Гешев: Акцията в "Митници" и смяната на Живко Коцев са свързани

Цялостната картинка е завладяване на съдебната система
15 апр 2024 10:51, Стела Стоянова
17
Гешев: Акцията в "Митници" и смяната на Живко Коцев са свързани
Снимка БГНЕС

Разбитият при операцията на ДАНС контрабанден канал, заради който беше задържана директора на Агенция "Митници" Петя Банкова, е бил пазен в последните години. Това смята бившият главен прокурор Иван Гешев, който днес той се яви на разпит в НСлС.

Гешев допълни, че целта е била смяна на главния секретар на МВР и овладяване на канала съобщи БНР.

По повод изтеклите информации за евентуални връзки на бившия главен секретар Живко Коцев с участници в канала, Иван Гешев заяви:

"Това дали има контрабанден канал или няма контрабанден канал не е най-важното. Цялостната картинка е завладяване на съдебната система, което се случи смяна на "Митниците", за да може да се финансират изборите и смяна на главния секретар, за да може да се манипулират изборите, които предстоят".

Още по темата

"Иначе дали това, че той е имал връзки с тези контрабандисти беше ясно още преди 2-2,5 години. Ясно е, че този канал се пазеше. Сега само ще се смени шефът на този канал. Това е поводът да се направи, но реалната причина е Агенция "Митници" и Министерството на вътрешните работи, защото МВР прави 30% от резултата, останалите 30 ги прави "Информационно обслужване", от 30% купения и платения вот станаха 90%. Финансирането, което се получава от контрабанда и т.н., това е цялата работа. Още от началото е било ясно, че Живко Коцев е такъв, какъвто е. Той е позиция на ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС са си сложили министъра на вътрешните работи", коментира Иван Гешев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от Страната
Втори сме по ръст на цени на жилищата в ЕС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
3
 
! Отговори
Право на мнение! преди 2 седмици
На мен акцията срещу Живко Коцев ми прилича на стъкмена постановка от задкулисни кукловоди, на които той пречи. Срещу него се извърши Информационна атака в определени услужливи медии, за да се внуши на българското общество, че той е престъпник!!! Как снимките на Борисов с кюлчета и пачки определиха като фалшиви, а снимките с Живко Коцев - истински??? Избирателно нали? Ако бяха истински нямаше да позволят да изтекат в медиите, защото така стават невалидни като доказателство! Докога ще лъжете наро
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Гешев мисли като Промяната и Живко, Киро, Асен и Петя.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
България е докарана до положение в което вече нищо не може да се реформира. Тука е дошъл момента за основно почистване чрез нов народен съд и национализация. Друг начин няма. Гнилите ябълки в системата са прекалено много. Някой хората придобиха прекалено много власт и пари и си мислят че са недосегаеми. Има намесени и агенти на чужди държави. Всичко е тюрлю гювеч. Няма как д се реформи. Единственият начин е всичко да се разруши и да се преоснове държавата по нови правила.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В никакъв случай,Не бих подкрепил Политически проект начело с " лицето" Иван Гешев!!! Аз се радвам че Той слезе от Големият Стол в държавата! Определено местото му,не беше там!!
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ако имаш малко достойнство излез и говори за господарите си Тиквата и Шиши
11
7
 
3
 
! Отговори
Къс .кет преди 2 седмици
Шефа на Гешев е Рашков. Питайте Киро
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Гешев, кво стана бе? Още ли си изгубен в превода за документите от Барселона на шефа ти Тиквата? И защо те изрита като мръ сно коте, след като те употреби?
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ми като е така защо ,тоя не е арестуван още
8
5
 
5
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 2 седмици
ГЕШЕВ СТАНАЛ ОРТАК НА ПП ДБ, БОЙКИКЕВ И РАШКОВ...... ЕДНАКВИ ОПОРКИ СИ ПРИКАЗВАТ
7
5
 
1
 
! Отговори
Бау преди 2 седмици
Нищо подобно! Рутинна работа на ДАНС! Досадна случайност е, че се случи точно когато бе разглобена Сглобката и предстоят избори! Хич не мога да си отговоря, ако ротацията бе осъществена, дали щеше да има такъв маскарад!!?
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дупка на Огромни средства изтичат към турски граждани благодарение на Герб в замяна на подкрепа. Те разпределят порциите. 20 год. След още 20 България няма да я има
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Издаване на паспорти на турци родени тук и на техните роднини до девето коляно внуци правнуци които дори не са родени тук но имат право на паспорти, детски, телкове. Огромен теч та държавни средства гласуван от Герб заради подкрепата на Дпс....Години наред
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ТБД е мъртва отдавна.Не го знаем , защото се моткаме из магазините!
3
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Мвр са Герб от 15 год.Общинските администрации са Герб. Това никой не може да то оспори. И всички канали за трафик на наркотици, пари,хора се контролират от Герб и Дпс
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
цялата съдебна система е мъртва отдавна.
1
1
 
14
 
! Отговори
Един Българин преди 2 седмици
Сега като се скара с Баце, вече можеш и да говориш истини....

Спонсорирани публикации