Автобус превозва пътници без технически преглед

Шофьорът беше глобен с 500 лева
Обновена: 3 апр 2024 13:18 | 3 апр 2024 13:17, Инна Ангелова
8

Автобус с много нарушения беше хванат да превозва пътници от Пловдив за Цалапица. По време на мащабна акция на МВР в областта участваха и екипи на няколко ведомства, сред които полицаи, данъчни и митничари.

Основните нарушения, които са открити до момента, са за превишена скорост, неизползване на предпазни колани, неспазване на знаци и маркировка, както и липса на платена винетка.

След спиране за проверка на пътническия автобус органите установиха, че той не е преминал годишен технически преглед и е със спукано предно стъкло. Шофьорът беше глобен с 500 лева, а автобусът е спрян от движение до отстраняване на техническите неизправности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: акцияглобаМВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ех този автобус ! Превозвал е пътници без технически преглед ! Ало,пътниците,защо се возите без технически преглед ?
7
0
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 месец
Заглавието ме хипнотизира за едно известно време.Без да искат,турците и сефарадите в Днес създадоха изключително точен коментар.Искаха да кажат,че автобусът е без технически преглед,но се получи прекрасната ,пръкнала се от простотията истина,че и пътниците имат спешна нужда от технически преглед. Каквито хората ,такъв и автобуса.
6
1
 
0
 
! Отговори
Кон преди 1 месец
Този от Варна, не знае ли, че вентилаторите не се проверяват на ГТП? Твоя работа си е вентилатора, решил си да го зарежеш, и ти като мен. Само където аз не чакам милиционери да ми кажат, че е за скрап.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пак няма виновни, утре всичко е по старо. Кога ще спрат шумотерористите тормозещи всички градове? Кога?
4
2
 
11
 
! Отговори
Перниканец преди 1 месец
Mилиционерите яко се вживяват, когато пипнат някой без ГТП или без фарове. Веднага ви вършат работата с таблетите. Виж - ако продаваш дрога, имаш канал за крадени коли или точиш ДДС, тогава вече са ти първи приятели.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А то все едно има полза от минаването на технически преглед. От всички пунктове,едва десетина процента си вършат работата както трябва, всичко друго е думкане на печати и прибиране на едни пари. Особено тези които по документи се водят, на зълвиния шурей,на бабата на чичо Тони полицая . Милиционерска трагедия,са двете думи описващи всичко и навсякъде.
2
1
 
9
 
! Отговори
GTI 2.3 V5 150 коня преди 1 месец
а на техническия що не ми казаха че единия ми вентилатор е за смяна че пламна в центъра на варна, а мевере освен да минат покрай ме с лоши погледи друго не направиха :)))
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каква голяма победа на закона 500 лева акт, а ония 400 млн. за тунел железница с които можеше да се построи още 1-2 тунела докъде стигнаха нещата до под кривата круша знам ама все пак да питам.