги харесваш...и зет от тях си избери.Цяла Европа е пропищяла от тия ама тукашните еничари си ги харесват.
37
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всеки ден на площада! Като тази вечер в София! Докато не сложат ред в приемането на мигрантите от Европа! Това правителство трябва да се разглоби и предателите да бъдат осъдени!
36
2
 
33
 
! Отговори
Запознат преди 1 месец
Центъра на София от Лъвов мост до площад Света Неделя и от бул. Сливница до бил. Тодор Александров е арабско гето в сърцето на столицата. От 681 година никои Българин не е позволил такова нещо , освен продажниците облечени в демократични измишльотини. Пазете жените и децата си , и потърсете отговорност на политиците. Те са тези които избиват българската нация.
35
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Къде са ултрасите? Само на бой с жендари ли са силни, а против мигрантите сами стават полово флуидни?
34
2
 
24
 
! Отговори
Сатир преди 1 месец
Нямаме проблеми но през уйкенда задържахме стотина в София! Къф проблем *** Бульо?
33
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този си противоречи. Един път казва, че това са инциденти, които стават често, а след това казва, че последната година и половина намаляли криминалните случаи. Кое е вярното?
32
1
 
25
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Страната(а не само столицата!) ще е безопасна когато и последният нашественик напусне територията и!
31
22
 
0
 
! Отговори
преди 1 месец
Аз съм чистокръвен. Дошъл съм изпълни воля на Алаа Акба, и вие трябва гордее ако аз посегна на дъщеря от вашите. Това е привилегия за всяка малка жена. Тя ще стане майка на бъдеще. Трябва да отдадете дъщери ако красиви за ваше причисляване. Който е притив, сабя го чакаме в района да заповяда. Салям. Чакаме ви
30
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
единствения повод за притеснение е като няколко копейки се съберат и почнат да мислят много. Тогава всичко става конспирация, целия свят са фашисти и искат да им вземат алкашкото ДНК за тестове, искат англичаните да им откраднат личните данни на тройкаджиите, Шипка се събаря през 12 часа
29
27
 
2
 
! Отговори
до 31 преди 1 месец
Вие копейките всичко знаете винаги по-добре от МВР и новините. Много сте умни и големи връзкари.
28
26
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
аз живея в Овча купел и до онази случка с викането и бягането не е имало проблем, просто се вдигна шум. Някои работят местно по фабрики и са доста старателни и дори учат езика. живеем с ромите от десетки години, едно и също е, но едните имат желание за работа, другите не

Спонсорирани публикации