Кой доносник, кой борец... Петков семейно на плажа Корал

Направи и няколко намека по последния скандал
102
Кой доносник, кой борец... Петков семейно на плажа Корал
Снимка: Facebook/Kiril Petkov

Кирил Петков честити Деня на храбростта от пясък на плажа Корал в морския курорт Лозенец, където е заедно със съпругата си Линда и двете дъщери. Той направи кратка ретроспекция по спасяването на плажа, както и няколко намека по пресния отпреди седмица скандал дали има фалшифицирани подписи при напускането му от НПО-то.

"Днес е Гергьовден - един от най-светлите християнски празници и ден на храбростта. Честит имен ден на всички именници! Честит празник на българската армия! Отново съм със семейството си на плаж Корал и се радваме на майското слънце. Въпреки че на много тази тема омръзна, тя е добър пример какво означава смелост и храброст в днешния ден и какво не.

Още по темата
Колкото и някои хора да се опитват да омаловажат успеха на запазването на красивите дюни зад този прекрасен плаж – той е вече факт и бе постигнат в миналия парламент.

Да, този успех включва и години наред работа на много хора, както и мечтата на всички в сдружение “Да Запазим Корал”, но реално се довърши тази година точно от хората, които посмяха да влязат в политиката, независимо че там е най-незавидното място. Хората като Мирослава Петрова, които също можеха да се занимават с много други по-приятни неща. Хора като нея, аз бих нарекъл храбри! Точно като нея, която нито един път не попита “на кое място в листата ще бъда?”, защото нея я интересуваше каузата, а не говоренето за каузата и потенциалните героични постове като тези на други фейсбук рицари, които накрая се превърнаха и в ДАНС доносници.

Не е храброст да доносничиш на ДАНС. Там е мръсно, няма смисъл да се правите на революционери, а реално да ви използват в тази кампания точно силите на задкулисието. Революционери, за които голямото постижение тази година беше да се опитат да очернят името на една от най-смелите жени в политиката днес.   

Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май!  Не видяхме нито биволи, нито птички да вдигат шум. Беше тихо и спокойно.  Има една запазена красива природа на един черноморски плаж, на която и нашите деца ще могат да се радват. Чудесно е!  Честит празник на храбростта!", написа Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: КоралКирил Петков
Още от Страната
Условията за туризъм в планините са добри
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"опитват да очернят името на една от най-смелите жени в политиката", казал Петков. Можете да го обиждате, но няма съмнения, че за Лена винаги е готов да скочи на амбразурата и да я брани, както тя него. :) Това да се вижда, любов да има.
24
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Държавната измяна преди 9 месеца явно не му беше достатъчна, и сега е тръгнал да храчи по ДАНС.
23
4
 
21
 
! Отговори
ДАНС преди 3 седмици
Лужливото Канадче да не ни се прави на революционер,а да си гледа ПАРАПЕТА !!!!
22
2
 
17
 
! Отговори
Идеалист преди 3 седмици
На този Остап Бендер да му напомня: Клинтън беше обвинен, на за това, че Моника е била под бюрото му, а защото излъга, че не е била! Безсрамнико, не отклонявай беззаконието към някаква добрина, защото е глупаво. И не се прави на щастлив на тази снимка, тези номера си ги правил вече много пъти и знаем, че са холивудски трикове!
21
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тоя пичага трябва много сериозно да го е напекло слънцето щом говори такива небивалици.
20
4
 
19
 
! Отговори
Малиии, мале... преди 3 седмици
"Не видяхме нито биволи...". И какво ще търси бивол на плажа? Може би "под вола теле"?
19
2
 
11
 
! Отговори
Идеалист преди 3 седмици
На този Остап Бендер да му напомня: Клинтън беше обвинен, на за това, че Моника е била под бюрото му, а защото излъга, че не била! Безсрамнико, не отклонявай беззакониети към някаква добрина, защото. И не се прави на щастлив на тази снимка, тези номера си ги правил вече много пъти, и знаем, че са холивудски трикове!
18
5
 
16
 
! Отговори
По същество преди 3 седмици
Честити денят на храбростта от плажа? Нали е много ербап боец и поддръжник на дрънкането с оръжия и заплахите. Айде де, плешивко.
17
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Лена къде е
16
4
 
24
 
! Отговори
60 лв? преди 3 седмици
Как така козунак за 60 лв. Това е тероризъм!
15
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Не е храброст да доносничиш на ДАНС."-------------------***, ДАНС са българските служби. От толкова доносничене в американското посолство си забравил на кого си полагал клетва да служиш.
14
4
 
20
 
! Отговори
махай се бе гамен преди 3 седмици
въри си в канада
13
6
 
22
 
! Отговори
морски преди 3 седмици
Киpето на плаж с трите си мидичkи.
12
3
 
23
 
! Отговори
Горките деца преди 3 седмици
Не би трябвало да ги ползва така, децата. Дори да е в България от днес за утре.
11
4
 
20
 
! Отговори
Човека преди 3 седмици
казал: Няма птички да вдигат шум?! По принцип птичките Пеят, а шум вдигат едни Пудели с Пачки по Парапетите на Подмяната с фалшивите Подписи, нали щото!!!
10
6
 
15
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
На Линда балкониерата е точно като козунаците й. 60 лева :)))))))))
9
5
 
11
 
! Отговори
Рендето преди 3 седмици
Брейй..., окак съ дръпна от Ленчето Общатъ Кирчоолу сложил килца, бе!!! Ква благодат е тихия семеен живот!
8
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Киро прави някакви демонстрации. Показва колко е щастлив от живота, но жена му гледа тъжно, направо си умира от срам.
7
3
 
26
 
! Отговори
Нане преди 3 седмици
защо ни занимавате с тия гламари... линда галопа явно е продала козиняците по 60 кинта парчето, на соростаците, щом е ухилена до уши.... ===)))
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
1, Защо да се крие ? Заплашваш ли го с нещо ?