Отрязаха Емили Тротинетката от книжка за мотор, тя е съсипана

Мечтата й била да фучи по пътя с МПС
5 апр 2024 09:32, Петър Бойчев
119
Отрязаха Емили Тротинетката от книжка за мотор, тя е съсипана
Снимка Фейсбук

Направо съм разбита! Така Емили Тротинетката започва свой пост в ТikTok, с който уведомява почитателите си, че една нейна мечта е била съсипана.

Инфлуенсърката обяснява, че не са й позволили да си изкара книжка за мотор.

"На 8-ми януари започнах курсове за категория "А" във Варна. Успешно изкарах теорията и практиката, успешно си взех изпитите в ДАИ и бях отлично подготвена за СУМПС за мотор!

Отидох в КАТ да си подам документите за книжка, но след като разбраха, че имам ТЕЛК, ме изпратиха да мина през комисия ТОЛЕК и тогава да се върна с решението. Вчера бях в Горна Оряховица, но както знаете от детството имам психични отклонения и травми, и психиатрите се запънаха", споделя Емили.

Причината психиатрите да откажат са следните диагнози - специфични разстройства на личността, емоционално нестабилна личност, хипомания, хиперактивност, силна тревожност, депресивни епизоди и параноя, изброява инфлуенсърката.

По думите й, комисия ТОЛЕК-Горна Оряховица решила, че не е годна да участва в движението. "Много се разстроих и плаках, защото винаги съм мечтала да карам коли и мотори. Сега отново ще си купя хубава, мощна и бърза тротинетка и отново ще съм на пътя", завършва поста си Емили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от София
Столична община запуши дупка на пътя с кофа за боклук
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
2
 
! Отговори
Алтернативата за БГ! преди 3 седмици
Като има възражения, ей къде е Белене ... и като ни писне някой ден го пращаме Емилчо да отсече 1 дърво и докато е с гръб един точен изстрел в тила и до там. (Като при Бай Тошово време!) От тея демонократични демагози сме на тоя хал - бананова държава от третия свят в полушенген ... ПС: Всеки ден без Бай Тошо - от лошо става все по-лошо !!!
98
0
 
3
 
! Отговори
бла,бла преди 3 седмици
Веднъж да си свършат работата тия, браво! "Тротинетката" е опасна не само за себе си, а и за околните.
97
0
 
3
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 3 седмици
Божкей... Туй нещо още не е ли въдворено доживот в СПА центъра в Курило (или друг еквивалентен СПА център)... Лудници ли не останаха, места ли няма, психиатрите ли ги мързи да го дисп-нат и натирят в заведение... И като чета - "специфични разстройства на личността, емоционално нестабилна личност, хипомания, хиперактивност, силна тревожност, депресивни епизоди и параноя" (аха да напишат шизофрения и / или биполярно) - това даже до детска триколка не трябва да го пускат се доближава.
96
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Оставете хората да си бъдат, каквито си искат, бе, неандерталци български. Щом е иска да кара мотор, ще кара, все ще излъже и вземе книжка. Пък, на кво се вживява си е личен избор.
95
0
 
6
 
! Отговори
.|. преди 3 седмици
Има ли конкретна причина да ни занимавате с тези объркани същества?!
94
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това нещо трябва да бъде въдворено в специализирана клиника за лечение на душевно болни хора, а не да бъде насърчавано да прави простотии в обществото, защото могат да пострадат невинни.
93
0
 
12
 
! Отговори
мак преди 3 седмици
Щом фучи с тротинетка, представям си, каква скорост ще развие с мотора. Стопроцентов бъдещ причинител на катастрофи. Много добре са направили, като са й отказали. Не може нестабилна личност за да си прави кефа да създава опасност за други шофьори.
92
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
САМ (не сама) признава, че има психични отклонения от детска възраст. Сам е публикувал диагнозите си. Как точно очаква, че ще му дадат книжка за мотор? След толкова много диагнози, на това трябва да му забранят и на ролкови кънки.
91
0
 
7
 
! Отговори
хаха преди 3 седмици
И това е новина за заглавната страница?!?!
90
0
 
6
 
! Отговори
Съдия Дред преди 3 седмици
Съсипан съм от новината,че това нещо не е взело книжка...
89
0
 
14
 
! Отговори
дедко преди 3 седмици
"ТЯ"!?... тя.... абе какво пишете... това е ТО, то не знае какво е... била "тя", може ли да роди дете, има ли ме...н...зис!? Хайде стига с тези простотии!
88
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Браво на докторите! Това нещо е опасно дори с тротинетка, пък си представете с мошен мотор какво ще стане.С тая диагноза и с това поведение и ролкови кънки не трябва да кара.
87
0
 
7
 
! Отговори
значи преди 3 седмици
ще е на пътя, докато от разстройствата не намаже нечии гуми или стена. по-добре второто, вместо да стресира хората. такива хора преди времесъс сигурност са били задължени да си пият хаповете и да са под наблюдение, а не да се фъчкат пред публика.
86
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Ако тази лудата отново я оставят да кара тротонетка,означава,че има ПО-ЛУДИ от нея
85
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пидираза ще остави вътрешности от хотел Плиска до Орлов Мост бухахахахаха
84
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
тАЗИ,ДОКАТО НЕ УБИЕ НЯКОЙ НЯМА ДА МИРЯСЯ!
83
0
 
10
 
! Отговори
Супер Селтак преди 3 седмици
Пууу, за малко да стане Емили - моторетката.
82
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Те и *** са тръгнали по грешен клон на еволюцията, но не ги наричаме хора и не им даваме шофьорски книжки.
81
0
 
19
 
! Отговори
Всъщност преди 3 седмици
Новината е, че това нещо имало почитатели. За психическите отклонения и нестабилност се знаеше още от първото му влизане в новините.
80
1
 
5
 
! Отговори
Спас преди 3 седмици
Имам няколко категории - А,B,C,CE.Психотест се прави за ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ категории и ако ще си шофьор на такси. Категории А,B и М НЕ са професионални и не изискват психотест. Категории С,СЕ,D,DE, тролейбус и трамвай са професионални и ИЗИСКВАТ психотест.

Спонсорирани публикации